Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Przedszkolanko, kurcze co to oznacza? Żelaza za mało?
Fiorella, pęcherzyki piękne! A testy owulacyjne robisz? Coś ciemnieją?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af71790b5db5.png -
A ja bym dzisiaj chatę spaliła!
Zabrałam się za kolacje. Wzięłam się za przepis na kalafiora z pomidorkami, który kiedyś nalazłam na blogu makelifeeasier. Wstawiłam kalafiora do piekarnika, wstawiłam patelnie z olejem na resztę warzyw i miłam skoczyć tylko umyć ręce.
I w łazience już zapomniałam o tłuszczu wstawionym na największym ogniu.
Rozsiadłam się prze tv z gazetą! I mówię co ten kalafior tak daje tłuszczem?! (Bo jest skropiony oliwą). Siedzę sobie dalej. Nagle patrze, a z patelni leci już dym! W ostatniej chwili sobie przypomniałam 😂😂😂Nona, Lami, Wik89, blair., alex0806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wiem wiem..probowałam się przed tym bronić bo i tak mam zaparcia,no ale już nic nie poradzę.. Z Polą miałam żelazo plus lactuloze i nie spadało poniżej 11.3 a tu taki wynik
Dośka no nieźle!! Ale znam to,bo zdarza i mi się hahaDośka lubi tę wiadomość
-
Dośka nieźle! Teraz to ja się że śmiechu prawie obsikałam ale zaraz dostałam kopa w żołądek i wyszedł z tego bek. O masakro, mąż się pyta co ja robię, śmieje się czy bekam :p A to nie moja wina że dzieć dzisiaj chamski!
My byliśmy połazic po galerii, później na spacerze nad rzeką i na lemoniadzie. Od razu człowiekowi że będzie lepiej spało po takich wojażach na pieszo aż lepiej
Przedszko pewnie żelazo dostaniesz niestety ;( też się tego boję że moja spadnie a żelazo Plus zaparcia to będzie tragedia. Ale polecam czopki glicerynowe jak już jest taki mocny kryzys. Mega ulgablair., przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja dzisiaj po jakiś 3 czy nawet 4 msc przerwy weszłam na matę! Matko moje mięśnie i gibkość utraciły z 10 lat miałam wrażenie! Byłam jak kłoda, a naprawde dużo wcześniej już potrafiłam... od teraz planuję co 2 dzień chociaż delikatną praktykę i rozciąganie bo to jest masakra 🙄
Co do ziół Niezapominajko proponuję kupić nasiona i posadzić samemu. Mega proste a bazylia w zeszłym roku to mi prawie metrowa urosła 😁Cytrynowy sok, Niezapominajka2, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko ja brałam kiedyś żelazo i miałam zaparcia, teraz biorę tak, co 2-3 dni i to jest właśnie zawsze dzień bez zaparcia, także tym razem zadziałało odwrotnie może u Ciebie też tak będzie
Niezapominajko ja hoduję zioła niektóre z ziarenek, a najlepiej chyba kupić sadzonki w ogrodniczym albo na hali mirowskiej (dobrze pamietam, że jesteś z wawy?). Te z marketów niestety szybko padają i często zalegały nam się tam jakieś robale lub choroby i wyrzucałam cała roślinkę, bo nie chciałam niczym pryskać skoro to do jedzenia
Obecnie mam miętę, bazylię, oregano, rozmaryn
Kiepsko rosła kolendra. Najlepiej rośnie mięta i bazylia
Trzeba dużo podlewać
Ja się zastanawiam nad stokke flexi bath. Magda_mbc taką ma to nam powie, jak w praktyceNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
dziękuję Wam! na pewno będę pytać o coś by nie męczyć się też ,bo skurcze jelit to u mnie norma..
Niezapominajko jestem za! ostatnio pożeram non stop ogórki w każdej postaci,sałatę i rzodkiewkę
A ja Wam jeszcze pokaże coś o czym nie mogę przestać myśleć ostatnio,bo mi taaaak wpadła w oko meeeeega droga,ale tak korci i patrzy na mnie..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5584e7079d4d.jpg
Do szpitala i do wózka później, z matą do przewijania i jakaś mała w prezencie plus długie sznurki.sunshine03, Dośka, Cytrynowy sok, blair., Wik89, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko no czasem trzeba zaszaleć może akurat będzie jakaś promocja albo kod zniżkowy z newslettera
Ja chorowałam na torbę z Makaszki do wózka też są dosyć drogie, ale akurat była jakaś promocja na innej stronie -20% i od razu zamówiłam tyle rzeczy dla młodego kupuję, że i ja coś ładnego mogę mieć, zasłużyłam w końcu tyle stresów przed- i ciążowych heheprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko torba piękna! 🙂
Moja bratowa miała ten plecak i była mega zadowolona. Mi się on też spodobał i taki zamówiłam. Cena jest naprawdę fajna do jakości, bratowa używa już ponad rok i nic się nie niszczy. Obie zamawiałyśmy od tego sprzedawcy więc jest sprwdony 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 21:09
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja to jeszcze na torby nie choruję przetestuję tę którą będę miała w wózku;) na Ali mi się sporo podoba ale nigdy nic nie zamawiałam więc się obawiam
Zrobiłam sobie dzisiaj ten test PH na infekcję i niby wszystko git mówię do męża że idziemy do rossmana po test to patrzył jak na wariatkę ;p
A co do ziół próbowałam wyhodować miętę w domu w doniczce, ani listek się nie pojawił ;( za to na działce mam wielki krzak. Będę zrywać i suszyćprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵