Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKark jeśli bez problemu się możecie się wybrać do rodzinnej to można iść. Pewnie dostaniecie żelazo na podreperowanie magazynów żelaza, ale skoro morfologia ok to raczej też nikt nie będzie jakoś się mocno tym przejmował. Natomiast, jak macie cała wyprawę do lekarza to bym już zaczekała do tej wizyty sierpniowejkark zakamuflowany na maksa wrote:Sunshine, a powiedz mi wg Ciebie iść z tą ferrytyną do ogólnej już czy dorobić usg brzucha i czekać na 22.08 na gastrologa?
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, musiałam zrobić nowe zdjęcie do dowodu i prawka i wyszłam ładniej i szczupłej niż na tym sprzed półtóra roku i to bez retuszu, bo nie miałam czasu czekać. Chyba ciąża mi służy 😁
Arashe, Beti82, Nona, Pestkaa, Wik89, Meggs, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja 😉 ale nie wiem czy pomoge haha piszSzczęściara wrote:Dziewczyny może któraś z Was orientuje się w ubezpieczalniach??
-
Byłem dzisiaj u okulisty
dostałam zaświadczenie o braku przeciwwskazań do porodu siłami natury
także świetnie;) kij z tym że po tych kropelkach nic nie widzę i mąż musiał po mnie przyjechać, w ciemnym daje radę;p światło razi ;/
A męża wyprawiłam dzisiaj do urologa. Chyba zaraził się te kilka tygodni moją infekcją i marudził. Mam nadzieję że podleczy, ja już wyleczona jestem i będzie można coś w końcu podziałać
W gumce pewnie, bo teraz to wolę dmuchać na zimne.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyMam do opchnięcia fajne szpilki w rozmiarze 42 jakby coblair. wrote:Nooo nie żartujcie z tymi stopami! Ja jestem wysoka to i stopy mam duże, już nie chcę większego rozmiaru 😥
. Ja nie umiem w nich chodzić, a do leżenia w nich też jakoś okazji nie miałam
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny