Dobry lekarz w Poznaniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Paatka wrote:Dariah opłacałaś położną, czy i bez tego masz takie dobre wspomnienia? Bo już sama nie wiem co robić, jedni mówią, żeby koniecznie opłacić położną w szpitalu, inni, że to zupełnie zbędne. Poród coraz bliżej, a ja ciągle nie wiem, czy brać to pod uwagę, czy lepiej te pieniądze przeznaczyć na inny cel.
Polna - konieczna swoją położna bo fabryka i czasu na nic nie ma i na nikogo
Sw Rodzina i Raszei - nie potrzeba swojej położnej
Tak tez posłuchałam i faktycznie.
A do tego trafiła mi się położna anioł! Od razu mówiła ze uda się bez nacięcia. Po porodzie mi zrobiła herbatę.
Warunki są na prawdę super.
J potem położne na poporodowym oddziale tez super. Pomocne, zawsze można zapytać, pomagają z przestawianiem.
Paatka lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziękuje Dziewczyny
Wiem, że cc to poważna operacja i dla dziecka lepszy jest sn. Ale jakoś tak ostatnio mam co raz więcej wątpliwości pewnie przez hormony
A żeby było śmieszniej większość dziewczyny w moim otoczeniu miały cc, a te co rodziły sn twierdzą, że następnym razem wolałby wykupić cc, i na to mnie namawiają i tylko mam mętlik w głowie...TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️
-
Patka,
Jeśli wybierzesz Raszei to ja bym te kasa przeznaczyła na coś innego na pewno
Tak sale są na stronkę i faktycznie są takie same. Nowe, muzyka leci i można regulac głośność, łazienka z wanna.
Są chyba 3 albo 4 sale i jedna na cc.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
AnkaK90 wrote:Dziękuje Dziewczyny
Wiem, że cc to poważna operacja i dla dziecka lepszy jest sn. Ale jakoś tak ostatnio mam co raz więcej wątpliwości pewnie przez hormony
A żeby było śmieszniej większość dziewczyny w moim otoczeniu miały cc, a te co rodziły sn twierdzą, że następnym razem wolałby wykupić cc, i na to mnie namawiają i tylko mam mętlik w głowie...ja chyba nie pojme dlaczego dziewczyny wola cc.. kurcze porod sn to tak mistyczne przezycie.. czlowiek wie ile ma sily w sobie i ile moze;)
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
To wszystko jest bardzo indywidualne,
Ja zanim byłam w ciąży to nawet o SN nie było łowy ! Tylko cc j koniec! A jak już była dzidzia j wiedziałam jak wielkie znaczenie i o ile lepsze dla dziecka jest SN to nawet nie było innej oko dla mnie - tylko SN. Oczywcirbgdyby była złe ułożona itd to bym nie walczyła tylko zrobiła cc. Ale mówimy o sytuacji ze jest wszystko Ok.
Z punktu widzenia dziecka nie można nawet porównać cc j SN. Teraz tylko kwestia czy nasz strach jest większy niż chęć dobra dla dziecka?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Mam jeszcze trochę czasu, żeby sobie wszystko poukładać i przezwyciężyć lęk przed bólem i przygotować się psychicznie do sn
boje się też z tego względu, że mam niski prog bólu i potrafię mdleć od bólu zęba czy głowy
TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️
-
AnkaK
Musisz sobie to sama przemyśleć j być pewna decyzjinastawienie zmienia wiele i daje dużo mocy
A co do bólu - ja miałam krzyżowe (chyba) w każdym razie napieprzala mnie tylko kość ogonowa i tyle..a myślałam ze skurcze to będzie mieć bolec brzuch a tu nic tylko kość !! A parte to już nawet nie ból tylko bardziej dyskomfort. W mojej wyobraźni najgorsze było wypchnięcie melonaczyli parte a tu se okazało ze to nie boli nic !!! A za to skurcze bolą...
Ale tu pewnie tez będą różne zdania i historie bo każdy inaczej odczuwa09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja polecam do Andrzeja Chojnickiego. Delikatny, taktowny, kulturalny.
ale szukam kogoś na nfz... -
Patka,
Ah i jeszcze je do, jelsi się zdecydujesz na Raszei to ni epakuj za dużo bo tam na prawdę prawie nic nie trzeba brać - wszystko dają. Ja miałam całkiem nie duża walizkę a i tak okazało się ze kilka rzeczy bulo niepotrzebnych wiec mogłabym wożąc jesCE mniejsza
Jak coś to pisz i pytaj09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-