Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku jakie tu cudne brzuszki
wrzucę później moją bombę, ale chwilowo nie mam siły wstać bo byliśmy na długim spacerze, lemoniadzie i dogorywam:) stopy i dłonie jak serdelki.
Domi u Ciebie to nie widać żeś tydzień temu rodziła! Super;)
Kark, może ten glutek to poBo pisałaś że było?
Ja się dzisiaj spakowałam! Pozostało kilka drobnych rzeczy dorzucićsunshine03 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi no mega figurka, szybko brzuszek spadł
Sunshine ja cię kręcę, ja taki miałam w pierwszym trymestrze 😁😂😜
Nikodemko wstawisz zdjęcie i to nie jednono pozatym byśmy Ci nie odpuscily
Kark niebawem się zacznie, pakuj się i czuwaj
sunshine03 lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Domi brzuszek miałaś cudny, a teraz praktycznie nie ma po nim śladu 😊 super figurka!
Madziorek piękny brzusio 😍 kształtny i taki już ciążowy!
Sunshine Ty to na ciężarna wygladasz jeeszcze mniej niż ja a u Ciebie to już 33 tc! Wooow nie wiem gdzie ten bejbik się tam mieści 😋
madziorek86, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Wow Sunshine my w tym samym tygodniu a ja wyglądam jak z trojaczkami Haha piękny brzusio
Domi na bank za nianie Cię biorą na spacerach Haha super figura
Madziorek śliczna okrągła piłeczka
Tere-fere widzę maluch przyspieszył tempo to pakuj torbę i czekamy
Uwaga uwaga skończyliśmy pokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 17:32
Szczęściara, alex0806, Domi_tur, Niezapominajka2, blair., sunshine03, Beti82, madziorek86, Dośka, Malinowa91, Ani0nka, Wik89, Nikodemka, Pestkaa, OlivkowaMama, Meggs, tęczova, miśka, Arashe, przedszkolanka:), tere-fere, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Kozgo ślicznie;) ja żałuję że w wynajmowanym urządzamy i mam tylko na biało, bo też chciałam jakiś malunek albo fototapetę
no ale może kiedyś na swoim
Mi zostało wypracować koszulę i dopasować je do toreb. Do samego porodu chyba wlozę 1 koszulę do tej małej torby i ze 2 do walizki? Czy więcej? Sama nie wiem.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex to może naklejki u starszego to one zrobiły robotę można naprawdę śliczne znaleźć i zmieniają cała ścianę a nie niszczą i my zabraliśmy ze sobą do drugiego mieszkania Haha
Ja dalej nie mam pojęcia w czym rodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 17:37
-
nick nieaktualnyMeggs mój niesforny bejbik zamiast wypchać brzuch do przodu woli pchać się głowa w dół 😅 przez co teraz muszę polegiwać.
Właśnie chyba też dlatego mam wrażenie, że brzuch mi się zmniejszył, bo on niżej głową wpadł 😏
Kark u Ciebie 4ty poród, to może pójść ekspresowo! Trzeba być gotową!
Kozgo super naklejki!!!
Też myślę o zamówieniu naklejek, ale nie wiedziałam, ze da sie je przekleic z mieszkania do mieszkaniabo to jedyne, co mnie powstrzymalo przed kupnem - za kilka miesięcy przeprowadzka
No i ja tez nie wiem, jaka koszule ostatecznie zaloze do porodu 😏 na po porodzie mam 2 z dolce sonno i dla mnie są spoko, bo tylko w szpitalu raczej będę ich używać. Ale na poród przydałaby się rozpinana do samego dołu, a w sumie do wyboru tylko doctor nap (ale nie mają ciemnego koloru) i te od mamyginekolog (średnio ten materiał mi się podoba) bo granatovo ma tak kosmiczną cenę jak na 1 użycie, że nawet nie patrzę 😂
A wypadałoby się zdecydować, bo niewiele czasu zostało 😅 -
Alex ja miałam 2 i spoko, gdybym miała leżeć dłużej niż 2 dni to miałam przygotowaną torbę z kolejnymi dwoma żeby małż przywiózł
na oddziale były laski, które codziennie tapetę na twarz nakładały a chodziły w pokrwawionej na tyłku koszuli dwa dni🙄 a dziewczyna z którą miałam wątpliwą przyjemność spędzić 24h w jednym pokoju nie umyła przez ten czas krocza ani razu🙈 kiedy ja zdążyłam zrobić to 6 razy😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 17:53
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde ale lipa u mnie
Wrócilam do domu i znalazlam stare zapiski ...w 12 dniu od pregnylu mialam ledwo widoczna kreske ( w marcu)
Pamietam tą sytuacje i to doszukiwanie tej kreski tylko nie pamietalam w ktorym to dniu było.Jeszcze Meggs mi wtedy wmawiala ,ze ją widze
a na drugi dzien czyli 13 po nic totalnie nie bylo
Teraz w 12 dniu mam mocna kreche
I problem bo sie okazalo ,ze nie mam w domu juz tych płytkowych z allegro.Mam ten strumieniowy.No ale na nim mega krecha byla to wąpie ,zeby jutro była calkowita biel
To sie zalatwilam teraz .Pewnie bede musiala jutro dokupic cos w Rossmanie -
Domi_tur wrote:Alex ja miałam 2 i spoko, gdybym miała leżeć dłużej niż 2 dni to miałam przygotowaną torbę z kolejnymi dwoma żeby małż przywiózł
na oddziale były laski, które codziennie tapetę na twarz nakładały a chodziły w pokrwawionej na tyłku koszuli dwa dni🙄 a dziewczyna z którą miałam wątpliwą przyjemność spędzić 24h w jednym pokoju nie umyła przez ten czas krocza ani razu🙈 kiedy ja zdążyłam zrobić to 6 razy😂
No bo chyba ogladają Ci Pipi po porodzie?
czy nie ogladają ? i dlatego nie myła hahahah -
A po co na poród rozpinaną do samego dołu?
ja myślałam nad zwykłą najprostszą, którą później wywalę. Jedynie cyce można w niej na wierzch wyciągnąć do karmienia. A później już mam rozpinane ramiączka albo po bokach guziki.
Ja na ściany nic tu nie chce kleić, odmalowaliśmy na biało tak jak było. Jak przykleję A później tynk mi się posypką czy coś to będę miała dodatkową robotęno i mały ten pokoik, więc nie ma co szaleć.
Robię update mojej piłki
Beti82, Wik89, Malinowa91, Pestkaa, sunshine03, OlivkowaMama, blair., Meggs, tęczova, miśka, Arashe, madziorek86, przedszkolanka:), Szczęściara, Słoneczko123, tere-fere, Dośka, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ale piękna piłeczka. Zazdroszcze Wam mega tych brzuszkow!!!
Beti czyli co dzusiaj lipa nie sikasz? Na tym strumieniowym na pewno bedziesz widziala roznice.58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Beti a ten strumieniowy czemu zly na jutro rano? Kciuki zacisniete ciagle😘
Fiorelko ciagle mysle o Tobie, historie o ktorych pisaly tu Dziewczyny daja nadzieje, cokolwiek by sie nie wydarzylo wspieram😘
Blair nie lubie za bielale dobrze ze masz plan, moj gin na ostatniej wizycie COŚ tam przebakiwal o histeroskopii ale nie wiem jak bedzie. Poki ci napisalam do niego z pytaniem kiedy przyjsc na monit w nowym cyklu bo juz dzis moj 4 dc a potem sie zorientowalam ze dzis niedziela i glupio mi ze mu wyslalam smsa z taka pierdola dzis
czekam na odpowiedz moze sie nie obrazil
A tak mysle, ze chyba chcialabym miec te histeroskopie jesli w ciagu 2 miesiecy u nas nie wyjdzie, no bo ja juz widze ze maz ma to nasienie inne czyli teoretycznie cos powinno teraz zaskoczyc jesli u mnie wszystko ok. No nic, poczekam jeszze do badan nasienia i zobaczymy
Dziewczyny mąż łyka tę macę 👍😁
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti u Ciebie do ciążowego kompletu (piękny wykres, prog) brakuje tylko teściora z dwoma krechami, który właściwie już jest, ale w te krechy musisz uwierzyć Ty i nasze szanowne gremium forumowe, dajmy becie podrosnąć, masz ciążę długodojrzewającą
może za szybko te testy i domysły ile dpo (bo to nigdy matematycznie się nie wyliczy), kurczę ja mega wierzę w ten Twój cykl
Alex, Lami, Kark - podkręcacie emocje przedporodowe !!! niezła grupka nam się szykuje, ale hola, hola jest kolejkanajpierw Julia i Arashe
Co do imion Kark synka Juliana ma moja przyjaciółka ze studiów i super ten jej Julek, słodki chłpiec, ja najczęściej mówię do niego Julo
Stefan, takie trochę zapomniane imię (albo w moim otoczeniu niepopularne) ale bardzo pozytywnie mi się kojarzy ze Stefanem Karwowskim z "Czterdziestolatka", żona tak uroczo mówiła do niego Stefciu
Madziorek, Rysio superbrzuńcio uroczy
W ogóle Julian, Stefan, Ryszard, Jerzy to moje klimatyI tak jak dziewczyny piszą, trzeba poczuć imię, a nie sugerować się tym co innym się podoba lub nie, można też poczekać na maleństwo, popatrzeć na nie i imię samo przyjdzie
Moja koleżanka wybrała imię Bartuś, ale z dnia na dzień patrząc na małego i tuląc go żałowała, że nie dała sobie chwili do namyslu, bo uwżała, że bardziej pasuje Gucio, Gustaw
Domi, sunshine no way!!!! wydałyście się, bo tylko czarownice są w stanie tak przekłamać rzeczywistość7 dni po porodzie i 33tc!? to są jakieś czarne czary na bank!
Kozgo prześlicznie wam to wyszło, zazdroszczę 😊madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Beti a ten strumieniowy czemu zly na jutro rano? Kciuki zacisniete ciagle😘
Fiorelko ciagle mysle o Tobie, historie o ktorych pisaly tu Dziewczyny daja nadzieje, cokolwiek by sie nie wydarzylo wspieram😘
Blair nie lubie za bielale dobrze ze masz plan, moj gin na ostatniej wizycie COŚ tam przebakiwal o histeroskopii ale nie wiem jak bedzie. Poki ci napisalam do niego z pytaniem kiedy przyjsc na monit w nowym cyklu bo juz dzis moj 4 dc a potem sie zorientowalam ze dzis niedziela i glupio mi ze mu wyslalam smsa z taka pierdola dzis
czekam na odpowiedz moze sie nie obrazil
A tak mysle, ze chyba chcialabym miec te histeroskopie jesli w ciagu 2 miesiecy u nas nie wyjdzie, no bo ja juz widze ze maz ma to nasienie inne czyli teoretycznie cos powinno teraz zaskoczyc jesli u mnie wszystko ok. No nic, poczekam jeszze do badan nasienia i zobaczymy
Dziewczyny mąż łyka tę macę 👍😁
No zle zrobilam bo jak juz to na tych samych sie powinno porównywac a jak cos kupie w Rossmanie to bedzie jeszcze inny
No ale dobra moze jutro nic nie wyjdzie to problem z glowy