Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej Magda normalnie się wzruszyłam 😊 trochę u was wyboiście, ale tak miło się czyta, że ogarniacie, cieszę się, że dzielnie sobie dajecie radę, a z czasem będzie tylko lepiej
Gratulacje dla Ciebie, uściski dla Jurka 🤗 (pisząc to, brzuch mi podskoczył, wiec imiennik chyba też pozdrawia haha), no i dużo zdrowia dla męża!
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko jak tam u Ciebie? Napisałam priv
Ja po pierwszej wizycie dzisiaj. Była taka na szybko bo jakieś problemy z systemem, nie dało się wystawić l4lekarka powiedziała, że wystawi mi wieczorem z domu...
Szyjka długa i zamknięta, tętno małego ok, zerknęla między nogi i siusiak był. Nie mówi mi szczegółów, ale ważne że jest wszystko dobrze. O 17 połówkowe to sobie bardziej poogladam
Dośka, madziorek86, Pestkaa, Ani0nka, Szczęściara, Lami, tęczova, Meggs, blair., Cytrynowy sok, Wik89, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
Magda - mbc wrote:wierzę Ci Domi, końcówka najcięższa, ale potem i tak włożyłabyś z powrotem do brzucha
Nawet wiem kiedy będę chciała Młodego wkładać spowrotem do brzucha - jak tylko pojawią się pierwsze schody 😂 i tak za każdym razem aż do 18stki 😂Magda - mbc, Lami lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Madzia, ale pięknie w pigułce nam te pierwsze dni opisałaś ❤️ Super silna kobitka z Ciebie!
I tak jak już dziewczyny napisały, dałaś super lekcję, że umysł trzeba mieć otwarty na różne opcje, wtedy łatwiej nam wszystko akceptować, nie nastawiać się na konkretne rzeczy, bo plany swoją drogą, a życie swoją.
Cudownie, że Jerzyk taki spokojny, że tata taki dzielny i pomocny!
A jak piesoł? Zdziwiony, że się nagle niewiadomo skąd Jerzy pojawił? Czy jednak na koniec się domyślał, że brzuszek ktoś zamieszkuje?Lami, blair., Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Teczova - mam histero pojutrze. Jak przypomne sobie bol przy hsg, to przestaje byc dzielna.
Madziorek, wiem, ze robie to w slusznym celu, ale boje sie boluUwazam, ze w czasach kiedy istnieja mozliwosci znieczulenia, to powinno sie je stosowac, to nie sredniowiecze... Tymczasem lekarz na moje pytanie o znieczuleniu odpowiedzial mi, ze strach ma wielkie oczy. To dlaczego w wiekszosci przypadkow robia histero w znieczuleniu ogolnym? 😭
Magda, ciesze sie, ze dalas rade, ze wszystko u Was dobrze... Teraz bedzie tylko lepiej -
nick nieaktualny
-
Nikodemko, może jednak powiedz lekarzowi o swoich obawach? Że źle zniosłaś ból przy HSG i może lepiej, żeby jednak to znieczulenie podali? Żebyś im nie uciekła ze stołu... też uważam, że to nie średniowiecze i powinni znieczulać. Ale NFZ rządzi się swoimi prawami. Mojej mamie łyżeczkowali ostatnio jakąś zmianę w macicy normalnie na żywca, w zwykłym gabinecie poradni K. Jak mi o tym powiedziała to nawrzeszczałam na nią, że w życiu nie powinna się na to zgadzać.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madziorek - oddałaś mu swoje serce, czy coś jeszczee przy okazji?
Nikodemko - czemu nie chcą dać Ci zneiczulenia? Do histeroskopii właśnie narkoza leci z tego co mi wiadomo, nie spotkałam się z sytuacją żeby odmówili. Z jakiegoś powodu konkretnevgo?Nona lubi tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Alex, Julia - no wlasnie mowilam mu, ze zle znioslam hsg i wolalabym znieczulenie, to powiedzial tylko, ze strach ma wielkie oczy i wszyscy wczesniej sie boja, a ostatecznie nie jest tak zle. Tylko, ze latwo powiedziec. To samo mowili o hsg, a ja mam po nim mała traume, mimo droznych jajowodow. Jak juz mnie przyjma na oddzial to dopytam czy nie ma mozliwosci zrobienia tego ze znieczuleniem...
Na dodatek pech chcial, ze nastepnego dnia mam wesele w Olsztynie, mam nadzieje, ze bede dobrze sie czula. Eh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny