Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Też myślę nad śpiworkiem tylko teraz jaki rozmiar bierzesz?? 68 czy większy??
-
[,,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:39
Nona, Wik89, Magda - mbc, tęczova, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja po dzisiejszych żalach się pochwale : BYŁO!! Po 6 miesiącach i po paru dniach snów wreszcie było 😅i to w sam środek dnia i nie wiem czy byłam taka napalona czy mój jeszcze bardziej bo było bosko. Nie wiem co wy tu marudzicie , że nie wygodnie 🤣
Nona, Szczęściara, Beti82, tęczova, alex0806, blair., Arashe, tere-fere, Słoneczko123, Meggs, Cytrynowy sok, Ani0nka, madziorek86, Dośka lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie, ale prawie 2 h czekałam bo taka obsuwa była. Wszystko pozamykane, szyjka długa. Pobrał mi wymazy, kolejna wizyta 24.08
Laura ma już 2300 prawie, więc ładnie rośnie;) A ja na 2 kg liczyłam dzisiaj;) teraz to już nas te dzieciaczki będą zaskakiwać. Te bóle to prawdopodobnie przepowiadające i mam się nie stresować. Acard i luteina do 36 tc jeszcze.
Dzisiaj moja córka pięknie zapozowała, mam super zdjęcie do albumunosek i usteczka;)
Beti82, Szczęściara, Nikodemka, Nona, Meggs, Lami, tęczova, przedszkolanka:), blair., Arashe, tere-fere, sunshine03, Biegającą-mama, Słoneczko123, Niezapominajka2, OlivkowaMama, Cytrynowy sok, Wik89, Ani0nka, madziorek86, Dośka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pizza zaliczona, ciasto na chleb w lodówce, zakupy zrobione,malosolne sie robia, zaraz ostatnie prasowanie 😀
Kupilam Olkowi dzisiaj jeszcze dwie czapeczki i wsio,wyprawka pełna 😍 lozeczko za tydzien, torba jeszcze chwile i wozek zostanie 😀 uff.
A w weekend chyba zrobię tą szarlotke bo tak za mna chodzi..macie sprawdzone przepisy?
Nona oczywiście,że noc na sile. Poza tym pamiętaj,ze los lubi sprawiac figle
Wazne by miedzy Wami nie zepsuło sie nic,bo macie juz córcie
Ja zawsze bylam taka,ze do dzieci (a to niania,kinderplaneta,przedszkole,szkola) i wiedzialam ze dwójke chce i bede miec. Mam to szczescie ale wiem że nie zawsze zycie jest takie laskawe dla kazdego..
Alex czyli wszystko super 😊 wizytuje dzien przed Toba a tygodniami tydzien przed dzisiejsza,ciekawa wagi jestem
Niezapominajko zaraz wrzuce te koszule, wróciliśmy o 15 a popoludnie zlecialo bo sie za chleb,ogorki i hybrydy zabrałam🙈🙈
A jeszcze sie pochwale jak dzisiaj uslyszalam duzo milych slow od sasiadek i na bazarze w piekarni,że mi ciąża służy i mam raptem ladna malą pileczke (taaaa,lekarska chyba ;p )🤗Nona, blair., Arashe, Meggs, Lami, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Nona też jestem zdania że nic na siłę. Masz cudowną córeczkę wspaniałego męża.. Ale mężowi nie odpuszczaj. Ma iść do lekarza bo to też jego zdrowie.. Może uda się podrasowac plemniczki i będzie wpadka 😋😋tego Wam życzę.. Tylko nie uciekaj od Nas😘😘
Nona lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Powiem Wam, że zawsze chciałam mieć 2 dzieci, najlepiej dwie córeczki. Pewnie dlatego, że w takiej rodzinie funkcjonowałam. A teraz nie pogardzę synkiem jedynakiem, najwyżej będę mu zastępować rodzeństwo
Nona, Cytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona, a co do zdania Twojego męża, to może kiedyś zmieni zdanie, albo będzie musiał
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny