Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tęczova wrote:Słoneczko, tak z ciekawości, miałas teraz jakieś objawy?
Biorąc wszystko pod uwagę to jakieś symptomy były ☺
W zeszłym tygodniu miałam dwa bardzo kiepskie dni. Byłam słaba i śpiąca. W poniedziałek miałam totalny wkurw, podejrzewam, że się zagnieżdżał haha od tego czasu kłucia i ciągnięcia w dole brzucha, no i wczoraj zawroty głowy po szybkim wstaniu z krzesła, z łóżka
Także coś tam podejrzewałam 😀przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Kochane, nadal nie mogę uwierzyć, że sie udało ☺ Dziekuje za wszystkie gratulacje i miłe słowa, wzruszyłam się 😘 Jesteście kochane 😊
Niezapominajko, spełnienia najskrytszych marzeń, dużo radości i miłości oraz życia w zdrowiu 😘
Jestem już po oddaniu krwi, wyniki będę miala przed pracą. Jak zobaczę pozytywną betę to może uwierzę ☺
Z taka kreska to juz moglas 2 dni temu testowac haha
A dzisiaj ile jestes po owulacji? -
Wiki, brałam acard 150 od tego cyklu no i heparynę ☺
I jeszcze dupka od Alex, Szcześciary i Oliwkowej 😊
Ale jestem pewna, że najbardziej pomogła głowa, czyli odpuszczenieSzczęściara, alex0806, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Sunshine03 właśnie to mnie zastanawia czy w domu się przydadzą.. Półspioch oczywiście ale nie wiem czy szaleć ze spodenkami..
ja przez spodenki rozumiem takie dresiki, wlasciwie podobny material jak polspiochy
a na 56 mam polspiochyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 09:40
-
Słoneczko123 wrote:Biorąc wszystko pod uwagę to jakieś symptomy były ☺
W zeszłym tygodniu miałam dwa bardzo kiepskie dni. Byłam słaba i śpiąca. W poniedziałek miałam totalny wkurw, podejrzewam, że się zagnieżdżał haha od tego czasu kłucia i ciągnięcia w dole brzucha, no i wczoraj zawroty głowy po szybkim wstaniu z krzesła, z łóżka
Także coś tam podejrzewałam 😀 -
Słoneczko123 wrote:Beti haha nie wiem 😀 ale między 10 a 12 dpo
-
Słoneczko - przysięgam, łzy mi lecą po policzkach. Wczoraj pisałaś, ze najwazniejszy jest zwiazek i bycie razem, a dzis juz wiesz, ze niedlugo bedziecie dzielić miłość na 3. Po prostu cudownie! ❤️ Strasznie się cieszę.
Beti - wykres cud miód, cos czuje, ze Sloneczko dlugo nie posiedzi na wygranej pozycji na pierwszej stronie.
Niezapominajko - spelnienia marzen (choc juz sie spelniaja) 🥳
Kark - piekny brzuszek, a co do kotow, to my dajemy i sucha i mokra. Zawsze tak jadly i wszystko jest ok. Moj najstarszy kot ma 13 lat.
Telefon mi wybuchnie od screenow, przez chwile mialam ochote juz zamawiac koszule :dSłoneczko123, Beti82, Niezapominajka2, Wik89, tere-fere lubią tę wiadomość
-
[QUOTE=przed,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:40
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość