Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko cudowna kreseczka Czyli heparynka pomogla 😍Cos jeszcze zmienialas w tym cyklu?
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Beti mozemy tu z dziewczynami otworzyć internetowa klinike płodności i zlecać badania na krzepliwość i heparynke i inne leki i suple 😁 i tylko liczyć nowe kreski na testach. 🤩
Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti mozemy tu z dziewczynami otworzyć internetowa klinike płodności i zlecać badania na krzepliwość i heparynke i inne leki i suple 😁 i tylko liczyć nowe kreski na testach. 🤩
-
Beti82 wrote:Meggs tylko szkoda ,ze moje metody na mnie nie działaja hahah
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Zadziałają 😁 coś czuje ze już zaraz, bo jak myślę o Tobie to zawsze mi się z mamą kwietniówką kojarzysz ❤
Meggs jak to nie jest zagniezdzenie dzisiaj to ja juz k... nie wiem
Kurde moze tez zaczne brac acard 150 a ni 75
Ale boje sie bo franca wtedy powiedziala ,ze kategorycznie nie wolno 150Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 07:42
madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko aaaaa piękne kreski!! Jesteś w ciąży!! Gratuluję😚😚😚😚
Meggs piekne te koszule, tylko ja bym utonęla w nich i tu problem.. ale w sumie i tak u mnie by lezaly bo ja piżamowa to przeboleje te moje 😀
Niezapominajko wszystkiego najlepszego Kochana 😍😚🎂🎂🎂🍩🍬🍰 niech spelnia się wszystkie Twoje marzenia!
Beti no wykres nakreca mega! Wygląda jak ciaźowy z Polą ;o
Ps.dziekuje za miłe słowa ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 07:42
Beti82, Niezapominajka2, Ani0nka, Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Słoneczko😍😍😍!!!! Przepiękna krecha 💞! Też się poryczałam 😂 Jejku, jejku, ale te wakacje płodne 😁
Ja tak pisałam, że dziś znowu goście, ale w sumie to nieważne, bo dziś... Przywozi kuzynka M wózek ❤!
Wieczorem jak dzieci zasną zamiast oglądać film będę jeździć po salonie 😅
Kocie mamy, znowu dylemat mam 😌
Kot(ka) zaczęła jeść, ale tylko dlatego, że... Sypię jej na wierzch suchą karmę 😳
Raz jak była w kojcu Abry to widziałam, że jej chrupki obgryza z miski, a że dostałam gratis do zamówienia mini paczuszkę dla kociąt to pomyślałam, że jej dam na wierzch saszetki kilka chrupek.
No i wpieprza jak głupia 😌
A nie wiem, znajoma mówiła mi, że koty nie powinny suchej jeść, w necie są sprzeczne info jak czytam. Jak wy karmicie?
TYlko dostep do wody musi miec cały czas
Pierwsze slysze ,ze koty nie moga hahtere-fere, Arashe lubią tę wiadomość
-
Słoneczko tak bardzo się cieszę 😍😍😍 gratulacje! Taka mocna ta krecha no szok! Na betę już lecisz 😊?
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
A no właśnie Niezapominajko dzisiaj 08.08 🤩 wszystkiego najlepszego kochana! Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia! Niech Zosia grzecznie czeka i pięknie przybiera az do pazdziernika , niech mamusia sie nie stresuje 😚😚 🥳🥳🥳
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość