Dzieci rok po roku
-
WIADOMOŚĆ
-
pasia27 wrote:Aisa gratulacje
Widziałam Cię w którymś momencie na majówkach, ale nie chciałam się tam wcinać i gratulować. Na "kolejnym dziecku" już cisza całkowita.
Staraliśmy się usilnie by drugie dziecię też było majowe ale będzie lipcowe.
Jak się ma pierworodny? Wiesz jakiej płci będzie drugie dziecię?pasia27 lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Dzięki i wzajemnie
Widziałam Cię w którymś momencie na majówkach, ale nie chciałam się tam wcinać i gratulować. Na "kolejnym dziecku" już cisza całkowita.
Staraliśmy się usilnie by drugie dziecię też było majowe ale będzie lipcowe.
Jak się ma pierworodny? Wiesz jakiej płci będzie drugie dziecię?
Co do plci to jeszcze nie wiemy.chodze na nfz tym razem i usg sa w 12,ok 22i na końcówce..umówiłam sie 19na usg prenatalne prywatnie i dowiemy sie poci a takze czy wszystko jest dobrze z dzidzia..a dopiero 6dni pozniej mam usg na nfz..
Wiesz strasznie mnie korcilo by zaczekać z poznaniem plci do dnia porodu ale mój mąż jednak chce poznać Plec wiec jak będzie widac to zapytamy
Kacperek mowi ze w brzuchu mam brata ale to się okaże bo przeczuc nie mam.żadnych..chociaz tak cichutko liczę na tego brataaisa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Witaj
Fajnie, że jest nas coraz więcej. Ciekawe jak to będzie z dwójką dzieci w domu. Jedno jest pewne, na pewno wesoło i nie nudno
Oj nudno to na pewno nie. starajmy się odpoczywać póki możemy bo póżniej będziemy na rzęsach chodzić....(choć mam nadzieję że nie. i życzę nam spokojnych dzieci, braku kolek i przespanych nocy...pomarzyć można;)aisa lubi tę wiadomość
-
dzień dobry:)
my mamy 8 letnią córę, teraz 9 miesięczną córeczkę i spodziewam się dziecka rok po roku właśnie:) będzie rożnica między najmłodszymi 18 miesięcy:)
pozdrawiam:)pasia27, aisa, ivi lubią tę wiadomość
-
Hej, to i ja się dopisuje, pierwszy poród listopad 2014 a drugi termin na dzień matki 26.05.2016 czyli 1.5 roku różnicy, w drugą ciążę zaszłam jak mały miał 9 miesięcy, ciąża planowana, chciałam mała różnice wieku, wiem ze bedzue ciężko, ale później są same plusy, teraz również czekamy na synka, także dobrze będą sue rozumieli
pasia27, aisa, Robotka1, ivi lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:A tak tym razem majowy maluszek zaszalelismy w sierpniu i drugie urodzinki Kacperka i będzie równo 2l 9mc różnicy.dla mnie to super bo Kscper juz odchowany samodzielny.je sam,załatwia sie do nocnika sam,mowi wiec idzie sie z nim porozumieć i wspolpracowac cale wakacje posiedzimy razem.w wakacje z dzidziusiem a od wrzesnia mam nsdzieje ze dostanie sie do przedszkola i będzie więcej czasu dla maluszka
Co do plci to jeszcze nie wiemy.chodze na nfz tym razem i usg sa w 12,ok 22i na końcówce..umówiłam sie 19na usg prenatalne prywatnie i dowiemy sie poci a takze czy wszystko jest dobrze z dzidzia..a dopiero 6dni pozniej mam usg na nfz..
Wiesz strasznie mnie korcilo by zaczekać z poznaniem plci do dnia porodu ale mój mąż jednak chce poznać Plec wiec jak będzie widac to zapytamy
Kacperek mowi ze w brzuchu mam brata ale to się okaże bo przeczuc nie mam.żadnych..chociaz tak cichutko liczę na tego brata
Fajnie, że Kacper już taki samodzielny kawaler
Masz kontakt z dziewczynami z pielęgnacji? Już pewnie urodziły te, które były w ciąży jak zniknęłyście na fb. -
ivi wrote:Oj nudno to na pewno nie. starajmy się odpoczywać póki możemy bo póżniej będziemy na rzęsach chodzić....(choć mam nadzieję że nie. i życzę nam spokojnych dzieci, braku kolek i przespanych nocy...pomarzyć można;)
A Ty chcesz przeciwieństwo pierwszego czy żeby było podobnie jak z Julią?ivi lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dzień dobry:)
my mamy 8 letnią córę, teraz 9 miesięczną córeczkę i spodziewam się dziecka rok po roku właśnie:) będzie rożnica między najmłodszymi 18 miesięcy:)
pozdrawiam:) -
Hej U nas co prawda będą 2 latka różnicy,ale prędzej urodziłam w maju 2014 zaszłam w e wrześniu i był by rok różnicy ale niestety pozamaciczna była Później staraliśmy się rok czasu i się w końcu po HSG udało
Więc będę mieć 2 latka różnicy między synkami ( drugi też synek )
Co do wózka, nie kupuję podwójnego bo Franek już lata wszędzie sam, czy do sklepu spożywczego, czy budowlanego Nie chce siedzieć w spacerówce
Super, że są mamusie które mają dzieci z taką małą różnicą wieku. Może pomyślicie , że zwariowałam, ale my mamy jeszcze trzecie w planachaisa, ivi lubią tę wiadomość
-
aisa widzę, że mamy synków w podobnym wieku I ciąża też podobnie
Robotka1 wow To najstarsza córa będzie pomagać mamusi
Milcia wow pokaźny brzuszek Ale ja też mam teraz większy jak z pierwszym
aisa, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Hej Paula
Ja też majówka 2014. Miałaś termin na czerwiec bo chyba Twój nick kojarzę z czerwcówek?
Gratuluję drugiego synka
Jak dla mnie to całkiem nie wariactwo posiadanie dużej rodziny. Jeśli można to czemu nie
Miałam termin na maj 20, ale nie chciałam wchodzić w grupę która była już dość zgrana I tak urodziłam 31 maja
Teraz spodziewasz się chłopca czy dziewczynki ?
No dla mnie pełen dom to szczęście, mam nadzieję że los da nam się tym cieszyć bo jakby nie było to moja 4 ciążaaisa lubi tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Hej, to i ja się dopisuje, pierwszy poród listopad 2014 a drugi termin na dzień matki 26.05.2016 czyli 1.5 roku różnicy, w drugą ciążę zaszłam jak mały miał 9 miesięcy, ciąża planowana, chciałam mała różnice wieku, wiem ze bedzue ciężko, ale później są same plusy, teraz również czekamy na synka, także dobrze będą sue rozumieli
Paula222 ja liczę na jej pomoc:) a przynajmniej niech nie przeszkadza:)
na razie radzimy sobie idealnie, młodsza to aniołek, gdyby było inaczej pewnie nie zdecydowała bym sięna kolejne dziecko w takim czasie:)
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Hej U nas co prawda będą 2 latka różnicy,ale prędzej urodziłam w maju 2014 zaszłam w e wrześniu i był by rok różnicy ale niestety pozamaciczna była Później staraliśmy się rok czasu i się w końcu po HSG udało
Więc będę mieć 2 latka różnicy między synkami ( drugi też synek )
Co do wózka, nie kupuję podwójnego bo Franek już lata wszędzie sam, czy do sklepu spożywczego, czy budowlanego Nie chce siedzieć w spacerówce
Super, że są mamusie które mają dzieci z taką małą różnicą wieku. Może pomyślicie , że zwariowałam, ale my mamy jeszcze trzecie w planach
My też chcemy 3, ale zrobimy przerwę ok 5 lat