Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, trzymam kciuki, żebyś doszła kto wpadł na taki genialny pomysł... jakim to trzeba być kutasem
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Obcy...
Najgorzej ze jak mi siostra zadzwonila czy wiem ze na fb jestem wdowa... To sie tak zdenerwowalam i poplakalam ze pol dnia mnie brzuch bolal. Nospa i magnezy szly w ruch.. ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 22:27
-
Co tym ludziom przychodzi do glowy? Nieswiadomie ktos naraza ciezarna na stres, masakra. Pewnie to jakis gowniarz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj 34 dc. Nie czuję się za bardzo na okres. Czasami lekko zaboli brzuch i to tyle. Zawsze przed budzilam się w nocy z dość mocnymi bólami i brałam przeciwbólowe, a teraz nie mam takiej potrzeby. Dupka odstawiłam już dawno..
Nie wiem, może po zastrzyku dojrzało jeszcze jakieś jajeczko i to nitki krwi to było zagniezdzenie... Sama nie wiem.. Jak do poniedziałku franca nie przyjdzie idę na betę -
nick nieaktualny
-
Sloneczko no 19dpo i brak okresu to brzmi bardzo obiecujaco! Wspolczuje bieli na tescie, wiem jaka przykrosc taki widok sprawia ale mam nadzieje, ze jeszcze ten cykl sie dobrze dla Ciebie skonczy!
Monia, biedna! Matko, co za ludzie beznadziejni chodza po tym swiecie
U mnie dzis juz po seksie i po treningu 😁 niestety temp poszla w dol i w zeszlym miesiacu w podobnym momencie spadla i juz nie odbila liczylam dzisiaj raczej na wzrost, eh. A wcozrajsze mikrooo plamienie juz w ogole sie nie powtorzylo. No nic, pozostaje mi czekac. Milego dnia Dziewczyny 😍przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Sloneczko no 19dpo i brak okresu to brzmi bardzo obiecujaco! Wspolczuje bieli na tescie, wiem jaka przykrosc taki widok sprawia ale mam nadzieje, ze jeszcze ten cykl sie dobrze dla Ciebie skonczy!
Monia, biedna! Matko, co za ludzie beznadziejni chodza po tym swiecie
U mnie dzis juz po seksie i po treningu 😁 niestety temp poszla w dol i w zeszlym miesiacu w podobnym momencie spadla i juz nie odbila liczylam dzisiaj raczej na wzrost, eh. A wcozrajsze mikrooo plamienie juz w ogole sie nie powtorzylo. No nic, pozostaje mi czekac. Milego dnia Dziewczyny 😍
W pn testujesz? -
Witam w 7 miesiącu a tym samym w 3 trymestrze 😍 ostatnia prosta, 3 miesiące do porodu ;o
Monia wspólczuję 😐 komuś się strasznie nudziło,kawał chama..
Słoneczko przykro mi... też nic z tego nie rozumiem. Nawet cienia nie ma?
Wiki ranne ptaszki my z Pola jeszcze w łóżku,ale tak to pewnie i sama bym już po treningu byla ;p
Co do spadku plus plamienie to mocno wierzę i kciukam za implantacje!!kark zakamuflowany na maksa, tęczova, Pestkaa, Wik89, Arashe, Meggs, Dośka, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłoneczko to ja nie czekam na @ tylko na bete w takim razie 😀
Wiki, jak jeszcze widzisz mój wykres, to ja w tej ciąży miałam właśnie 2 dni spadku i minimalną plamkę krwi 😏
Ciężka noc, ale to chyba przeze mnie, bo budzik ustawiałam co 1h, żeby nie przespać głodnego miauczenia w nocy 😌
Ja wstaje, ogarniam dzieci, małą i zbieram się do weta.
Kto to pisał, że miał kociego oseska? Oliwkowa? Bo coś czuję, że po wecie będę mieć więcej pytań niż przed wizytą 😌Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny