Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko na bank będzie wszystko dobrze! Trzymam kciuki i informuj nas! A bierzesz ten lek na podtrzymanie ciąży? Nie pamietam jak on się zwał
-
Krwiak może się zrobić z dnia na dzień. A żywą krew miałam w tej ciąży kilka razy, wszystko z nadżerki. Wszystko tam puchnie i nabrzmiewa, dodatkowo bierzesz acard. Bez paniki i jedz na ip. Zrobia usg i będzie wszystko wiadomo. Postaraj się nie denerwować.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Cholernie sie boje tego szpitala. To naprawde umieralnia. Zostawiaja mnie na noc poki co, jeszcze nikt do mnie nie przyszedl.
-
Monia dziękuję :*
Nikodemko wierze,źe wszystko jest dobrze. Kasia miała też plamienia na poczatku i nawet teraz,moja druga ta kolezanka co Wam pisałam teź ma krwiaka nie wiadomo skąd i plamiła a wszystko jest dobrze. Spokojnie,jesteśmy z Toba ;* -
Jestem juz po usg. Wszystko jest jak bylo, jest zarodek 4mm, ciaza zywa.
Nie wiadomo skad te plamienie... Lekarka zrobila mi usg, ale na nadzerke nie zerknela. Dostane leki na podtrzymanie ciazy (czyli pewnie duphaston, bo co innego) i jutro rano zrobia mi badania krwi.
Boje sie strasznie. Gdyby to byl sam braz, to moze bym nie panikowala, ale ta krew... Mam wyrzuty sumienia, ze w ostatnich dniach tak sie przemeczalam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, kochana, musi być dobrze! Czasami ta kosmówka czy coś jak się wgryza to daje takie objawy, ale najważniejsze, że na obrazie USG wszystko czyte. Tulę Cię bardzo mocno i wysyłam same dobre myśli! 😘😘😘
A teraz już nie krwawisz?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teraz leci braz, ale taki wymieszany z krwia... Nie ma tego duzo, ale jest. Brzuch nadal boli jak na okres. Dostalam wlasnie luteine dopochwowa i nospe. Lekarka powiedziala tylko, ze trzeba czekac. Gdyby zaczynalo sie dziac cos zlego to chyba byloby to juz widac na obrazie usg czy zle mysle?