Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie jestem na czasie z forum, ale pijaniutka tęczova ciotka przesyła buziaczki z podlaskiego wesela 😘
madziorek86, Arashe, Magda - mbc, Słoneczko123, Nona, Beti82, przedszkolanka:), Dośka, Nikodemka, alex0806, Domi_tur lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova na wiecznym rauszu 😂
Bezdzietna lambadziara to moźe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 00:36
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Powiem Wam, że serce mi się kraja. Panna Młoda w 3cim miesiącu, a Świadkowa 5 lat po ślubie, z endometriozą, zbiera parze młodej na wózek
idę się napić ze świadkową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 01:16
Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość
Lami wrote:Magda, przykro mi 😞 Skoro widzisz różnicę w samopoczuciu na heparynie to nie rezygnuj na razie. Chociaż bardzo współczuję, że musiałaś wrócić do kłucia. Myślę, że dostaniesz jakieś tabletki, żeby działały jak heparyna, ale żeby można było odpocząć. Ta moja lekarka tłumaczyła, że są dwa rodzaje - jeden tańszy, ale trzeba dodać często badać inr i dobierać dawkę, a drugie kosztują ok 100 zł/miesiąc, ale jakoś działają równomiernie, że już nic nie trzeba sprawdzać.
A dr Potoczek może tylko ma w tym tygodniu urlop? Może już wraca od poniedziałku?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki bo zgłosiłam się na ochotnika i zabieram dzisiaj teściową na szoping do ikei 😁😁😁
Beti82, przedszkolanka:), Dośka, Słoneczko123, Nikodemka, Arashe, Szczęściara, sunshine03, Kijanka, Ani0nka, Magda - mbc, madziorek86, Domi_tur, tęczova, Biegającą-mama, blair., Wik89, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
Magda no szczerze wspolczuje z zastrzykami.Tez juz mam troche dosyć. Wygladam jak ofiara przemocy domowej.Sie smialam,ze jakbym poszla na basen teraz to i tak pewnie przy takim brzuchu nikt nie spojrzy na moje super cycki.
Moge tylko przytulic 😘Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Kark pozaciskaj nozki jeszcze troszke haha
Meggs ojjj zaciskam chociaz nie wiem jaka masz tesciową haha ale Twoja chyba tez z innego miasta?
Bo rodzice to pamietam,ze daleko ale tesciow nie pamietam 😉Meggs lubi tę wiadomość
-
Teczova nieźle zabawiłaś😂
Magda ja kompletnie się nie znam na tych heparynach itp.ale nie brzmi to pozytywnie 😐
Meggs szacun,podziw i ukłony!! Ja bym się nie zdecydowala😂
Kark jeszcze wytrzymaj!
My dzisiaj na zakupy z mama i Polą a mąż zostaje sprzątać😀Meggs lubi tę wiadomość
-
Magda współczuję tych zastrzyków. Trzymam kciuki, że to już ostatnie.
Kark jeszcze troszkę mały lokator musi się wstrzymać! 😀
Meggs dasz radę! 😀 Za czym się rozglądacie w Ikei? Ja chciałam tam kupić wanienkę i mówię, a zamówię sobie z odbiorem własnym żeby było taniej. A tu przesyłka do domu 15, a do Ikei 29 zl lol 😂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Kark jeszcze tydzień wytrzymaj, dasz radę
odpoczynek i tulenie męża;)
Meggs podziwiam! Ja po zakupach z teściową mam zwykle ochotę ją zabić A nie cokolwiek kupować ;/
Magda chyba najlepsza będzie konsultacja hematolog, bo faktycznie powinno ci już przejść. Dawaj znać jak się czujesz ;*Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Moja macica sobie urzadzala trening przez 3 h w nocy, co 10 lub mniej minut, co prawda niebolesny, ale i tak spać nie mogłam do 3... Aż dziwne, że się już obudziłam.
Jak zasnęłam to najpierw śniło mi się, że Kark urodziła, a potem w kolejnym snie, że ja też urodziłam.
Meggs kciuki! Moja teściowa jak wczoraj kupiliśmy taki prosty fotel ikeowski to się obraziła, że też taki chce i czemu nic nie powiedzieliśmy... A prawda jest taka, że w domu na taką graciarnie, że nawet by go nie zmieścilaWik89 lubi tę wiadomość
-
Hahaha dzięki dziewczyny 😁 moi teście z Warszawy więc mieszkamy w jednym mieście, ale ikea daleko od centrum, a teściowa nie jeździ sama autem a teściu nigdy w życiu jej nie zawiezie 😋😋😋 tak jak i mój mąż 😋 a że ja jestem w domu a teściowa ma dziś wolne to jej zaproponowałam, mimo iż uwaga ja niczego nie potrzebuje 😁😁😁 chce zamowić kanapę od nich , ale to zrobie przez internet jak już remont się skończy 😊 po prostu mi jej szkoda było jak zobaczyłam jej liste i ze chce z tym dygać komunikacja miejsca 🙄 jestem po prosru najlepsza synowa na świecie 🥰
Beti82, Arashe, Szczęściara, przedszkolanka:), Ani0nka, madziorek86, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Powiem Wam, ze ja nie wiem co to dalej bedzie. Dopiero jak zapodalam „zestaw ciazowy” tzn. heparyna 0.6 i acard 150 to sie czuje okej. Mam taka zalamke, ze masakra, bo ja juz mam dosyc.
Jurek ma juz 2 miesiace, 8tyg klucia, nie karmie piersia wiec hormony powinny mi „dac spokoj” a nie moga. Jestem
tym cholernie zmeczona i przeraza mnie fakt, ze bede sie kula kolejny miesiac...
Musialam sie wyzalic! Dobrej nocki 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 08:28
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Co za noc. Snilo mi sie ze Szymus sie urodzil moj. Mial ok 3800 wagi i byl cudowny. Tylko najgorszy byl ranek bo się czulam jakby mi go zabrali .. Bo cała noc mialam go a rano nie, taka pustka, masakra..
U mnie bol gardla i katar. Super tego mi brakowalo. 😪