Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi, ten Twój Kurczaczek to z tymi włoskami raczej Kogucik 😁
A skąd się wie o prebiotykach itd? Dają w szpitalu listę co kupić, czy położna na pierwszej wizycie, czy to już trzeba samemu wiedzieć? Bo się nie znam 😁
Jula, daj znać co u Was!Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnySłoneczko piękna kreska!!! 😍😍😍 Cudownie, gratulacje!
Kark u mnie małe kociaki zawsze jadły suchą karmę pomiędzy posiłkami i żyją
Mam koleżankę znawczynię kotów i jej kot (teraz już dorosły) je wyłącznie suchą karmę. Mokrych w ogóle. Tylko miska z wodą musi też być cały czas
Niezapominajko sto lat!!!🎉🎂🎈🎊🥂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 08:35
Niezapominajka2, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 11:28
madziorek86, Meggs, Beti82, Pestkaa, sunshine03, Szczęściara, Niezapominajka2, Wik89, blair., Domi_tur, przedszkolanka:), Słoneczko123, tęczova, alex0806, Dośka, Malinowa91, Arashe, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Niezapominajka2 wrote:Beti no ja się o spadek modliłam, Pestka czarowała, wszystkie trzymały kciuki i rano zobaczyłam taki spadek (sorry, już setny raz wklejam swój wykres 😂😂 specjalnie mały, żeby tylko zainteresowanej walić nim po oczach)
Normalnie jota w jotę jak Twój 😘 w prezencie urodzinowym dla mnie proszę się teraz nie stresować i pozwolić tej fasolce kiełkować, skoro się już przyczepiła 😁postaram sie relaksowac hahah
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:
I tak też biorę nadalBeti82 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Wooow Kark i Ty trójkę dzieci urodziłaś? Super figura 🤩 a brzusio cudo!
A pokaz swój -
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:40
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:No własnie... ze względu na materiał myślałam o POporodowej od mamy ginekolog, ale boję się, że to będzie 80 zł wyrzucone do kosza. Jest długa, więc co - jak się zacznie drugi okres porodu to już ten ogrom materiału będę musiała trzymać w górze? Ciągle przecież ktoś tam bedsie zaglądał. Poza tym poporodowe są jasne, a znowu ciemne porodowe mają magnesy, które ponoć się odpinają nieproszone - nie chce takich utrudnień. No ale odpinają się obie na całej długości, no i położna na szkole rodzenia mówiła, że mega lekki, przewiewny materiał to jest mus, bo będziemy się pocić jak szczury a to jest sporo godzin... nawet jednorazowe z allegro poleca (tylko nie flizelinowe)
O i takie mam rozkminy w związku z koszulą do porodu. Nie chce, żeby koszula za 80 zł była jednorazowa.za to dylemat mam nadal
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:No własnie... ze względu na materiał myślałam o POporodowej od mamy ginekolog, ale boję się, że to będzie 80 zł wyrzucone do kosza. Jest długa, więc co - jak się zacznie drugi okres porodu to już ten ogrom materiału będę musiała trzymać w górze? Ciągle przecież ktoś tam bedsie zaglądał. Poza tym poporodowe są jasne, a znowu ciemne porodowe mają magnesy, które ponoć się odpinają nieproszone - nie chce takich utrudnień. No ale odpinają się obie na całej długości, no i położna na szkole rodzenia mówiła, że mega lekki, przewiewny materiał to jest mus, bo będziemy się pocić jak szczury a to jest sporo godzin... nawet jednorazowe z allegro poleca (tylko nie flizelinowe)
O i takie mam rozkminy w związku z koszulą do porodu. Nie chce, żeby koszula za 80 zł była jednorazowa.Niezapominajka2, sunshine03 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Niezapominajka2 wrote:No własnie... ze względu na materiał myślałam o POporodowej od mamy ginekolog, ale boję się, że to będzie 80 zł wyrzucone do kosza. Jest długa, więc co - jak się zacznie drugi okres porodu to już ten ogrom materiału będę musiała trzymać w górze? Ciągle przecież ktoś tam bedsie zaglądał. Poza tym poporodowe są jasne, a znowu ciemne porodowe mają magnesy, które ponoć się odpinają nieproszone - nie chce takich utrudnień. No ale odpinają się obie na całej długości, no i położna na szkole rodzenia mówiła, że mega lekki, przewiewny materiał to jest mus, bo będziemy się pocić jak szczury a to jest sporo godzin... nawet jednorazowe z allegro poleca (tylko nie flizelinowe)
O i takie mam rozkminy w związku z koszulą do porodu. Nie chce, żeby koszula za 80 zł była jednorazowa. -
Sloneczko gratuluje kochana
super.
Tyle czasu sie staraliscie.. Czyli warto czekac 😍 dbajcie o Was :*
Ja dzis jade bo hustawko bujaczko cos bo mi wpadlo w oko na Marketplace.
Wczoraj popralam i poprasowalam rzeczy z kolyski i lozeczka i bede dzis ubierac. Przykryje przescieradlem to sie nie zakurzy i postawie w nieuzywanym pokoju wiec bedzie czysteSłoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Co do koszul mam 2. I chyba dokupie jeszcze zwykla z pepco na ewentualny sn.
W pierwszej mialam na guziczki. O matko.. Odpinaly sie ciagle i cyckami swiecilam na pol oddziału i dodatkowy stres bo ciagle guziczki zapinalam. Teraz kupilam takie kopertowe jakby ze sie odsuwa i gdzies tam cycek jest 😂
Zobaczymy jak sie sprawdza. -
O i takie mam rozkminy w związku z koszulą do porodu. Nie chce, żeby koszula za 80 zł była jednorazowa.
Niezapominajko, ja miałam koszulę z dr Napa:
https://allegro.pl/oferta/tcb-9600-doctor-nap-koszula-ciazowa-cala-rozpinana-8254949072?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare
Ani razu nie leżałam całkiem goła, łatwo rozpiąć do badania, ktg, czy do kangurowania odpowiedni fragment. Raz pokazałam tyłek anestezjologowi jak dawał mi znieczulenie ale miałam wtedy majtki na pupie
Co do Windi to wiem, że super ale chciałabym go wspomóc jakoś od środka żeby bączki zelżały, a nie tylko odgazować
I wszystkiego co najlepsze Kochana, samych cudownych chwil i jak najmniej stresów na ostatniej prostej ciążowej 😁❤️Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Sloneczko wzruszylam sie.... piekny widok ii kreseczek u Ciebie! Ogromne gratulacje i kciuki trzymam, dbajcie o siebie😍 ahhh dajesz kochana nadzieję, ktorej ostatnio mam coraz mniej... takze dzieki
Powiedz bralas w tym cyklu acard jaka dawke i czy rano czy wieczorem? Moze zaczne brac od kolejnego cykluSłoneczko123 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023