Dobry lekarz w Poznaniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nikogo nie opłacałam. Mieliśmy ten temat na szkole rodzenia i babeczka nam powiedziała tak :Paatka wrote:Dariah opłacałaś położną, czy i bez tego masz takie dobre wspomnienia? Bo już sama nie wiem co robić, jedni mówią, żeby koniecznie opłacić położną w szpitalu, inni, że to zupełnie zbędne. Poród coraz bliżej, a ja ciągle nie wiem, czy brać to pod uwagę, czy lepiej te pieniądze przeznaczyć na inny cel.
Polna - konieczna swoją położna bo fabryka i czasu na nic nie ma i na nikogo
Sw Rodzina i Raszei - nie potrzeba swojej położnej
Tak tez posłuchałam i faktycznie.
A do tego trafiła mi się położna anioł! Od razu mówiła ze uda się bez nacięcia. Po porodzie mi zrobiła herbatę.
Warunki są na prawdę super.
J potem położne na poporodowym oddziale tez super. Pomocne, zawsze można zapytać, pomagają z przestawianiem.
Paatka lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Dziękuje Dziewczyny

Wiem, że cc to poważna operacja i dla dziecka lepszy jest sn. Ale jakoś tak ostatnio mam co raz więcej wątpliwości pewnie przez hormony
A żeby było śmieszniej większość dziewczyny w moim otoczeniu miały cc, a te co rodziły sn twierdzą, że następnym razem wolałby wykupić cc, i na to mnie namawiają i tylko mam mętlik w głowie...TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️

-
Patka,
Jeśli wybierzesz Raszei to ja bym te kasa przeznaczyła na coś innego na pewno
Tak sale są na stronkę i faktycznie są takie same. Nowe, muzyka leci i można regulac głośność, łazienka z wanna.
Są chyba 3 albo 4 sale i jedna na cc.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
a czemu cc wykupic?AnkaK90 wrote:Dziękuje Dziewczyny

Wiem, że cc to poważna operacja i dla dziecka lepszy jest sn. Ale jakoś tak ostatnio mam co raz więcej wątpliwości pewnie przez hormony
A żeby było śmieszniej większość dziewczyny w moim otoczeniu miały cc, a te co rodziły sn twierdzą, że następnym razem wolałby wykupić cc, i na to mnie namawiają i tylko mam mętlik w głowie...
ja chyba nie pojme dlaczego dziewczyny wola cc.. kurcze porod sn to tak mistyczne przezycie.. czlowiek wie ile ma sily w sobie i ile moze;)

Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
To wszystko jest bardzo indywidualne,
Ja zanim byłam w ciąży to nawet o SN nie było łowy ! Tylko cc j koniec! A jak już była dzidzia j wiedziałam jak wielkie znaczenie i o ile lepsze dla dziecka jest SN to nawet nie było innej oko dla mnie - tylko SN. Oczywcirbgdyby była złe ułożona itd to bym nie walczyła tylko zrobiła cc. Ale mówimy o sytuacji ze jest wszystko Ok.
Z punktu widzenia dziecka nie można nawet porównać cc j SN. Teraz tylko kwestia czy nasz strach jest większy niż chęć dobra dla dziecka?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Mam jeszcze trochę czasu, żeby sobie wszystko poukładać i przezwyciężyć lęk przed bólem i przygotować się psychicznie do sn
boje się też z tego względu, że mam niski prog bólu i potrafię mdleć od bólu zęba czy głowy
TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️

-
AnkaK
Musisz sobie to sama przemyśleć j być pewna decyzji
nastawienie zmienia wiele i daje dużo mocy 
A co do bólu - ja miałam krzyżowe (chyba) w każdym razie napieprzala mnie tylko kość ogonowa i tyle..a myślałam ze skurcze to będzie mieć bolec brzuch a tu nic tylko kość !! A parte to już nawet nie ból tylko bardziej dyskomfort. W mojej wyobraźni najgorsze było wypchnięcie melona
czyli parte a tu se okazało ze to nie boli nic !!! A za to skurcze bolą...
Ale tu pewnie tez będą różne zdania i historie bo każdy inaczej odczuwa

-
Ja polecam do Andrzeja Chojnickiego. Delikatny, taktowny, kulturalny.
ale szukam kogoś na nfz... -
Patka,
Ah i jeszcze je do, jelsi się zdecydujesz na Raszei to ni epakuj za dużo bo tam na prawdę prawie nic nie trzeba brać - wszystko dają. Ja miałam całkiem nie duża walizkę a i tak okazało się ze kilka rzeczy bulo niepotrzebnych wiec mogłabym wożąc jesCE mniejsza
Jak coś to pisz i pytaj

-
Angieee wrote:Dr Paweł Jachowski - czy któraś z Was prowadziła u niego trudną ciążę na dość dużym zestawie leków?
Część.Robiłak duże rozeznanie ma ten temat .Dr Jackowski podobno podczas komplikacji często nagle znika kontakt jeśli ciąża fizjologiczna ok .Ogólnie był polecany. Dużo leków trudne ciąży dr Katarzyna Kawka - Paciorkowska najwięcej pozytywnych opinii oczywiście są jeszcze inni .
Angieee lubi tę wiadomość
-
Wielkie dzięki za opinię. Do Jachowskiego idę w przyszłym tygodniu na monitoring. Szukam kogoś, kto mi poprowadzi ciążę m.in. na acardzie, heparynie i encortonie. Chcę mieć już te recepty wypisane, żebym w razie czego mogła zacząć przyjmować od razu od pozytywnego testu, a nie później szukać kogoś na szybko. Zastanawiam się, czy Jachowski mi to wypisze a ewentualną ciążę mogłabym już prowadzić u kogoś innego.Słoneczko🌼 wrote:Część.Robiłak duże rozeznanie ma ten temat .Dr Jackowski podobno podczas komplikacji często nagle znika kontakt jeśli ciąża fizjologiczna ok .Ogólnie był polecany. Dużo leków trudne ciąży dr Katarzyna Kawka - Paciorkowska najwięcej pozytywnych opinii oczywiście są jeszcze inni .
-
Angieee wrote:Wielkie dzięki za opinię. Do Jachowskiego idę w przyszłym tygodniu na monitoring. Szukam kogoś, kto mi poprowadzi ciążę m.in. na acardzie, heparynie i encortonie. Chcę mieć już te recepty wypisane, żebym w razie czego mogła zacząć przyjmować od razu od pozytywnego testu, a nie później szukać kogoś na szybko. Zastanawiam się, czy Jachowski mi to wypisze a ewentualną ciążę mogłabym już prowadzić u kogoś innego.
Życzę powodzenia ✊️jest trochę lekarzy do polecenia ja niedawno znalazłam tego "jedynego " dawno nie czułam się tak zaopiekowana i doinformowana ale jak coś wole na priv -

ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne