Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Hahaha Beti mój też taki panicz. Zawsze coś zostawi i musze to dać psu, bo on jak postoi 5 min w miseczce to już nie tknie później i domaga się świezego 😋
Bo nie ma chetnych na jedzenie po kocieMeggs lubi tę wiadomość
-
Jeezu ja wam powiem jedno nigdy nie bierzcie kota z długim włosem! Masakra! Ze 40 min walczyłam z kołtunami na brzuchu - musiałam powycinać! A ta łajza tylko w domu siedzi i jest wyczesywana regularnie! A jaka awantura była! Dostałam wpierdziel i syki takie poszły jakbym na żywca skalpowała! Dobrze że sąsiedzi w pracy 😋
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam te same mutacje tylko pai homo i mam zalecenia do neoparinu 0.4 mg i acardu 150 mg. Skonsultowałabym się z ginekologiem.
-
Nikodemko ja właśnie miałam młode dziewczyny,więc milo wspominam bo bylo z kim pogadać czy sie wesprzeć bo samemu to z nudów można paść.
Szczęściaro ja biorę po 2x dziennie,moja kolezanka przy skracającej szyjce ma 3x ale wiem ,że tez po dwie na raz dziewczyny biorą.Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Jutro mam sesję brzuszkową, pokaże Wam jeszcze mój drugi strój oprócz tej białej sukienki 😁 ale proszę nie cytujcie bo będę chciała usunac zdjecie. Może któraś z Was się zainspiruje. Ta bluzeczka to było body z hm ale oddałam do krawcowej aby mi przerobiła na bluzkę, bo się nie dopisałam 😊
Cytrynowy sok, Arashe, sunshine03, Szczęściara, Magda - mbc, blair., alex0806, Meggs, tęczova, Wik89, Kasztanek, przedszkolanka:), Dośka, Słoneczko123, moyeu, Niezapominajka2, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Uhuhuuu, Anionka 😍 Zazdroszcze fotografowi/fotografce!
A propo koteuszów, to moja mama chce jakiegos jesli Lucek nie wroci. Bedzie maluch.Cytrynowy sok, tęczova, Wik89, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Arashe - wybacz, ale musze podziekowac Ci publicznie 😁
Przyszedl do mnie wlasnie notes od Ciebie i jest aboslutnie cudowny! Masz wielki talent i chyba mam juz projekt kolejnego tatuażu mandali Warto bylo wysikac te dwie krechy! Dziekuje❤️
Magda - mbc, blair., alex0806, Beti82, Cytrynowy sok, Meggs, Szczęściara, tęczova, Wik89, Kasztanek, Arashe, przedszkolanka:), Pestkaa, moyeu, Niezapominajka2, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość