Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Rozbrykał się trochę po kolacji! uff!
Dośka lampka cudna,moja córa już by ją chciała bo kocha misie :d
Uwielbiam placki z cukini czekam aż moje w ogródku wyrosną i też zrobie
Nikodemko ja to bym jadła i jadła,ale jestem przez ten cukier trochę bojaźliwa i małymi krokami próbuję niestety.. Zaraz test po gofrze i tej mojej kolacji dość sporej
i wiem,że się stresujesz i będziesz już cały czas,uwierz mi jestem dzisiaj przykładem
Beti Twój test będzie mega wyczekiwany a wizyta jeszcze bardziej coś czuje haha
Powiem Wam,że jestem trochę zniesmaczona.. ja wiem,że są wakacje itp. ,ale szalejące i krzyczące dzieci o 21-22 (małe!) plus dorośli drący się miedzy sobą i nie zwracający uwagi na nie iiii dodatkowo tv na cały regulator to przesada jak dla mnie..a że my jesteśmy koło głównej jadalni plus przy ogródku mamy okno gdzie palą, jest piaskownica itp. to już w ogóle. To jakiś cud że Polka ze swoim spaniem zasnęła w takim hałasie..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Booozeeee, cierpie na niedobor pizzy we krwi!!! 😭😭😭
Przedszko, wiem o czym mowisz. Wczoraj nad tym jeziorem lezala obok nas rodzina z malym dzieckiem. My tez bylismy z polrocznym synkiem brata mojego meza. Tatus z tamtej rodziny pil wodke z plastikowych kubkow, odpalal fajka za fajkiem a na koniec na legalu rozpalil sobie wielkiego jointa i dmuchal chmurami prosto na dzieci. Mama smiala sie w najlepsze. Brat meza z moim mezem rozkrecili afere, bo wczesniej zwracali mu uwage o te fajki, to sie jeszcze oburzyl i przeniesli sie kilka metrow dalej. Dla mnie to niepojete, ale na nie tylko takie rzeczy sie napatrzylam, mieszkajac nad morzem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 21:14
-
Nikodemko brak słów!! Tu niby kultura,ale drzwiami trzaskają zamiast normalnie zamykać..
Cukier po gofrze i obfitej kolacji 135. Dzisiaj był na tym poziomie 132-137 czyli wysoki,ale patrząc na to co zjadłam (lód,pizza,gofr) to chyba nie ma tragedii?Ani0nka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:ale taka parka za jednym zamachem to fajna sprawa ja tam bym w wariatkowie pewnie wylądowała już haha
przedszkolanka:), Rodzynka lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko nie ma tragedii spokojnie ❤️ Jak przekroczysz 140 to wtedy przystopujesz 😘
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszko lepiej na wakacjach ci te cukry wychodzą niż na diecie
U mnie z ciśnieniem też już lepiej, ale odpoczywałam cały dzień. Zobaczymy jak w nocy, jestem tak śpiąca że zaraz padnę chyba. Jednak 2-3 godziny snu to mało i dlatego organizm ześwirował. U nas pada od popołudnia, powietrze lżejsze. Może zasnę...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko, żaden koniec! Krwawienie może się zdarzyć, ale jedź na ip. Jestem z Tobą myślami 😘“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Nikodemko lec do szpitala .To pewnie jakis krwiaczek nic innego nie dopuszczamy