Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami - hahah, wyobrazilam sobie Wasza Ninę jak rodzi sie od razu z duzymi piersiami 😂 Na pewno bedzie idealna.
Marzy mi sie, zeby nasze dziecko mialo oczy po moim mezu, bo ma duze i niebieskie, ale raczej moje brązowe zdominują ten gen
Plamien juz nie ma, mam takie lekkie brudzenie, ale to chyba resztki, ktore wyplywaja razem z ta zasrana luteina.
Edit: Meggs ma racje, mialam tak. W ogole jak sobie patrze na moje wykresy, to u mnie nie bylo jednej zasady. A przy trzech pecherzykach to juz w ogole ciezko ocenic jak ta temperatura sie zachowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 10:08
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lami, lekarz mi odpisał na wynik anty xa ze porozmawiamy na wizycie ale ze dla niego to jeest dobry wynik i dawka jest ok. Wiec nie podejrzewam zeby chcial mi zwiekszyc dawke. Ja sama tez nie wiem czy jest to konieczne tak naprawde. Ale napisal ze warto skonsultowac sie z hematologiem.
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Wyrzucając pudełka po owulakach zobaczyłam, że jeszcze jeden się ukrył, więc siknęłam sobie, bo po co mi on. Takiego pozytywu jeszcze nie widziałam. I ❤ PCOS
Dośka, boskiego urlopu!
My za 2 dni aaaaaaa!Dośka, Pestkaa, Nikodemka, Cytrynowy sok, madziorek86, Arashe, blair., Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszkolanko to dobrze że najadasz się.. Ważne żeby nie być głodnym..
Dośka Ty masz wręcz bardzo niskie cukry.. Poniżej 70 to już bym odleciala. Jak miałam 66 to już odjezdzalam.. Jedz kochana może większe porcje albo częściej..Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
przedszkolanka:) wrote:Szzesciara tak,jestem najedzona właśnie (bardziej niz jak mialam te wysokie!). Dlatego mnie to dziwi.
Teczova gdzie jestes? Melduję,że dzisiaj Olek zazyczyl sobie pizze na obiad 😀😀przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A co do szpitala to z całego serca polecam Karową, poza śniadaniami było naprawdę mega! Jak wyciągnęłam swoje sztućce, żeby zjeść pyszny kleik ryżowy z sucharem po operacji to patrzyli na mnie jak na ufoludka. I papieru toaletowego pod dostatkiem
Edit. Jakie to było pyszne po 48h na samej wodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 10:17
Meggs lubi tę wiadomość
Ooo Tęczowa dobrze wiedzieć bo skłaniam się tam rodzić 😋
Hahaha edytuje po widoku śniadania 😁😁
Dośka bawcie się cudownie! 😊🥰 wypoczywaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 10:20
tęczova, Dośka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dośka ale ziemniaka możesz zjeść. Musisz niestety wszystko sprawdzać bo Tobie może będą odpowiadały a innym nie. Lepiej mieć ciutkie wyższy ten cukier bo nie jemy co godz chyba że mamy niski cukier to musimy zjeść coś. A tak to on cały czas spada..
Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Ooo jakie fajne tacki Jk ja byłam to normalnie na stolik dawali. W jednym na takich zielonych plastikowych talerzykach, w drugim na zwykłych białych (ale za pół godziny przychodziła **** zbierać i z pretensjami, że nie zjedzone).
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Vian jak byłam w Bydgoszczy to dawali duże śniadania i kolacje. Nigdy nie zjadłam ich ale po pewnym czasie zaczęłam zostawiać sobie np na później😂😂 niestety na cukrzycy trzeba było jeść co 3 godz a tam były tylko 4 posiłki..
11.2015 pjp(*)
E to na Karowej obiad był pycha, zupa chyba najlepsza jaką w życiu jadłam tylko marchewka z tektury.
Omnomnom zjadłabym tą zupkę.
Mąż na Szaserów też miał niezłą szamkę, czasem zżeralam mu budyń 😂
Ej czy tylko ja boje sie pobytu w szpitalu i szpiatlnego jedzenia i personelu? Serio mnie to mega przeraża , bo ja na oddziale albo żeby zostać na noc w szpitalu to ostatni raz byłam jak sie urodziłam 30 lat temu 🙄🙄🙄