Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Beti, prog Plus beta mogą powodować mdłości. Ten gwałtowny wzrost. Może beta jest jeszcze za niska żeby wywołać takie objawy
ty nic sobie nie wkręcaj;)
-
miśka wrote:Beti może w ogóle nie będziesz miała mdłości!
Mnie jeszcze nie dopadły, a już 30 tc
Ale tak wcale nie mialas? -
Beti mdłości nie są żadnym wyznacznikiem dobrze rozwijającej się ciąży. Ja miałam proga prawie 50 i do tego dupek 2x1 i czułam się świetnie. Kilka razy mnie raptem muliło , rzyga żadnego nie zaliczyłam. Życze Ci tego samego 😊
Kijanka, Beti82, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś się złaziłam masakra... Kłują mnie całe boki a pachwiny tak ciągną ,że w połowie drogi na nasze 4 piętro myślałam że tam zostanę, Tak bolało 😔 czuję się jak kaleka 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 16:32
-
nick nieaktualny
-
Ja bym nie łączyła poziomu progesteronu z mdłościami, bo ja wymiotowałam non stop, a progesteron miałam bardzo niski (nawet poniżej 10).
A od 6 do 14 tc płakałam nad kiblem codziennie, miałam turbo migreny, dużo schudłam. Nie polecam. A potem jak ręką odjął i teraz super znoszę ciążę - mam wrażenie, że dużo lepiej niż większość na tym etapie (czytając dziewczyny z listopada to jestem przerażona czasem).Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 17:54
-
Dziękuję Dziewczyny za podpowiedzi co do krwiaka
Właśnie mi lekarka kazała się ruszać, nie za intensywnie, ale nie zalegiwać.
Ja się tragicznie czułam do końca 5 tygodnia. Mdłości, bóle brzucha, ogólne rozbicie, problemy ze snem. Potem z dnia na dzień wszystko zniknęło. Teraz w sumie nic nie czujęCzasem trochę mnie pomdli. Czekam aż mi dzidzia dowali
-
Dobra dziewczyny poszlam na spacer ze starym i myslalam,ze umre hahaha
Zadyszka jak u starej baby i tak mnie zmuliło ,ze ledwo do chaty doszlam hahah
Nie moge normalnie oddechu zlapacSzczęściara, Arashe, sunshine03, VianEthel2, Magda - mbc, Malinowa91, alex0806, madziorek86, Nona, Kijanka, przedszkolanka:), Ani0nka, Dośka lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dobra dziewczyny poszlam na spacer ze starym i myslalam,ze umre hahaha
Zadyszka jak u starej baby i tak mnie zmuliło ,ze ledwo do chaty doszlam hahah
Nie moge normalnie oddechu zlapacBeti82, Słoneczko123, Malinowa91, miśka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Beti masz swoje wyczekane objawy 😂😂
sunshine03, Słoneczko123, alex0806, Szczęściara, Kijanka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
No wlasnie Beti, to zemsta
Ja na poczatku ciazy nie czulam nic oprocz bolu podbrzusza. Teraz wolalabym wrocic do tego czasu. Mniej wiecej od tygodnia nie mam zupelnie energii, przespalabym caly dzien. Do 16.00 jestem wrakiem czlowieka. Teraz doszly mdlosci i odbijanie, porazka.
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
A dopiero narzekały na brak owulki, śluzu, seksu ;p macie swoje objawy ;p
Od nas dopiero rodzice pojechali i sama z chęcią poszłabym spać. Wałówka przyjechała, za jakiś czas znowu coś dowiozą i mam obiadki na pierwsze dni w domu albo teraz na jakąś niemoc przedporodową ;p
A jutro jedziemy odebrać wózek, już nie mogę się doczekaćmadziorek86, sunshine03, Beti82, Kijanka, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵