X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
Odpowiedz

🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾

Oceń ten wątek:
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Białek, strata to coś czego nikt nigdy nie powinien przeżywać. Niestety to się dzieje i wszystko jest dokładnie takie, jak opowiadasz, jeśli chodzi o te emocje. 😞 Tona pytań, nie zawsze są na nie odpowiedzi.
    Pamiętaj, że to nie była twoja wina. Uczep się tej myśli od razu jeśli kiedykolwiek miałyby cię najść jakieś durne wątpliwości. Mnie nachodzily, mimo tego, że wiedziałam, że nie miałam na nic wpływu. Ale głową płata figle. Nie wstydź się emocji, niezależnie od tego jakie będą.
    Co do "głupiei intuicji", jak wysikalam swój pierwszy w życiu pozytywny test ciążowy, moje pierwsze myśli to było "a co jak to będzie biochemiczna/poronie? Co jak się nie uda?". I cały czas miałam te obawy z tyłu głowy. No i coz, sprawdziło się.
    Dla odmiany jak w tej ciąży wysikalam pozytywny test, od razu miałam w głowie tonę ulgi i ogarnął mnie jeden wielki spokój, myśli że "teraz to już wszystko będzie dobrze".
    Więc coś w tym jest. Coś irracjonalnego, ale straszliwie przekonywującego. 😬

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

💙🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
    łożysko częściowo przodujące
    preg.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jo_ana wrote:
    Dziękuję 🫶🏻 tak grubsza robota w pokoju małej skończona 😮‍💨 teraz moja kolej, na pranie, układanie i dekorowanie, ale to po świętach dopiero bo puki co czas się brać za pierogi i krokiety 🫣

Jak u Was przygotowania do świąt dziewczyny ?

Wstawiam aktualizację brzuszka na 7 miesięcy, dużo się mnie zrobiło 🫣 i jest coraz ciężej nie ukrywam 😮‍💨

e15f595bd543f.jpghttps://zapodaj.net/plik-O3qSci6DU0
    Asiu szczęka mi opada przy każdym twoim zdjęciu, są po prostu przepiękne, a styl i kolory całkowicie do mnie przemawiają. 💕

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

💙🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
    łożysko częściowo przodujące
    preg.png
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Białek, jesteś bardzo dzielna 🫂 Nikuś pomoże Ci wrócić "do siebie", choć tamtą sobą już nie będziesz. Czuć Twoją powagę i ... Twój ból 😔Nikomu nie powinno się to zdarzać...cholera...

👩🏻🧔🏻🩷🩷
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀
    ☀️38t5d Córka 💝2025
    ⏳FET ❄️

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.
    age.png
‹‹ 61 62 63 64 65
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ