Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam test, ale coś czuję, że w tym cyklu się nie przyda.. Dziś znów mała ilość śluzu podbarwionego krwią i brzuch boli już cały czas.
Pochwalę się Wam, że dziś kurier odebrał próbkę z testdna.pl 😊 mam nadzieję, że będę miała wyniki na 15.07 na wizytę u nowej gin.. Ile Wy czekałyście?
Meggs, gratuluję udanego zakupu 😊Niezapominajka2, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Beti, jak dają to bierz! Nie wstrzykniesz całości i tyle. Chociaż Ty za chwilkę będziesz brała receptę za receptą na legalu i tak 😁
Lami lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Ja mam tsh 2,1 i kazdy gin jak rowniez gin endo mowil, zeby nic z tym nie robic, sama czasem mysle, ze moze powinnam zbic, no nie wiem. Przy nastepnej okazji zapytam gina o to:) ale 1,7 to moim zdaniem akurat
Zeszlo mi na tym max 1,8-2
Sama sobie zwiekszylam dawke do 50 i mam tsh teraz 1 ale lepiej sie na tym czuje wiec zostawiam
Jak bylam u innego gina i zobaczyl wynik tsh 2,3 to powiedzial ,ze ok i mam nic na to nie brac hah ale ja juz bralamWik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Mazda cx 5 ładna. Mi się Mazda 6 czerwona podoba
Haha Kark moge odpowiedziec specjalnie dla Ciebie choc pewnie nikogo innego to nie interesuje 😋 wiec 2014 r, silnik 2.0 benzyna, 160 km, 4x4 automat.kark zakamuflowany na maksa, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Lami a ta strzykawa przy 0,6 jest chyba wieksza niz przy 0,4 ?
Ostatnio jak robilam sobie zastrzyk Twoim 0,6 to pierwszy raz nie moglam wytrzymac z bólu
Wspolczuje CI ,ze takie duze dawki musisz -
Meggs wrote:Jest piękna to prawda 😍 ale u nas sedan odpada z racji dużego psa, ktory jezdzi w bagazniku 😊 dlatego kombi albo suv.
Haha Kark moge odpowiedziec specjalnie dla Ciebie choc pewnie nikogo innego to nie interesuje 😋 wiec 2014 r, silnik 2.0 benzyna, 160 km, 4x4 automat.
A kot tez w bagazniku? czy na siedzeniu z tyłu? -
Beti82 wrote:O to juz widze jak piesel bedzie sie cieszył hahah
A kot tez w bagazniku? czy na siedzeniu z tyłu? -
madziorek86 wrote:Meggs, gratulacje z okazji zakupu nowego autka! Zazdro! My się też będziemy po wakacjach przymierzyć do czegoś nowego... 10 letnia Fabia zaraz będzie za mała
-
Omg, Meggs, zazdro! Swietna jest ta Mazda. Marzenie
Sloneczko, siknij, dawaj te krechy! Ja te mutacje to zrobie chyba za rok, jak juz urzadzimy mieszkanie... A szkoda, bo mam jakies dziwne przeczucie, ze cos tam jest nie halo.
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs gratuluje zakupu! My mamy staruszka ukochanego swojego ale wkrotce bedziemy musieli pomyslec tez o zakupie nowego...
Beti Nona Blair no wlasnie z tym poziomem tsh to jest duuuzo roznych opinii, juz raz pytalam gin-endo o to i uslyszalam, ze nie trzeba nic zbijac, przy okazji jeszcze znowu podpytam może
Dzis jakies mikroooo plamienie na majtkach zauwazylam (jasny braz:p), hmmm. No nic, ide na aperolka i probuje nie robic sobie zadnych nadziei
Sloneczko 😘 sikajfiorella82, przedszkolanka:), blair., Nikodemka, tęczova, Meggs lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Meggs piona! W tym roku też kupiliśmy nowe, białe auto 😉 My combi też z myślą, żeby wózek wlazł 😃
Kark ja też bym co chwilę zaglądała do tych kociaków i też pewnie chciała jechać do weterynarza... Oby się tam kocia mama ogarnęła i kotki miały lepiej!
Słoneczko oby test się przydał i był tym szczęśliwym!
Fiorella dla mnie też TSH ładne 🙂
Nona, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, Beti, mniejszych niż 0,6 nie miałam. Ale 0,6, 0,8 i 1,0 mają taką samą igłę jak na moje oko. I powiem na pocieszenie, że na tym etapie walę igłą w ciemno (serio robię przy zgaszonym świetle) ale u mnie siada w tłuszczyk. A u Was to na pewno bardziej czuć szczypioreczki.
Właśnie zrobiłam interes z olxa, kobitka sprzedawała krzesła z Ikei, które już miałam upatrzone, nowe kosztują 180, ona nam za 70 zł sprzedała, bo nie nadają się na jej kota, bo są w pokrowcach i się na nie uwziął. Zaraz zamówię piękne butelkowe pokrowce i będę miała super krzesła za połowę ceny 😉Nona, Beti82, Nikodemka, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero