Dobry lekarz w Poznaniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marysia0312 wrote:Tydzień temu moja sasiadka 1 raz rodziła ,własnie na polnej.Mówi ze w tym samym czasie rodziły 3 inne kobiety a i tak fachowo zajmowali sie nia i córeczką. Mówiła że nie wyobraża sobie porodu w innym szpitalu. Kilku lekarzy i dużo pielęgniarek.Małą dokładnie zbadali bo było jakieś podejrzenie że z nerkami ma nie tak - po skrupulatnym przebadaniu okazało sie ze jest ok. Ja mimo że mam 50km do Poznania też pojadę na Polną
mój lekarz dr. Michał Perlik tam pracuje.
Ja mieszkam 30 km od Poznania ale zamierzam rodzic w szpitalu na Reszei ..o Polnej slyszalam rozne rzeczy....nawet moja lekarka uwaza ze nie ma potzreby rodzenia na polnej..gdyby byly jakies komplikacje to na pewno wybralabym wtedy Polna ze wzgledu na oddzial ratunkowy.....
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
nick nieaktualny
-
http://www.gdzierodzic.info/placowka/934
Moja znajoma ktora pracuje w Ratownictwie medycznym uwaza ze ma teraz jedna z najlepszych opini ten szpiatal...rozmawialam z polozna w tym szpitalu i zrobila na mnie na prawde dobre wrazenie...monalisa lubi tę wiadomość
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Marysia0312 wrote:Tydzień temu moja sasiadka 1 raz rodziła ,własnie na polnej.Mówi ze w tym samym czasie rodziły 3 inne kobiety a i tak fachowo zajmowali sie nia i córeczką. Mówiła że nie wyobraża sobie porodu w innym szpitalu. Kilku lekarzy i dużo pielęgniarek.Małą dokładnie zbadali bo było jakieś podejrzenie że z nerkami ma nie tak - po skrupulatnym przebadaniu okazało sie ze jest ok. Ja mimo że mam 50km do Poznania też pojadę na Polną
mój lekarz dr. Michał Perlik tam pracuje.
Byla bym wdzięczna za odpowiedz.
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 21:53
monalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Dr. Perlik przyjmuje we Wrześni na 100%. Kiedyś coś słyszałam że w Swarzędzu -ale najlepiej jak zadzwonisz i sama się z nim umówisz:)
Centrum Ginekologiczno - Położnicze Auxilium
Legii Wrzesińskiej 19a
Września, 62-300, wielkopolskie
tel. kom.602-826-826
mail: [email protected]
No to się dopiero zdziwiłam... Przieciez ja mieszkam w tym mieście i nawet nie wiedziałam ze on tutaj przyjmuje ...
No to chyba trzeba się umówić.
Dziękuję bardzo za namiary -
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:ja tez jestem z Wrześni:) Prywatnie praktycznie od ręki Cię przyjmie a na nfz dobry miesiac jak nie wiecej sie do niego czeka.
Polecam -najlepszy ginekolog z Wrześni.
A mam jeszcze pytanie... Leczylas się u niego czy po prostu jak zaszalas w ciążę to zaczęłaś do niego chodzić? (sorka ze się tak wypytuje) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Narazie mam podwyższone TSH i jestem na lekach.
A poza tym"niby" wszystko ok. Juz dłuższy czas myślę o zmianie gina bo ta moja to ... Szkoda gadać. Żadnych badan mi nie zleciła bo twierdzi ze wszystko ok. To tsh sama sobie skontrolowałam i dobrze na tym wyszłam.
A jak jej powiedziałam ze zrobiłam badania na tarczyce to ona do mnie z tekstem a po co Pani je robiła? Zupełnie niepotrzebnie. Bosh myślałam ze się wsciekne jak mi tak powiedziała.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chodzę do dr. Kurczab. Ona przyjmuje w Novamedzie. No a mi żadnych badań nie zaleciła ani nawet cytologii wrrr...
Raz mi kazała przyjść 3 tyg. Po miesiąca e bo chciała zobaczyć czy doszło do owulacji i na tym stanęło.
Teraz dobrego lekarza poszukać to chyba ze świeczka. -
nick nieaktualny
-
Mi moja lekarka od razu powiedziala ze hormony tarczycowe tzreba unormowac....bo bez tego nic nie bedzie...i tak przed ciaZA jak i przez caly czas jestem pod kontrola endokrynologa i tsh i ft4 co miesiac do kontroli...
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
nick nieaktualnyPowracając do tematy szpitala na ul. Polnej - Rodziłam tam dwa razy ( w 2009 i 2011r) Byłam zachwycona personelem. W kwietniu napewno odwiedzę właśnie ten szpital
Moja siostra urodziła tam czworo dzieci i też nigdy nie powiedziała złego słowa o personelu. Nie mam pojęcia z kąd ten szpital ma złą opinie bo osobiście nie słyszałam nic złego na temat "Polnej "od żadnej kobiety, która tam rodziła. Mam nadzieję, że po kwietniowym pobycie nie zmienie zdania o tym szpitalu
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny