Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:41
-
O,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:41
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[QU,
WI,Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:42
-
nick nieaktualny
-
Beti, zaliczka wzieta za calosc. W umowie mam, ze na zrealizowanie sesji plenerowej sa dwa miesiace od daty slubu, termin musi byc dogodny dla obydwu ze stron i, ze jesli nie odbedzie sie z ich winy, to i tak placa cala kwote. Tylko, ze to zupelnie nic nie zmienia, tu chodzi o ich chamskie zachowanie i totalny brak szacunku do czyjegos czasu i pracy... Jestem wsciekla, bo naprawde potrzebujemy teraz kasy i nie moge sobie pozwolic na przebimbanie weekendu. Ale kogo to obchodzi!
Plus jest taki, ze mamy z moim wspolna, wolna sobote, co rzadko sie zdarza, wiec jedziemy do Ikei wstepnie wybrac wszystko do mieszkania. Chyba nie bedzie mi sie chcialo latac po sklepach i wiekszosc mebli kupimy tam.
Beti, chlopy nie mysla. Nic tego nie zmieni. Najbardziej wkurzajace jest to, ze on po prostu czeka az Ci przejdzie, moj tez tak robi. Zebyscie jeszcze wczesniej o tym nie rozmawiali... No, ale nie da sie tego zmienic, wiec nie przejmuj sie. Zaszlas w ciaze i to sie liczyPestkaa lubi tę wiadomość
-
[QUOT,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:42
kark zakamuflowany na maksa, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Pestka, to wlasnie na to wychodzi. Bo jesli do sesji nie dojdzie z ich winy, to placa i tak cala kwote czyli tak, jakby sie odbyla.
U mnie znowu dzis BYŁO. Moj maz moglby to robic codziennie, byle rano. Dzis mi sie nie za bardzo chcialo, ale namowil mnie tekstem „Mowilas, ze trzeba do konca cyklu” :dNona, Dośka, kark zakamuflowany na maksa, Wik89, Arashe, Pestkaa, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark śliczny kocyk ja już bym nic nie dorabiala;)
Nikodemko chamówa totalna ;/ umawiać się z kimś i być w dupie przez ich niezorganizowanie. Wygarnij im że ty się musisz przygotować itd do takiej sesji, zaplanować wszystko i przez nich odmówiłaś innym ludziom.
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyNikodemko współczuję, może faktycznie trzeba jakoś doprecyzować umowę, żeby się na takie sytuacje ubezpieczyć
Mnie to w sumie nie dziwi już, bo masa ludzi tak robi, że się umawia, ma Cię gdzieś i Twój czas, bo to już jak kiedyś pisałam nagminne jest z zapisywaniem się na wizyty u kosmetyczek, fryzjerów, lekarzy, itd.
Pewnie jakbyś się nie upomniała i nie wydzwaniała, to by Cię olali i nawet nie dali znać, że masz nie jechać...Nona lubi tę wiadomość
-
Beti, wiem, że wściekła jesteś na tego osiołka swojego. Najgorsze w tych staraniowych kłótniach to, że cholera on się nabzdyczy i jemu obojętnie czy cykl będzie stracony czy nie. A ty się cholera wkurzasz, że tyle roboty i że się ją zaprzepaści. W trakcie starań czułam jak tracę sznurki do pociągania, bo zawsze mi było szkoda odpuszczenia starań na rzecz mojego porządnegodnego focha, więc wyciągałam rękę i jak takie prosidło pospolite się czułam normalnie.
Pamiętam, że u Anionki było podobnie, że coś po owulacji jej doradzałyśmy jak chłopu utrzeć nosa, ale później był pozytywny teścik i zaczęła się sielanka 😊
Więc kochana! Tą ciemnowłosa w spiralkach cudownych córa ma się teraz spokojnie zagnieżdżać w Twym brzuszku, nie nakręcają się, nie denerwuj.
Chociaż pamiętam, że wiele z Was pisało, że totalny wkurw był pierwszym symptomem ciążuni 😁Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ni,
,zmycWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:42
Nona lubi tę wiadomość
-
[QU,a
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:42
Nikodemka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość