X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
Odpowiedz

🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾

Oceń ten wątek:
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 24 listopada, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Ja pierwsza wyczaiłam i nakablowałam dalej. xd
    Ile mam na Ciebie czekać tu?🤪

👩🏻🧔🏻🩷🩷
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀
    ☀️38t5d Córka 💝2025
    ⏳FET ❄️

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.
    age.png
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 24 listopada, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi, płatki owsiane to w grę wchodzi zanieczyszczenie glutenem albo owies po prostu (białko owsa) lub też nikiel, naturalnie występujący w tym. A reaguje na inne zboża? Nie chcieliście rozpocząć wcześniej RD w związku z tym refluksem? Macie potwierdzone te alergie?

Lipcowa, niech moc będzie z Tobą!🙌🏻 a to Rozrabiaka z tej Lilki 🤯 Wyszły już te zęby? I lepiej już z tym jedzeniem czy dalej wybrzydza?🙈
    Dziękuję, generalnie w szkole lepiej. No, ale teraz musimy odbudować swoje dziecko, jej poczucie wartości i pewności siebie, łatwo nie jest, ale zbudowaliśmy ją raz, zbudujemy i drugi ❤️‍🔥Pomaga na psycholog 🙂‍↕️

Sandra, nie Ty pierwsza i nie ostatnia chcesz czasem chociaż posłuchać dorosłych 😉 Ważne, że odkryłaś źródło. Mam nadzieję, że nadal jest ok, co z katarkiem?

Migotka, i jak tam Wam idzie?🧐Jak się czujesz Matka 🍀

eM🌺 Jak się czujesz, co już poczyniłaś na tym wolnym?😁🙃 Jak reakcja w pracy w ogóle???

Gattina, lepiej już z brzuszkiem Mikołaja?🩵
    Co u Was? 🍀

Wleciałam 🛬i lecę dalej 🚀 Buziole 😘😘😘

No i bym zapomniała!🤡
    Pozdrowienia od Moonflower 🫶🏻 Ciotka wróci na forumek jak się troszkę podbuduje ❤️‍🩹

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada, 22:08

👩🏻🧔🏻🩷🩷
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀
    ☀️38t5d Córka 💝2025
    ⏳FET ❄️

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.
    age.png
‹‹ 59 60 61 62 63
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ