Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara wrote:
    Anioka coś czuję że mąż po powrocie z sesji rzuci się na Ciebie😜😜
    I ja bym się rzuciła 😂
    A tak serio, Anionka, bosko, figura marzenie :)

Nikodemka, Szczęściara lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko cieszę się, że dotarł cały :) i że się podoba, zastosowałam się do wszystkich podpowiedzi tego co lubisz :)

PS. Jak będziesz w domku to zrób mu parę zdjęć i mi wyślij, bo zawsze robię a tym razem zapomniałam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 14:44

Nikodemka lubi tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka nie lubię Cię,wyglądasz absolutnie za pięknie i sexy!!😍😍

Nikodemko super, Arashe Ty go robiłas?;o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 14:44

Arashe lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszko, taka była nagroda za dwie kreski :D a robiłam go od a do z, nawet kartki sama szyję i sklejam :)

Nikodemka, Pestkaa, alex0806, przedszkolanka:), tęczova, Cytrynowy sok, blair., Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    pglyfv7.png

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe pieknie! Talent niesamowity ;o

Melduję cukier po lodzie, podjedzonym gofrze z nutellą i teraz pizzy (prawie cała 🙈) 123 :o a poprzednio bylo po jakimś kawalku 137 ;p no coż..;p

alex0806, Dośka, tęczova, Wik89, Arashe, blair., Nikodemka lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

Melduję cukier po lodzie, podjedzonym gofrze z nutellą i teraz pizzy (prawie cała 🙈) 123 :o a poprzednio bylo po jakimś kawalku 137 ;p no coż..;p
    albo służy Ci nadmorskie powietrze albo większe porcje :D :D :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Dośka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a tak w tym naszym ulubionym słodkim temacie 🤪 Mierzycie sobie cukier też po przekąskach między posiłkami czy tylko po głównych?

Arashe piękny notes! Uwielbiam wszelkie takie zeszyty, kalendarze, notesiki aż męża wkurzam, że ciągle je kupuje 😄

Anionka sexy! 😎

Arashe lubi tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

Gofry z nutellą i pizza, Przedszko zmienia się we mnie 🥰

przedszkolanka:), Nikodemka lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Julia93 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas znowu mega spadek tętna, wygląda na to że rzeczywiście do rozwiązania już tu zostanę. A jak leżę tu 5 dni, tak już jakieś 4 razy wychodziłam do domu. Od wczoraj moim jedynym celem życiowym jest przestać w końcu beczeć. I nie wychodzi.

p19ulbetrms0c424.png
    01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia pomyśl sobie, jaką przeszłaś długą drogę, żeby być tu gdzie teraz jesteś... kochana jeszcze troszkę wytrzymaj... wierzę, że łatwo nie jest... zmień cel na urodzić śliczną, zdrową Juleńkę 😊💪

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka już Wam niewiele zostało. Niedługo już będziecie razem i zapomnisz o tych przykrych chwilach.. Rozumiem Ciebie doskonale bo też leżałam w szpitalu 14 dni zanim wyszłam do domu.. Dużo sił Tobie życzę🤗🤗

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Warszawy i okolic. Znacie jakiegoś super speca ortopedę i/lub fizjoterapeutę od dyskopatii?

• Arashe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia współczuję Ci :( u Ciebie zupełnie odwrotnie niż u mnie. Trzymam kciuki za Was nieustannie

l66prp8.png
    pglyfv7.png

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine jak nic większe porcje,ja to czulam od poczatku ;) tylko warunek-bez podjadania,5 posilków pełnych.

Teczova ucze się od najepszych haha😀😀

Julia Kochana myśl o tym,że zaraz bedziecie razem sie tulic i wrócicie do domku z małym szczęściem !:*

tęczova lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Julia93 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe chodzi Ci o tętno? A nie wysyłają Cię na konsultację do szpitala z tą tachykardią?

p19ulbetrms0c424.png
    01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
  • VianEthel2 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova sama chętnie bym do takiego poszła. Jak jakiegoś znajdziesz to daj znać!

Kark, no niestety ta ćma bukszpanowa to do cna wszystko zeżre... U nas jest ( w zasadzie to zostały same zdrewniałe badyle, bo kolejny rzut gąsienic się rozwijał) jeden krzak, podobno ma koło 20-lat. Osobiście ogołacałam z resztek liści. Podobno na to dziadostwo nie ma żadnego specyfiku i robale nie mają też naturalnego wroga, więc niestety... Krzaczki raczej na straty.
    Ja tak bukszpan lubię, chciałam sobie żywopłot z niego zrobić a tu taka kicha...

Ja mam dziś zjazd nastroju. Nie mam ochoty za nic w domu się zabrać, tylko bezmyślnie się gapię na netflixowy serial...

tęczova lubi tę wiadomość

👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
    Diana: 23.02.2021
    Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
    Okolice Warszawy
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia - to na pewno frustrujace... Przykro mi, ze musisz sie martwic o mała. Dobrze, ze jestescie juz na tym etapie, jeszcze chwila i Juleczka bedzie z Wami, a Ty zapomnisz o tym łzawym czasie :*
    Przedszko - ale robisz mi smaka!

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia, strasznie współczuję, że ten czas jest taki przykry dla Ciebie. Grunt, że jesteś pod opieką i jakby coś się działo to szybko będa interweniować. Ja urodziłam sie w 35 lub 36 tygodniu i od początku mam się bardzo dobrze ☺ niedługo Juleczka Ci to wynagrodzi, każdą najmniejszą łezkę.

• tęczova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że ekwipunek staraczki gotowy! Dokładam jeszcze Bobotest od Domi na wypadek jakbym na wakajcach szukała śledzia z nutellą albo rzygała do basenu ☺
    6fccd57a1be6.jpg

Domi_tur, blair., Nikodemka, Szczęściara, Beti82, Cytrynowy sok, Pestkaa, Wik89, Biegającą-mama, Dośka, przedszkolanka:), madziorek86, Arashe, moyeu lubią tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia, ważne że jesteś w dobrych rękach i pod kontrolą! Ja w poniedziałek powinnam zostać przyjęta na patologię a już usłyszałam, że jest we Wro taki dramat z miejscami, że jak wszystko będzie ok to mnie odeślą do domu :/

Miałam dzisiaj ten masaż szyjki. Mnie to praktycznie w ogóle nie bolało, teraz tylko ból miesiączkowy i lekkie plamienie. Nie nastawiam się na jakieś efekty 😂

mhsvi09k7inxyf5l.png
‹‹ 1334 1335 1336 1337 1338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ