Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykark zakamuflowany na maksa wrote:Sunshine, a powiedz mi wg Ciebie iść z tą ferrytyną do ogólnej już czy dorobić usg brzucha i czekać na 22.08 na gastrologa?
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, musiałam zrobić nowe zdjęcie do dowodu i prawka i wyszłam ładniej i szczupłej niż na tym sprzed półtóra roku i to bez retuszu, bo nie miałam czasu czekać. Chyba ciąża mi służy 😁
Arashe, Beti82, Nona, Pestkaa, Wik89, Meggs, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara wrote:Dziewczyny może któraś z Was orientuje się w ubezpieczalniach??
-
Byłem dzisiaj u okulisty dostałam zaświadczenie o braku przeciwwskazań do porodu siłami natury także świetnie;) kij z tym że po tych kropelkach nic nie widzę i mąż musiał po mnie przyjechać, w ciemnym daje radę;p światło razi ;/
A męża wyprawiłam dzisiaj do urologa. Chyba zaraził się te kilka tygodni moją infekcją i marudził. Mam nadzieję że podleczy, ja już wyleczona jestem i będzie można coś w końcu podziałać W gumce pewnie, bo teraz to wolę dmuchać na zimne.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyblair. wrote:Nooo nie żartujcie z tymi stopami! Ja jestem wysoka to i stopy mam duże, już nie chcę większego rozmiaru 😥
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny