Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Rzepakowepole wszystkiego ceny rosną, usług, żywności, więc nic dziwnego, że ceny wizyt u lekarzy też. Takie czasy
W zeszłym tygodniu byłam u fryzjera, też podnieśli ceny, zostawiłam tam majątek
praktycznie tyle, co za wizytę z usg referencyjnym -
Umowilam sie na genetyczne na 12+3
Edit: Fiorella! Ja tez na 10.09 hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2019, 15:58
OlivkowaMama, sunshine03, Pestkaa, tęczova, madziorek86, Cytrynowy sok, fiorella82, Biegającą-mama, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Myślicie że mogę iść sama do androloga z wynikami męża jakby mąż nie chciał?
Jak Ty pójdziesz z wynikami to może być różnie.
Generalnie lekarz bez pacjenta, a z cudzymi wynikami (chociaż męża) zgodnie z zasadami etyki może odmówić porady. -
Boze Nona, leje przez Ciebie ze smiechu :d powodzenia!
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanie. Chce zamowic dha, folian, b12 metylowana, d3 i jod. Wszystko oddzielnie. Cos jeszcze powinnam dodac? I czy ktoras z Was bierze moze jod w tabletkach samodzielnie? Bo ja nie moge znalezc. Jest tylko cos takiego jak Kelp.alex0806 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Boze Nona, leje przez Ciebie ze smiechu :d powodzenia!
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanie. Chce zamowic dha, folian, b12 metylowana, d3 i jod. Wszystko oddzielnie. Cos jeszcze powinnam dodac? I czy ktoras z Was bierze moze jod w tabletkach samodzielnie? Bo ja nie moge znalezc. Jest tylko cos takiego jak Kelp.Nikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemka wrote:Boze Nona, leje przez Ciebie ze smiechu :d powodzenia!
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanie. Chce zamowic dha, folian, b12 metylowana, d3 i jod. Wszystko oddzielnie. Cos jeszcze powinnam dodac? I czy ktoras z Was bierze moze jod w tabletkach samodzielnie? Bo ja nie moge znalezc. Jest tylko cos takiego jak Kelp. -
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Boze Nona, leje przez Ciebie ze smiechu :d powodzenia!
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanie. Chce zamowic dha, folian, b12 metylowana, d3 i jod. Wszystko oddzielnie. Cos jeszcze powinnam dodac? I czy ktoras z Was bierze moze jod w tabletkach samodzielnie? Bo ja nie moge znalezc. Jest tylko cos takiego jak Kelp.i taniej pewnie też
-
nick nieaktualny
-
Ja od początku biorę femibion. Już się naczytałam tego wszystkiego tyle o suplementach, że zgłupiałam i ostatecznie jak wyszła homocysteina ok to nie zmieniałam na nic innego, a szczerze brałabym się brać wszystko osobno, żeby nie przesadzić i żeby dziecko za duże nie rosło. Do końca drugiego trymestru brałam dodatkowo B12 i foliowy i D co kilka dni. I kluseczka na połówkowych przecież była na ponad 90 percentylu. Później zostałam na samym femibionie, ale zdarzało się, że go nie brałam, tak z dwa razy w tygodniu, bo mi się zapominało. I mała trochę zwolniła z tym rośnięciem, bo chyba na tych wielkich dawkach witamin to z 5 kg bym nosiła teraz.
W zasadzie teraz w ciąży wiadomo, że zdrowiej się je (chociaż nie do końca zawsze hehehe 😂), więc witamin i tak dostarczamy dużo.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero