🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
-
WIADOMOŚĆ
-
Ile mam na Ciebie czekać tu?🤪siesiepy wrote:Ja pierwsza wyczaiłam i nakablowałam dalej. xd
-
Bambi, płatki owsiane to w grę wchodzi zanieczyszczenie glutenem albo owies po prostu (białko owsa) lub też nikiel, naturalnie występujący w tym. A reaguje na inne zboża? Nie chcieliście rozpocząć wcześniej RD w związku z tym refluksem? Macie potwierdzone te alergie?
Lipcowa, niech moc będzie z Tobą!🙌🏻 a to Rozrabiaka z tej Lilki 🤯 Wyszły już te zęby? I lepiej już z tym jedzeniem czy dalej wybrzydza?🙈
Dziękuję, generalnie w szkole lepiej. No, ale teraz musimy odbudować swoje dziecko, jej poczucie wartości i pewności siebie, łatwo nie jest, ale zbudowaliśmy ją raz, zbudujemy i drugi ❤️🔥Pomaga na psycholog 🙂↕️
Sandra, nie Ty pierwsza i nie ostatnia chcesz czasem chociaż posłuchać dorosłych 😉 Ważne, że odkryłaś źródło. Mam nadzieję, że nadal jest ok, co z katarkiem?
Migotka, i jak tam Wam idzie?🧐Jak się czujesz Matka 🍀
eM🌺 Jak się czujesz, co już poczyniłaś na tym wolnym?😁🙃 Jak reakcja w pracy w ogóle???
Gattina, lepiej już z brzuszkiem Mikołaja?🩵
Co u Was? 🍀
Wleciałam 🛬i lecę dalej 🚀 Buziole 😘😘😘
No i bym zapomniała!🤡
Pozdrowienia od Moonflower 🫶🏻 Ciotka wróci na forumek jak się troszkę podbuduje ❤️🩹Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada, 22:08
-