Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:39
-
Beti twój wykres jak obrazek z encyklopedii pod hasłem "wykres ciążowy", mega jest, zielony ogonek będzie jak nic!
Niezapominajko świętujesz dziś?? 😏 Wszystkiego najwspanialszego kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 07:52
Beti82, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko Ja rowniez wszystkiego najlepszego życzę
Buziaki i przytulasy urodzinoweNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Beti twój wykres jak obrazek z encyklopedii pod hasłem "wykres ciążowy", mega jest
Niezapominajko świętujesz dziś?? 😏 Wszystkiego najwspanialszego kochana :* -
W ogóle to z tego wszystkiego troszkę zaniedbalismy z Szymkiem wróżenie z kuli. A na miesiąc sierpień obstawiamy pozytywnych testów sztuk 3😁
Chciałam jeszcze dodać, że czekamy z niecierpliwością na Dzidziusia Lami, zaczynamy odliczanie
I wszystko czytamy, tylko razem z łożyskiem wyjęli mi chyba część mózgu i mam problem z formułowaniem zdań, więc się staram nie kompromitować 😂
Pytanie do Mamusiek- coś sprawdzonego na męczące pierdki, zanim sięgnę po Espumisan i Windi? Dzisiaj zacznę podawać probiotyk, mam Vivomixxa ale może jest coś czego nie znam a trochę ulży mojemu Kurczaczkowi?Lami, Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Ja przed ciąża cały cykl brałam acard 75, od 7 tc biorę 150 i zyję 😋 odwodniona też nie jestem 😋 ponoć 150 ma lepsze działanie i dobrze stabilizuje przepływy niż 75.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 07:55
-
Beti u mnie każdy wykres bez spadku to byla dupa. Dopiero gdy tempka poleciala w 7-9 dpo była ta nutka nadziei ,wiec oby to bylo to!!
Domi pamiętam,że herbatki są (koper wloski?). Może jakby z butelki troszke chcial? Albo masowanie brzuszka i takie ćwiczenia nóżek zginanie do brzuszka i prostowanie (nie wiem czy to sensownie napisalam😂)
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Sloneczko!!!! Cudownie!!!! 💗💗💗💗
🎺🎺📯📯🎇🎆🎆🎆🎇📯📯🎺🎺
Boże aż każdy Twój post zamiast polubić to z wrażenia chciałam zgłaszać do administratora 😂
Masz zapas heparynki? Pędź po recepty.
Fiorelko, podaj nam termin porodu, bo muszą rozbrzmieć fanfary na pierwszej stronie, a Ty już z Twoim dzidziusiem ustawianie się do porodowej kolejki 😊Beti82, Pestkaa, Słoneczko123, fiorella82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Madziorek kciuki za wizytę !😙
U mnie dzisiaj diabetolog,ciekawa jestem co mi powie.
Niezapominajko tak? :o to ja zacofana jakas jestem,musze poczytac. Chociaz Polka nawet lyka tego nie chciala i u nas nie bylo😂 u nas cyc"lekiem na caleeeee zło"😀😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 08:19
-
Niezapominajko, samych dobroci z okazji urodzinek! Spełnienia, radości, odkrywania siebie na nowo w nowej życiowej roli mamy. Samych słodkości w życiu i radości 😘
🍰🍸🎈Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajka2 wrote:Dzieki Meggs 😉 zrobiłam zamówienie. Jeszcze jakąś do porodu ogarnę i będę gotowa jeśli chodzi o spanie po porodzie 😀
-
Madziorku powodzenia na wizycie. Na pewno wszystko będzie dobrze.
U nas na bączki pomagał masaż ciepła kąpiel i ciepła pieluszka. U Nas też mała nie chciała tknac herbatki z kopru. Położna kazała zaparzac i rozcienczac z wodą. Hm ciekawi mnie czemu nie można podawać.madziorek86 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )