Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, kupowalyscie rogale do spania, te w kształcie C?
Edit: Lami - jak zwykle slowa otuchy w samo sedno :* -
A myslicie, ze taka o dlugosci 115 cm tez sie sprawdzi? Ma ktoras z Was taka?
Bo widze, ze to z motherhood sa dluzsze, a ja upatrzylam sobie juz jedna na allegro. -
nick nieaktualnyBeti to, że kreska jaśniejsza czy ciemniejsza to nie ma znaczenia
Niezapominajka na początku swojej ciąży zrobila też tak test, a jej ciąża już w 3trymestrze
Także głowa do góry, pierwsze tygodnie czekania są najgorsze, ale Beti trzeba wierzyć w kropka. A co ma być to i tak będzie, stres nie pomoże kropkowi, więc luzuj Betizrób sobie jakiś relaksik, kot, książka i odpoczywaj
Nikodemko ja poduchy do tej pory nie kupiłam. Cały czas czekałam na moment, że będzie mi niewygodnie, żeby kupić, ale nadal jest ok bez poduchyczasem sobie biorę dodatkowy jasiek do przytulenia i mąż wtedy zły, że nie jego haha
AniOnka mnie pępek też czasem tak dziwnie kłuje, poza tym wokół niego powstało takie wklęsłe sine pole, więc strasznie dziwnie to wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 20:58
-
Nikodemka wrote:A myslicie, ze taka o dlugosci 115 cm tez sie sprawdzi? Ma ktoras z Was taka?
Bo widze, ze to z motherhood sa dluzsze, a ja upatrzylam sobie juz jedna na allegro. -
Nikodemka wrote:A myslicie, ze taka o dlugosci 115 cm tez sie sprawdzi? Ma ktoras z Was taka?
Znalazlam info na jednej ze stron, ze 115 cm jest dla osob o wzroscie max 168 cm, czyli dokladnie tyle, ile ja mam, wiec tak troche na styk, chyba poszukam chociaz 120 cm
U mnie jest jeszcze mega wczesnie, ale te poduszki sa tez polecane do wsparcia kregoslupa, wiec chyba juz sie skusze z mysla o tym bolacym krzyzu. Poza tym nie umiem zasnac inaczej niz na brzuchu, a przez te cholerne wzdecie az mnie boli jak sie na nim klade. Obkladam sie poduszkami i zasypiam w polowie na boku, ale w nocy ta konstrukcja sie rozpada -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, kupowalyscie rogale do spania, te w kształcie C?
Edit: Lami - jak zwykle slowa otuchy w samo sedno :*
Tak, bo inaczej nie moglam spac przez plecy wlasnie
mialam z poofi, kupilam na okx. Byla boska. Juz nie mam, poszla dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 21:44
Nikodemka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Madziorek - o, czyli nie tylko ja zaczne spanie z poducha od 9 tc
Zamowilam. To moj drugi ciazowy zakup, bo wczoraj skusilam sie tez na rajstopy ciazowe na zaś.
Kijanka, madziorek86, Pestkaa, coma lubią tę wiadomość
-
A my tak w ogóle to mamy dzisiaj studniówkę 🤩😁🤩
Nikodemka, Ani0nka, przedszkolanka:), Kijanka, Lami, Magda - mbc, madziorek86, tęczova, blair., Malinowa91, sunshine03, Dośka, Szczęściara, Słoneczko123, tere-fere, Pestkaa, Arashe, coma lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Madziorek - o, czyli nie tylko ja zaczne spanie z poducha od 9 tc
Zamowilam. To moj drugi ciazowy zakup, bo wczoraj skusilam sie tez na rajstopy ciazowe na zaś.
-
Przedszkolanko, ćwiczę jogę. Przed ciążą głównie ashtangę, teraz improwizuję i kombinuję jakieś ćwiczenia wzmacniające i rozciągające. Z akcentem na biodra. Liczę, że pomoże na porodówce
.
Nikodemko, ja poduchy ciążowej nie mam. Na początku ciąży jak zasypiałam na boku ciągnęło mnie i gniotło lekko w podbrzuszu, więc wkładałam poduszkę między nogi. Za to od tygodnia śpię na poduszce typu klin. Raz miałam paskudną zgagę i spróbowałam spać na klinie. Pigogło i tak zostało.
Beti, różne testy mają różne paski a dzienne siuśki różne stężenie. Głowa do góry!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość