Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jerzynka 💗💗💗
Kasztanek, jak zamówisz test ten za 330 zł (teraz już chyba 347 zł), to my go tu trochę rozszyfrujemy jak coś wyjdzie i podpowiemy co dalej 😊
Kark, kciuki za wizytę. Może jakimś lękiem uda się skurcze trochę zniwelować. Trzymaj się kochana!tere-fere lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
xgirl wrote:Beti po pierwsze gratuluje ciazy
I skad wiesz na tym etapie, ze bedzie coreczka?
Wchodzę tu i wszystko wiem Beti przeuroczo panikuje😊, na ciążowe objawy Nikodemki i Słoneczka cieszy mi się buzia, Kark zaciskaj!, fala @ mi się nie podobaniech się kończą i do boju
i wczoraj faktycznie coś było w powietrzu bo też jakoś czułam się jak flak.
Ej mi od 3 tyg drętwieją dłonie i gin kazał brać magnez, nie pomaga
melduję wklęsły pępek
Ja mam kryzys i się nie odzywam, przyjaciółce małżeństwo się rozsypało. Przeżywam to bardzo. Nie ma zdrady, czy jakiś większych dramatów, po prostu się wypalili i chyba będą się rozwodzić. Obydwoje biorą winę na siebie, przestali dbać o związek i relacje. Zrobiło się byle jak, zaczęli żyć jak współlokatorzy. Tak strasznie mi przykro, bo z boku wydawali się bardzo fajną, zgraną parą. Nie mogę uwierzyć, że się może tak po prosu popsuć i nie da się tego naprawić.
Dziewczyny przytulcie się dziś do swoich facetów, od tak...Kijanka, Magda - mbc, fiorella82, Nona lubią tę wiadomość
-
Kasztanek wrote:Zafasolkowane dziewczyny gratuluję z całego serca. Beti, niech Twoje dwie córeczki rosną zdrowo 😄
Dziewczyny, mam pytanie. W związku z tym, że niedługo zaczynam ostatnie podejście do leczenia chcę zrobić wszystko co mogę. Nadrobiłam już wskaźnik homa, czego prędzej nie robiłam. Teraz myślę o tym genetycznym teście na mutacje. Powiedzcie, zamawiałyście go na testdna? Czy, gdy dostanę wyniki będę umiała coś z nich wywnioskować?
Szkoda kasy na lekarza .My dla swoich wizyta gratis 😎Kasztanek, Magda - mbc, tęczova, Malinowa91, Nona lubią tę wiadomość
-
Wpadłam tylko na chwilę, bo w pracy jestem. Chwalę się, że mam umowę przedłużoną do lutego 2022 😀😀😀
Strasznie mnie brzuch dzisiaj boli... za dużo się już nachodziłam 😞Arashe, tęczova, Kasztanek, Nikodemka, tere-fere, Pestkaa, Beti82, madziorek86, sunshine03, alex0806, blair., Dośka, Szczęściara, Malinowa91, Kijanka, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Słoneczko lubie za umowe, nie za ból
Po pracy proszę polegiwać !
Ja też nie mam lini na brzuchu, ostatnio też nie miałam. Pępeek też wklęsły lub płaski xD (jak dzidzia wypnie pupcie w tym miejscu).
Jestem tak niewyspana, ze kręci mi się w głowie i niedobrze mi...
Zrobiłam ostatnie zdjęcie do serii i już robić nie bede, aktualizacja całego przebiegu:
Oby już niedługo...
tere-fere, Pestkaa, Beti82, tęczova, alex0806, Malinowa91, Kijanka, miśka, Słoneczko123, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Arashe, mam aktualnie brzuch jak Ty w 24 tc 😂
Sloneczko - gratuluje! Ale odpoczywajMalinowa91, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 14:33
Arashe, Pestkaa, Meggs, VianEthel2, Nikodemka, tęczova, Magda - mbc, alex0806, blair., Dośka, Szczęściara, Słoneczko123, Malinowa91, Szczęśliwa Mamusia, sunshine03, madziorek86, Kijanka, Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Kark czyli przeczucie Cie nie myliło ! świetnie, że się ustawił prawidłowo, teraz zasiskaj nogi i nie prowokuj dziecka do zmian pozycji
bądz wygodna
Nikodemko wzdęcie na pewno Ci jeszcze zejdzie, nie przemuj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 12:50
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Kark zaciskaj nogi bo rodzimy razem, ja Cię trochę będę przetrzymywac i może mały nie wyjdzie od Ciebie zbyt szybko!
nadal leży posladkowo?
Arashe piękny brzusio
Mi wyszła kresa jakoś niedawno w sumie. Od piersi aż do linii majtek, ale nie jest bardzo ciemna
My dzisiaj odebralismy wózek i skończyliśmy to właśnie składaćwyprać te wszystkie wyściółki i materacyk?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 13:20
blair., tere-fere, Szczęściara, Malinowa91, sunshine03, Pestkaa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Arashe wrote:Pestka nie szacują, bo ostatnie usg miałam w 30 tyg ciązy
Ale lekarka mówi, że to będzie małe dziecko jak pierwsze , córka miała 3090 jak się urodziła 40+0ja bym nie wytrzymała ;P ostatnie usg miałam tydz temu w 33tc, kolejne 30 sierpnia i we wrześniu liczę na dwa 🙉
A Krystynka dziecko marzenie wyszła o czasie i o jakiej przyjemnej wadzerodziłaś sn?
Alex no to już chyba macie komplet wyprawkowy?jeszcze dopytam to ten model Husky?
Arashe lubi tę wiadomość
-
Ja też podziwiam Arashe za tak mało wizyt
oszalałabym
ja byłam tydzień temu w środę i idę znowu za tydzień w sobotę
teraz wizyty co 2 tygodnie. A w całej ciąży to pewnie koło 15 razy już byłam od początku ;p
Już wszystko mamy, nawet szumisia wczoraj przywiozła teściowa bo odkupilismy od znajomej praktycznie nowiuśkiego. I idą mi pokrowce na przewijak bo domówiłam. Popiorę to wszystko w tygodniu i już wszystko naprawdę gotowe
A wózek to baby design husky model 2019 z winterpackiem. Mam do niego Śpiworek, mufkę, termiczny pokrowiec na butelkę, matę do przewijania, kocyk termiczny. I to 2 w 1, spacerówkę mam poskładaną i muszę wywieźć do rodzicówpodoba mi się ten wózek. Na zimę akurat większą gondolę ma i spokojnie większą dzidzię Plus Śpiworek wlozę i będzie sporo miejsca. Przednie koła obrotowe albo można zablokować. Dodatkową stabilizację ma pod gondoląw razie jazdy po nierównym terenie. Jestem zadowolona, już smigałamnim po pokoju i mąż chyba uważa mnie za wariatkę ;p
Pestkaa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵