Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara wrote:
    Anioka coś czuję że mąż po powrocie z sesji rzuci się na Ciebie😜😜
    I ja bym się rzuciła 😂
    A tak serio, Anionka, bosko, figura marzenie :)

Nikodemka, Szczęściara lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko cieszę się, że dotarł cały :) i że się podoba, zastosowałam się do wszystkich podpowiedzi tego co lubisz :)

PS. Jak będziesz w domku to zrób mu parę zdjęć i mi wyślij, bo zawsze robię a tym razem zapomniałam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 14:44

Nikodemka lubi tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka nie lubię Cię,wyglądasz absolutnie za pięknie i sexy!!😍😍

Nikodemko super, Arashe Ty go robiłas?;o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 14:44

Arashe lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszko, taka była nagroda za dwie kreski :D a robiłam go od a do z, nawet kartki sama szyję i sklejam :)

Nikodemka, Pestkaa, alex0806, przedszkolanka:), tęczova, Cytrynowy sok, blair., Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    pglyfv7.png

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe pieknie! Talent niesamowity ;o

Melduję cukier po lodzie, podjedzonym gofrze z nutellą i teraz pizzy (prawie cała 🙈) 123 :o a poprzednio bylo po jakimś kawalku 137 ;p no coż..;p

alex0806, Dośka, tęczova, Wik89, Arashe, blair., Nikodemka lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

Melduję cukier po lodzie, podjedzonym gofrze z nutellą i teraz pizzy (prawie cała 🙈) 123 :o a poprzednio bylo po jakimś kawalku 137 ;p no coż..;p
    albo służy Ci nadmorskie powietrze albo większe porcje :D :D :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Dośka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a tak w tym naszym ulubionym słodkim temacie 🤪 Mierzycie sobie cukier też po przekąskach między posiłkami czy tylko po głównych?

Arashe piękny notes! Uwielbiam wszelkie takie zeszyty, kalendarze, notesiki aż męża wkurzam, że ciągle je kupuje 😄

Anionka sexy! 😎

Arashe lubi tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

Gofry z nutellą i pizza, Przedszko zmienia się we mnie 🥰

przedszkolanka:), Nikodemka lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Julia93 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas znowu mega spadek tętna, wygląda na to że rzeczywiście do rozwiązania już tu zostanę. A jak leżę tu 5 dni, tak już jakieś 4 razy wychodziłam do domu. Od wczoraj moim jedynym celem życiowym jest przestać w końcu beczeć. I nie wychodzi.

p19ulbetrms0c424.png
    01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia pomyśl sobie, jaką przeszłaś długą drogę, żeby być tu gdzie teraz jesteś... kochana jeszcze troszkę wytrzymaj... wierzę, że łatwo nie jest... zmień cel na urodzić śliczną, zdrową Juleńkę 😊💪

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka już Wam niewiele zostało. Niedługo już będziecie razem i zapomnisz o tych przykrych chwilach.. Rozumiem Ciebie doskonale bo też leżałam w szpitalu 14 dni zanim wyszłam do domu.. Dużo sił Tobie życzę🤗🤗

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Warszawy i okolic. Znacie jakiegoś super speca ortopedę i/lub fizjoterapeutę od dyskopatii?

• Arashe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia współczuję Ci :( u Ciebie zupełnie odwrotnie niż u mnie. Trzymam kciuki za Was nieustannie

l66prp8.png
    pglyfv7.png

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine jak nic większe porcje,ja to czulam od poczatku ;) tylko warunek-bez podjadania,5 posilków pełnych.

Teczova ucze się od najepszych haha😀😀

Julia Kochana myśl o tym,że zaraz bedziecie razem sie tulic i wrócicie do domku z małym szczęściem !:*

tęczova lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Julia93 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe chodzi Ci o tętno? A nie wysyłają Cię na konsultację do szpitala z tą tachykardią?

p19ulbetrms0c424.png
    01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
  • VianEthel2 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova sama chętnie bym do takiego poszła. Jak jakiegoś znajdziesz to daj znać!

Kark, no niestety ta ćma bukszpanowa to do cna wszystko zeżre... U nas jest ( w zasadzie to zostały same zdrewniałe badyle, bo kolejny rzut gąsienic się rozwijał) jeden krzak, podobno ma koło 20-lat. Osobiście ogołacałam z resztek liści. Podobno na to dziadostwo nie ma żadnego specyfiku i robale nie mają też naturalnego wroga, więc niestety... Krzaczki raczej na straty.
    Ja tak bukszpan lubię, chciałam sobie żywopłot z niego zrobić a tu taka kicha...

Ja mam dziś zjazd nastroju. Nie mam ochoty za nic w domu się zabrać, tylko bezmyślnie się gapię na netflixowy serial...

tęczova lubi tę wiadomość

👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
    Diana: 23.02.2021
    Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
    Okolice Warszawy
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia - to na pewno frustrujace... Przykro mi, ze musisz sie martwic o mała. Dobrze, ze jestescie juz na tym etapie, jeszcze chwila i Juleczka bedzie z Wami, a Ty zapomnisz o tym łzawym czasie :*
    Przedszko - ale robisz mi smaka!

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia, strasznie współczuję, że ten czas jest taki przykry dla Ciebie. Grunt, że jesteś pod opieką i jakby coś się działo to szybko będa interweniować. Ja urodziłam sie w 35 lub 36 tygodniu i od początku mam się bardzo dobrze ☺ niedługo Juleczka Ci to wynagrodzi, każdą najmniejszą łezkę.

• tęczova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że ekwipunek staraczki gotowy! Dokładam jeszcze Bobotest od Domi na wypadek jakbym na wakajcach szukała śledzia z nutellą albo rzygała do basenu ☺
    6fccd57a1be6.jpg

Domi_tur, blair., Nikodemka, Szczęściara, Beti82, Cytrynowy sok, Pestkaa, Wik89, Biegającą-mama, Dośka, przedszkolanka:), madziorek86, Arashe, moyeu lubią tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia, ważne że jesteś w dobrych rękach i pod kontrolą! Ja w poniedziałek powinnam zostać przyjęta na patologię a już usłyszałam, że jest we Wro taki dramat z miejscami, że jak wszystko będzie ok to mnie odeślą do domu :/

Miałam dzisiaj ten masaż szyjki. Mnie to praktycznie w ogóle nie bolało, teraz tylko ból miesiączkowy i lekkie plamienie. Nie nastawiam się na jakieś efekty 😂

mhsvi09k7inxyf5l.png
‹‹ 1334 1335 1336 1337 1338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ