Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie lovela tak pachnie/nie pachnie nie ma tragedii
Dostałam skierowanie na wszystkie badania jakie chciałam Plus doktorka dopisała coś od siebie i skierowanie do neurologa, idę za tydzień na tę drętwiejącą rękę mi dała.
Heparynki antyXa badam do 4 h po zastrzyku czy jak te 4 h miną? Musiałabym wziąć wtedy szybciej niż zawsze? Labo mam czynne od 6 do 11.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tak, nic się nie stanie. Ja w 5 dni przed badaniem pierwszym zmieniałam z podawania o 20 na 8 rano, wynik wyszedł miarodajny mimo, że codziennie przez te kilka dni miałam mniejsze przerwy niż 24h.
alex0806 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Cytrynowa korzystaj z odpoczynku od temp i testow owu ale dzialajcie co dwa dni az do skutku kciuki!!!
Kark moze wezmiecie pozyczke na ten nowy samochod zeby sie tak nie szarpac z kasa. A ten wniosek z czystego powietrza kiedy bedzie rozpatrzony? Czytalam gdzies, ze byly duze opoznienia w rozpatrywaniu tych wnioskow, do tego stopnia, ze komisja europejska tydzien temu wezwala PL do zmiany procedury akcetpacji wnioskow (aby mogly tez to robic gminy).. ciekawe, czy to cos przyspieszy
Mnie w ogole piersi nie bola wiec juz sobie wkrecilam ze nic z tego...Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziękuję Lami pierwszy raz to robię mimo że tyle czasu heparynę biorę. Do tego dorzuciła mi lekarka panel krzepnięcia cały I w cholerę innych badań. A chciałam tylko to, tarczycowe, magnez, potas nawet D3 mi dała A nie chcą lekarze wystawiać skierowań na to A ta sama z siebie
I do neurologa skierowanie też mi sama dała. Pewnie mnie wyśle z tą ręką na masaże do fizjoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 20:12
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
Hmmm, ja właśnie odebrałam wyniki hormonow- bo mam monitoring USG+HORMONY i wygląda na to że będę musiała do Endo iść... Poziom LH w 10 DC 23 i pęcherzyk 14 mm, poziom Lh w 13 DC 13,4 i pęcherzyki 14 mm i 16 mam. W jednym cyklu oczywiscie. Coś tu chyba nie halo? Lh rośnie do owulacji, a mi zmalało, to może mi te pęcherzyki nie pękają, stąd problem. Ale już raz miałam taki monitoring i byl ładny wzrost Lh do 64, potem owulacja i spadek lh. Ten cykl na clo jest dziwny... Ciekawe co mi lekarz powie na spadek lh w środku cyklu.... -
Fiorella no mi tez sie wydawaloby, ze lh powinien raczej wsrastac potem pik na owu a nastepnie spadek, ale nie wiem, czy taka jest regula.. a moze u Ciebie bedzie po prostu pozna owuII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Fiorella no mi tez sie wydawaloby, ze lh powinien raczej wsrastac potem pik na owu a nastepnie spadek, ale nie wiem, czy taka jest regula.. a moze u Ciebie bedzie po prostu pozna owu
Beti82, Wik89, Meggs, Dośka, Nona, Domi_tur, Lami, blair., Słoneczko123, Szczęściara, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Haha, Fiorella, ja tez mialam taka sytuacje ze „śluzem” Teraz nie mam go nic a nic, totalna susza.
Niech sie sieją te dzieci, błagam!Wik89, Cytrynowy sok, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Poczytałam,ale mam pustke co odpisać..
Od rana miałam nerwy. Pojechalam na wyniki-super,3 min.i po. Poszłysmy na bazar a tam nie mogę zapłacić karta bo nieaktywna! To ja do banku i tam czekalam ponad godzinę!! No dobra,moja kolej i co? Karta wyslana ale nie mam jej i to mi kase pobrali!! Zamowilam nowa..wrocilam po telefon i znowu na miasto. W domu o 15😐 tu robota oczywiscie i na chwilę usiadłam..
No i moja hemoglobina mimo diety,zaparc spadla z 10.8 na 10.1. Zalamalam sie i wkurzyłam. A diete miałam na prawdę dobra.. wrr.
Przynajmniej wniosek 500+ zlozylam bo wczoraj serwery padly w banku😂😂Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny