X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w końcu w poniedziałek jedziemy oglądać wózki, foteliki i meble do pokoju. O ile na usg wszystko będzie ok.

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Nosa Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiun wrote:
    U nas w tym roku walentynki inne niż zazwyczaj... Mój mąż jest właśnie operowany, siedzę i czekam na wieści.
    Asiun, trzymamy kciuki żeby wszystko szybko i sprawnie poszło!
    Margaretka brawo - fajnie, że macie to z głowy. Czas oczekiwania długi dość, ale jeszcze możemy sobie pozwolić jakby co na to. My się podleczymy i zaczniemy ten rajd po wózkach.

My dzisiaj raczej zero świętowania, bo trzeba się podkurować, ale Witek przesyła mi walentynkowe kopniaki i to jest dla mnie najlepszy prezent <3 życzę Wam dobrego i ciepłego dnia! (u mnie w Gdyni akurat na mojej dzielni brak ogrzewania od dwóch dni, awaria :( nie jest lekko, ale koty mnie grzeją :D )

Elza1234, Alex_92, Werzol, amoze, asiun lubią tę wiadomość

38👩& 37🧔
    PCOS, IO, Stwardnienie Rozsiane, AMH: 8,68
    Kariotypy ✅️
    28.04.24 11dpo ⏸️, 24.06.24 💔 12+1 poronienie chybione

13.10.2024 10dpo ⏸️🌈 Czekamy na Witka! 💙
    Acard 150, Euthyrox 75, Pueria Duo, wit.D., Magnez
    🍫 cukrzyca ciążowa na nocnej insulinie
    🧬 11.02. 470g bobasa!
    🩺 19.02. wizyta

preg.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    My w końcu w poniedziałek jedziemy oglądać wózki, foteliki i meble do pokoju. O ile na usg wszystko będzie ok.
    Tobie czasem przydałby się kopniak w tyłek z powodu takiego myślenia🦵 😜oczywiście, że wszystko będzie dobrze.

Ja wciągnęłam walentynkowego pączka od kolegi z pracy, chciałam się podzielić z moim K., ale powiedział, że ogranicza słodycze. Więcej dla mnie 🤷‍♀️

Kupiłam sobie bezalkoholowe wino (dlaczego one wszystkie takie drogie?), po drodze do domu kupimy jedzenie i będziemy lenić. W niedzielę idę do kina z siostrą i mamą na Bridget, a chłopa nawet nie ciągnę, bo nie lubi takich filmów.

Kasssia, ja ostatnio też kupuję tylko dla siebie, bluzki, kosmetyki, jakbym chciała zrobić zapas na czas, gdy będzie już młody i będę tylko jemu kupować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 10:20

Elza1234, Werzol, przygodami66, amoze, kasssia lubią tę wiadomość

💔28/03/2024

⏸️30/09/2024 🥹🙏🌈

💙🥰

preg.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiun kciuki za męża. To tak klatka piersiowa?

Ja siedzę w kolejce do alergologa i kurde mimo że brałam.jeszcze wczoraj leki na alergie (zapomnialam że nie mozna) to wszystkie drzewa,pleśnie,grzyby i kurz zaregowaly na skórze. Bomble jak jagody wielkie.

asiun lubi tę wiadomość

preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Asiun kciuki za męża. To tak klatka piersiowa?

Ja siedzę w kolejce do alergologa i kurde mimo że brałam.jeszcze wczoraj leki na alergie (zapomnialam że nie mozna) to wszystkie drzewa,pleśnie,grzyby i kurz zaregowaly na skórze. Bomble jak jagody wielkie.
    Też właśnie siedzę u alergologa na odczulaniu
    Jak robiłam testy 3 lata temu to na trawy drzewa i kota to aż mi się zlały te bomble w jedną wielką zmianę która średnio dało się zmierzyć 🙈

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Herbaciana wrote:
    Dzięki za podpowiedzi, trzeba było szybko decydować bo szkolenie miało zacząć się od jutra i zdecydowaliśmy, że lepiej żeby jednak z dzieckiem trochę pobył. Powinniśmy dać radę finansowo, może nie będziemy odkładać ale powinno być ok, jak się okaże że zaczyna być kiepsko no to wtedy nie będzie wyjścia i czegoś dodatkowego będzie szukał. Ale póki nie ma musu to i ja będę się czuła lepiej że ktoś mnie odciąży i na pewno chłopcy będą mieli zdecydowanie większą więź że sobą, a to jednak dlanie ważne mocno.

Mądra decyzja! Ja też mam nadzieję, że Mąż znajdzie coś normalnego godzinowo bo tych pierwszych miesięcy nic nie zastąpi

👰🏻‍♀️29 👨‍💼32

2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Letrox, hydroxychloroquine, acard
    + ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
    5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiun wrote:
    U nas w tym roku walentynki inne niż zazwyczaj... Mój mąż jest właśnie operowany, siedzę i czekam na wieści.

Dużo zdrowia dla Męża, Trzymamy kciuki💪🏻

asiun lubi tę wiadomość

👰🏻‍♀️29 👨‍💼32

2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiun mocne kciuki, oby wszystko poszło sprawnie i dobrze się zakończyło ✊🏻

Nosa właśnie czytałam wczoraj, że jakaś awaria z ogrzewaniem. Współczuję 😖.

U nas bielutko, ale ja tam się cieszę, bo chociaż nie jest tak szaro i ciemno jak ostatnie kilka dni. O ile pogoda się sprawdzi, to z niedzieli na poniedziałek ma być w nocy (oczywiście odczuwalna) -20 😬🥶

U nas raczej walentynki jak każde inne, mój to raczej nie jest typ romantyka (chociaż oczywiście uważa inaczej), a ja z kolei zupełnie w drugą stronę. No pod tym kątem się raczej nie dobraliśmy 🫣 może uda się zrobić jakąś fajną kolację chociaż.

Wczoraj zapytałam się męża, czy planuje być przy porodzie to było :”no raczej nie, bo ja to wrażliwy jestem na takie rzeczy” ach no i później jeszcze dodał:”nie wiedziałem, że chcesz” 🙃 powiem wam, że zapomniałam języka w gębie … Z jednej strony go rozumiem, bo jak się nie czuje na siłach to nie ma sensu, a z drugiej wolałabym, żeby w razie jakichkolwiek komplikacji wiedział co się dzieje jak ja nie będę w stanie racjonalnie myśleć. To nasze pierwsze dziecko, więc żadne z nas nie wie czego się spodziewać. Nie wiem już sama, ale odnoszę wrażenie, że on trochę nie ogarnia, że to się dzieje na prawdę … no i cały czas oczywiście, że jeszcze mamy czas. Na wszystko mamy czas… tylko potem będzie zdziwko jak się zacznie wcześniej niż on sobie założył. Musiałam trochę pojęczeć, wybaczcie że w taki romantyczny dzień 🫣🙃

asiun lubi tę wiadomość

Ona: 32l Hashimoto, jajowód prawy niedrożny
    On: 37l obniżone parametry nasienia

➡️Starania od 2019.
    Klinika Ovum Lublin 05.2021
    -AMH 4.60
    -10.2021 1 IUI, beta - 0 💔

04.2023 I procedura IVF
    -Double Stimulation
    ➡️ 1 zarodek 3-dniowy + 1 Blastka❄️
    07.06.2023: ET 3-dniowego zarodka
    beta 0 😥
    31.07.2023: FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
    beta 0 😥

06.2024 II procedura IVF
    ➡️ 13 pęcherzyków ➡️ 6 dojrzałych komórek ➡️ 1 Blastka 5.1.1❄️

02.09.2024 Test receptywności endometrium
    23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

preg.png
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z zaśnieżonej centralnej Polski 😶Gdzie ta wiosna?! 😵‍💫🥶

ja wczoraj znowu po tym całym sprzątaniu nie miałam siły już usiąść do kompa 🙈 I kolejny raz po takim sprzątaniu umieram z bólu pleców... W trakcie jest ok, nie czuję tego, ale później nie mogę się podnieść z łóżka/kanapy jak już się położę 🙄😣 Eh coraz gorzej...

Fajny temat genetyki miałyście widzę :D Ja też jestem ciekawa jak nasz syn będzie wyglądał 😊 Ja byłam małym pucusiem jak się urodziłam, mój za to szczuplaczkiem. No i z ciekawostek, to ja jestem prawie no może nie 100% ale tak z 90% kopią babci od strony taty. Jak kiedyś w szkole była lekcja na polskim coś o dziadkach i zaniosłam jej zdjęcie z czasów obozu czarno-białe to pani na początku była przekonana że to jestem ja 🙈 Szkoda, że babci nie poznałam, ciekawa jestem czy nadal byłoby widać podobieństwo...

Karola3xJ:D z tymi wodami to współczuję... Dobrze, że to zauważyłaś. Trzymam kciuki żeby już się nie sączyły 🤞A w poprzednich ciążach jakoś temu radzili? Robili coś z tym? A co do tych pomiarów to ja się niestety kompletnie nie znam, ale też mi się coś wydaje że lekarz się walnął...

amoze jaki to świetny pomysł! 😀Ja chyba też tak wszystkim powiem, żeby mi pielgrzymek do szpitala nie robili 🙈

Zanka88 ale buźka idealnie uwieczniona! 😍🥹

awokado 🥑 gratulacje! 😊😀 Zobaczysz jak Wam szybko teraz zleci i nim się obejrzysz za rok będziecie świętować pierwszą rocznicę 😄Ja się właśnie zdziwiłam, bo dostałam wiadomość z PZU o przedłużeniu ubezpieczenia na mieszkanie i mówię "jak to?! JUŻ?!" a tu faktycznie początkiem marca podpisywaliśmy papiery na kredyt itd, a ja to liczę od czerwca, bo wtedy się wprowadziliśmy 😄

asiun Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!🤞

My z okazji walentynek kupiliśmy sobie małe prezenty - ja dostałam zawieszkę do pandory, a mojemu kupiłam spinki do koszuli w kształcie kłódek z czerwonym serduszkiem - będzie miał na ślub akurat ;)
    I raczej nic nie robimy więcej. Mój jedzie dzisiaj auto ogarniać bo nam szwagier polakierował, a ja posiedzę u rodziców trochę. A wieczorem może zamówimy jakąś pizze 😉

Miłego dnia dziewczyny!

amoze, asiun, Zanka88 lubią tę wiadomość

2cs 🤞

7dpo:
    - Progesteron: 15,30 ng/ml
    - Estradiol: 288 pg/ml

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍

👩 30s
    🧑 34
    🐶 3

A journey of a thousand miles begins with a single step...

preg.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza, kiedy masz wizytę? Będzie wszystko ok💪🏻 rozumiem Cię, bo lubię robić miłe rzeczy ze spokojem głowy więc poza prenatalnymi jeszcze czekałam na wizytę u prowadzącego 🤪 inaczej się idzie jednak będąc radosnym i zapewnionym, że Dziecko zdrowe i wszystko jest dobrze.

My mieliśmy iść w tym tygodniu ale wypadło kilka rzeczy więc idziemy w następnym.

Dzięki za opinie o sklepach, wybierzemy się do Dawidam w kwestii wozka.

A foteliki to byśmy chcieli zerknąć też w 8stars bo dużo z Was mówi, że oni są najlepsi. Chyba, że w dawidam i innych są te same?

👰🏻‍♀️29 👨‍💼32

Wznowienie starań 09'24
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Tobie czasem przydałby się kopniak w tyłek z powodu takiego myślenia🦵 😜oczywiście, że wszystko będzie dobrze.

Ja wciągnęłam walentynkowego pączka od kolegi z pracy, chciałam się podzielić z moim K., ale powiedział, że ogranicza słodycze. Więcej dla mnie 🤷‍♀️

Kupiłam sobie bezalkoholowe wino (dlaczego one wszystkie takie drogie?), po drodze do domu kupimy jedzenie i będziemy lenić. W niedzielę idę do kina z siostrą i mamą na Bridget, a chłopa nawet nie ciągnę, bo nie lubi takich filmów.

Kasssia, ja ostatnio też kupuję tylko dla siebie, bluzki, kosmetyki, jakbym chciała zrobić zapas na czas, gdy będzie już młody i będę tylko jemu kupować.

Ojaaa też chcę na Bridget ale nie mam z kim 🫣
    Chyba znów nie dotrę tak samo jak nie dotarłam na Listy do M, na Gladiatora… ale wszystko po czasie oglądam na laptopie właśnie także luzik za 2 miesiące obejrzę na lapku 😅 jedyne na co zawsze docieram to na bajki z córką 🤣🤣

Amelia 23.12.2015 🩷
    Czekamy na Hanię 06.2025 🩷

preg.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex_92 wrote:
    Asiun mocne kciuki, oby wszystko poszło sprawnie i dobrze się zakończyło ✊🏻

Nosa właśnie czytałam wczoraj, że jakaś awaria z ogrzewaniem. Współczuję 😖.

U nas bielutko, ale ja tam się cieszę, bo chociaż nie jest tak szaro i ciemno jak ostatnie kilka dni. O ile pogoda się sprawdzi, to z niedzieli na poniedziałek ma być w nocy (oczywiście odczuwalna) -20 😬🥶

U nas raczej walentynki jak każde inne, mój to raczej nie jest typ romantyka (chociaż oczywiście uważa inaczej), a ja z kolei zupełnie w drugą stronę. No pod tym kątem się raczej nie dobraliśmy 🫣 może uda się zrobić jakąś fajną kolację chociaż.

Wczoraj zapytałam się męża, czy planuje być przy porodzie to było :”no raczej nie, bo ja to wrażliwy jestem na takie rzeczy” ach no i później jeszcze dodał:”nie wiedziałem, że chcesz” 🙃 powiem wam, że zapomniałam języka w gębie … Z jednej strony go rozumiem, bo jak się nie czuje na siłach to nie ma sensu, a z drugiej wolałabym, żeby w razie jakichkolwiek komplikacji wiedział co się dzieje jak ja nie będę w stanie racjonalnie myśleć. To nasze pierwsze dziecko, więc żadne z nas nie wie czego się spodziewać. Nie wiem już sama, ale odnoszę wrażenie, że on trochę nie ogarnia, że to się dzieje na prawdę … no i cały czas oczywiście, że jeszcze mamy czas. Na wszystko mamy czas… tylko potem będzie zdziwko jak się zacznie wcześniej niż on sobie założył. Musiałam trochę pojęczeć, wybaczcie że w taki romantyczny dzień 🫣🙃
    Odnoszę wrażenie, że facet dopóki nie ma namacalnego dowodu na stnienie tego dziecka to nie ogarnia, że to serio. Mój był ze mną raz w 12t na usg i widział jak się rusza - trochę uwierzył, że to prawda, ale do dziś dla niego to abstrakcja. Dowiedział się, że chłopak, ucieszył, ale sam przyznał, że nierealna sprawa. Może jak poczuje, że się rusza? Bo do tej pory się nie udało.

Z tym, że na wszystko mamy czas... standard. Mówię, że oglądałam meble do sypialni i można w marcu pomyśleć już, a on że mamy czas i w kwietniu. Mówię, że w maju chce mieć spakowaną torbę do szpitala - pyta czemu tak wcześnie? 🤡kabaret.
    Ja i tak zrobię po swojemu, nie będę czekała z wyprawką na ostatnią chwilę.

Nie wiem, czy to tylko faceci, którzy mają zostać pierwszy raz ojcami tak mają? Oczywiście nie mówię, że wszyscy, bo wiem, że niektórzy od początku się angażują.

przygodami66, Alex_92 lubią tę wiadomość

💔28/03/2024

⏸️30/09/2024 🥹🙏🌈

💙🥰

preg.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena321 wrote:
    Ojaaa też chcę na Bridget ale nie mam z kim 🫣
    Chyba znów nie dotrę tak samo jak nie dotarłam na Listy do M, na Gladiatora… ale wszystko po czasie oglądam na laptopie właśnie także luzik za 2 miesiące obejrzę na lapku 😅 jedyne na co zawsze docieram to na bajki z córką 🤣🤣
    Ja bym poszła sama, moja siostra tak chodziła jak puszczali Potter'a, a ja byłam zajęta.

Kino mam blisko, a Multikino ma te czadowe fotele rozkładane (w grudniu się dowiedziałam jak poszłam na Wicked😅) więc doszłam do wniosku, że muszę trochę pokorzystać z życia. Jeszcze Nosferatu niedługo wyczaję. W moje urodziny jest premiera Mission Impossible i chcemy iść z K. tylko nie wiem, czy będę w stanie😅

magdalena321 lubi tę wiadomość

💔28/03/2024

⏸️30/09/2024 🥹🙏🌈

💙🥰

preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    Elza, kiedy masz wizytę? Będzie wszystko ok💪🏻 rozumiem Cię, bo lubię robić miłe rzeczy ze spokojem głowy więc poza prenatalnymi jeszcze czekałam na wizytę u prowadzącego 🤪 inaczej się idzie jednak będąc radosnym i zapewnionym, że Dziecko zdrowe i wszystko jest dobrze.

My mieliśmy iść w tym tygodniu ale wypadło kilka rzeczy więc idziemy w następnym.

Dzięki za opinie o sklepach, wybierzemy się do Dawidam w kwestii wozka.

A foteliki to byśmy chcieli zerknąć też w 8stars bo dużo z Was mówi, że oni są najlepsi. Chyba, że w dawidam i innych są te same?
    Wizytę mam w pon i prenatalne i u prowadzącego

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też na Bridget idziemy :)
    Co do męża - też mam wrażenie że mój nie do końca ogarnia że to się dzieje. Sam powiedział, że jest mu trudno bo wszystko znoszę ja, to ja chodzę w tej ciąży, a on jest tylko obok. Widzę że się stara ale chyba dopóki jej nie będzie z nami, to tak naprawdę to do niego nie dotrze

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Anabbit Ekspertka

Wysłany: 14 lutego, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do męża to mój tak pół na pół. Sam mówi, że nie do końca do niego to dociera, a z drugiej strony jeździ ze mną na każde możliwe badania. Serio, on nawet na badania krwi ze mną jedzie przed pracą 😅.
    On też raczej z tych “mamy czas”, ale on ogólnie ma takie podejście do życia. Dziś go nastraszyłam, że na wózki się czeka 6-8 tyg, to stwierdził, że jutro jedziemy na wycieczkę po sklepach. Wystarczy go postraszyć to wtedy sobie uświadamia, ile rzeczy potrzebujemy. Zrobiłam nam wstępną listę na Google sheets, czego potrzebujemy jeszcze i to też go motywuje do zakupów.
    Co do porodu to mój będzie przy porodzie na bank (o ile nie skończy się nagłą cc), on w ogóle nie jest wrażliwy na krew, operacje itp. Także o to jestem spokojna. Ja za to jestem panikara nr 1 i nie wyobrażam sobie porodu samodzielnie 😅 na 100% siedziałabym tam i płakała, że nie wiem co robić i nie mam z kim pogadać. Plus moja asertywność nie istnieje, także w razie podejmowania jakiś decyzji, wykłócania się, mam od tego męża. 😆

preg.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pier****...
    Jestem rozwalona.
    Uśpili go, zrobili dziury w brzuchu i weszli kamerkami żeby operować. Po czym zaszyli i koniec. Obudził się, przyszedł chirurg i powiedział że oglądali dokładnie i to wcale nie jest to co w opisie 🤦🏼‍♀️ ktoś źle opisał wynik tomografu...brak mi kur** słów. Chodzi z bólem od dwóch lat ...tak się cieszył, że w końcu ktoś go "naprawi'.
    Wychodzi na to, że mamy dalej szukać przyczyny bólu 🤦🏼‍♀️

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiun wrote:
    Ja pier****...
    Jestem rozwalona.
    Uśpili go, zrobili dziury w brzuchu i weszli kamerkami żeby operować. Po czym zaszyli i koniec. Obudził się, przyszedł chirurg i powiedział że oglądali dokładnie i to wcale nie jest to co w opisie 🤦🏼‍♀️ ktoś źle opisał wynik tomografu...brak mi kur** słów. Chodzi z bólem od dwóch lat ...tak się cieszył, że w końcu ktoś go "naprawi'.
    Omg..

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Anabbit Ekspertka

Wysłany: 14 lutego, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiun wrote:
    Ja pier****...
    Jestem rozwalona.

Cooooo 😳 ale skoro go otworzyli, nie byli w stanie sprawdzić czy coś i co tam jest?

Cel95 lubi tę wiadomość

preg.png
  • CelinaJan Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiun wrote:
    Ja pier****...
    Jestem rozwalona.
    😳

Współczuję... szok, że takie rzeczy sie jeszcze zdarzają...

28.08.23r ⏸️
    06.10.23 poronienie chybione 💔
    16.10.24⏸️

preg.png
‹‹ 875 876 877 878 879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ