Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczęsciaro zapraszam na malosolne 😀😀 ostatnio u mnie są obowiązkiem 😂 jak rzodkiewka ;p
Niezapominajko tak,lutka rano i wieczorem
Meggs to autko oficjalnie Wasze, super!!
Wiki który dokładnie dpo? Jakos polowa chyba? Aaaaaa, zaciskam mocniej kciuki✊✊
Fiorella tsh super
Słoneczko nie trzymaj nas juz w niepewnosci..!
Moje dziecko dzisiaj ma dzień spania,prawie w ogole sie nie wypycha jak na niego, czasem przejedzie tylko. Odpoczyw chyba po wczorajszym skopaniu detektora poloznej i głowicy usg lekarza😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 19:12
Szczęściara, Meggs, Wik89 lubią tę wiadomość
-
A my dzis swietujemy poczatek wolnego weekendu. Robie burgery i domowe fryty, pijemy piwko i ogladamy Czarnobyl. Na seksik juz nie mam sily, ale moj maz ma szal libido, moze mi nie darowac ;d
Wrocilismy wlasnie od kuzynki meza, troche mnie pokrzepila jej historia. Pierwsza ciaze poronila, w kolejna szczesliwa zaszla po pol roku, ale cala przelezala. O drugie dziecko starali sie 2 lata. Tlumacze sobie, ze i mi sie w koncu uda.
Wiki, czuje, ze to Twoj cykl i jeszcze te plamienie 😳przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, spałam. Jakiś ten dzień dzisiaj jakiś męczący..
Siknę jutro, bo czuję, że do rana @ przyjdzie
Wik, brzmi obiecująco 😀 Kciuki!
Nikodemko, też czuję, że u mnie coś jest nie tak i odkładałam ten test kilka miesiecy. Zobaczymy co wyjdzie. A Tobie już nie bedzie dane tego sprawdzać, bo zajdziesz wcześniej niż za rok 😘 -
nick nieaktualnyJa nie mam dobrych wieści...
M o 17.45 powiedział, że ma ochotę na grilla, powiedziałam mu, żeby on jechał po żarcie, a ja idę do kotów, bo ten jeden już ponad 2.5h miauczy, nakarmię, umyję i jak matka przylezie to zrobi to samo najwyżej, bo ja wszystko w rękawiczkach, więc wyczuć mnie nie mogła chyba.
No i dla tych dwóch co miały krwawe kupki było za późno 😭 Jeden chyba wymiotami się zachłysnął chwilę przed moim przyjściem, a na drugim już muchy były... M je owinął w szmatę i wyniósł na stawy.
A ostatnią malutką wymyłam, zjadła 6x tyle co wtedy jak je karmiłam cały dzień przedwczoraj, więc matki chyba od rana nie było.
Narazie malutka jest w nowym pudle w garażu, jutro rano biorę ją do weta na odrobaczenie i mamy w południe decydować co z nią robimy, narazie nie jestem w stanie. -
Beti82 wrote:Szkoda ,ze 04 nie zostalo bo bym odkupila
A to Ci zwiekszyli dawke na 0,6?
Czy zawsze tak mialas a ja cos pomyliłam
Mogę Ci wysłać 0.6 a będziesz sobie dawać 0.4 z tych 0.6💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Zawsze, ja Tobie brałam receptę specjalnie
Mogę Ci wysłać 0.6 a będziesz sobie dawać 0.4 z tych 0.6Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Najgorszy urząd i rejestracja. 2 h wyjęte z życia, blehy!
Piękne auto! niech wam służy
Kark może uda się uratować to maleństwo... -
Dośka wrote:A ja się trochę zmartwiłam... Poznaje, że pojawia mi się opryszczka na ustach...
Podobno jezeli juz sie mialo to nic nie grozi -
Kark ;( biedne maleństwa. Jedno zostało tak? Spróbuj jutro z tym wetem, matka jak widać olała sprawę. Może wet będzie miał jakiś pomysł, może karmiącą kotkę gdzieś ma wśród "pacjentów".
Nowe autka super. My mamy małe 3 drzwiowe i na razie będziemy się kisić we 3 jakoś, a później kupimy coś większego.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵