Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha podobno kiedyś istniały takie "sanatoria" dla kobiet niemogących zajść w ciążę ^^ Mężów dopuszczali raz na jakiś czas dla niepoznaki i po pobycie ciąża
Nona, Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Hejka.
Ja jutro jade na 6.30 rano na badania: morfologia, mocz i krzywa cukrowa ..
Mam zwykłą, tradycyjna,bo dzwonilam do labo i oni wola niesmakowe. Wiec bede twardzielka:)
Obym tylko nie zaslabla.
Wizyte mam w pon na 12.20.
Historia Vian mnie troche dobila. Bardzo jej wspolczuje.
Wyprawke mam w 80 % gotowa . ubranka poprac i dokupic kilka rzeczy.
Co do porodu to jak o tym pomysle zaczyna mnie bolec brzuch, nie wiem jak mam zostawic corke jak do tej pory bylysmy nierozlaczne:( a rodzic chce sn. Zadnej 2giej cesarki nie biore pod uwage.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 15:14
-
Matko moje dziecko dzisiaj chyba z tego upału chowa się w moje jelita. Mam taki ucisk w dole brzucha że masakra. Ona się rusza normalnie ale cały dzień mnie tak jelita bolą. Jakieś patenty? Bo nie wytrzymam...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Monia, dacie jutro radę! A córeczka - zobaczysz jaka zrobi się odpowiedzialna starsza siostra jak przyjdzie na świat rodzeństwo 😊
Alex, może położyć nogi i pupę wysoko na ścianę? Grawitacja pociągnie ją na górę maminego brzucha? 😀 To żaden sprawdzony patent, tylko tak sobie pomyślałam. Bo ja tam mojej kluski to nawet nie czułam jak się obracała główką w dół, taka ze mnie nieczuła mama.
Rzepakowepole, naskrobałam skargę, wysłać na Kamieńskiego, gdzieś jeszcze? Do nfz?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami moja córka główkowo grzecznie leży już od kilku tygodni. Ale dzisiaj raz dupka z lewej A raz z prawej więc chyba tak sobie jeździ tymi plecami po ścianie mojego brzucha. No normalnie boli mnie wszystko od pępka w dół, cały ten trójkąt. Szaleje nieźle. Wydaje mi się że też to uciska jelita bo to taki właśnie jelitowy ból a nie okresowy. I trwa nieprzerwanie od godzin nocnych w sumie...
A skargę to bym wysłała do tego szpitala, do NFZ i może jakiś rzecznik praw pacjenta czy coś?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Monia, dacie jutro radę! A córeczka - zobaczysz jaka zrobi się odpowiedzialna starsza siostra jak przyjdzie na świat rodzeństwo 😊
Alex, może położyć nogi i pupę wysoko na ścianę? Grawitacja pociągnie ją na górę maminego brzucha? 😀 To żaden sprawdzony patent, tylko tak sobie pomyślałam. Bo ja tam mojej kluski to nawet nie czułam jak się obracała główką w dół, taka ze mnie nieczuła mama.
Rzepakowepole, naskrobałam skargę, wysłać na Kamieńskiego, gdzieś jeszcze? Do nfz? -
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Mamusie, a tak w temacie karmienia mm- jest jakaś opcja korzystania z refundacji mleka modyfikowanego? Któraś się spotkała? Pewnie trzeba spełniać milion pięćset warunków
Zdrowe dziecko, które może być karmione mlekiem mamy/sklepowym mlekiem modyfikowanym nijak się nie łapie na refundację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 17:02
Domi_tur, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lami i bardzo dobrze, ze zlozylas skarge. To byla gruba przesada.
Juz sie dowiedzialam, ze nie dadza mi znieczulenia przy histeroskopii diagnostycznej na nfz. Pozdro 600. -
Nikodemka wrote:Lami i bardzo dobrze, ze zlozylas skarge. To byla gruba przesada.
Juz sie dowiedzialam, ze nie dadza mi znieczulenia przy histeroskopii diagnostycznej na nfz. Pozdro 600.naćpaj się przed ketonalem albo coś... Może chociaż głowa nie będzie przeciążona.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko, co za bzdura! Pytałam przyjaciółkę właśnie, miała histero pod narkozą, normalnie na nfz. Tylko, że ona miała polipy usuwane, może przy samej diagnostycznej nie dają.
Lami, dobrze zrobiłaś! Ciekawa jestem jak się ustosunkują. Głupie ch*je“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”