Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie rodzę i się narazie na to nie zapowiada. Skurcze jakies sa i nie powiem, boli jak cholera, ale jestem tak padnieta ze probuje chociaz na chwile się zdrzemnąć i nie wychodzi 😋 za rzadko sa zeby rodzic a za czesto zeby sie kimnac. Czeka mnie pewnie kroplowa rano
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Madziorek podusze😂😂 ale rajstopy też mial po operacji kolana 😀
Julka czekamy na Julcie,niech nie męczy już mamy 😇🤗
Ja się witam w 34 tygodniu 😲😲
Miałam dzisiaj prawie odpoczywać (prócz ciacha i malosolnych) ale jeszcze nam wypadl spontaniczny wyjazd po drobiazgi dla małego i do jedzenia (pizze będę robić a co) i dzisiaj ambitnie chce spakowac torbe w 99% ( by tylko dopakować tuż przed ładowarke i aparat na zeby). Wczoraj naszykowałam Olkowi ciuchy na wyjście i powiem Wam,że zapomnialam jak to bylo i stalam 20 min.i patrzylam co ja w ogóle mam mu ubrac😂😂
Miłej soboty kobietki!Lami, tere-fere, madziorek86, Kijanka, blair. lubią tę wiadomość
-
Julia ale się wymęczysz. Ale jak wody odeszły to kwestia dzisiejszego dnia, albo będą przyspieszać albo CC zrobią. Uparta Julka no
trzymamy kciuki żeby się księżniczka dzisiaj pojawiła
Ja się witam z rana. Obudziło mnie moje własne chrapnięcie;p w nocy 300 razy pobudka bo niewygodnie, wszystkie kości bolą, zmiana pozycji, godzinka pospana i tak w kółko. Dzisiaj bez planów, jak pogoda pozwoli to pod wieczór idziemy na piknik ekologiczny bo koncerty są i pokaż światełale to zależy od pogody i samopoczucia, wczoraj burza była.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nasz chomik na noc dostaje eksmisję do drugiego pokoju bo też swiruje w nocy. Kładzie się na dach domku i to obgryza na przykład... Bo pies u teściów, nie chcą nam go oddać ^^ mąż ma go przywieźć przed porodem to tesciowie oczywiscie przeciwni, bo jak my damy radę. No nic, zobaczymy.
Ja to mam wrażenie że mi się mała przekręciła albo jakoś obniżyła. Wypychała cały czas nogi po prawej stronie a głowę i plecy po lewej. A teraz delikatnie mnie coś smyra po lewej i nie wiem czy to nogi czy rączki. A po prawej mam bułę, jakby głowa czy plecy. Ciekawi mnie to bardzo co ona tam zrobiła od wczorajLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tak Nikodemko, raz mogą boleć, raz nie. A inne nigdy nie będę boleć, albo cały czas 😊
Z serii promocje - po zalogowaniu się na pampers można odebrać bon na zakup w sklepie allegro. Za pieluchy premium care 2 240 sztuk zamiast 114 zł wychodzi 96, mają smarta, to 0,4 zł/sztuka.
Ja wczoraj zjechałam dwa lepsze sklepy z biustonoszami w okolicy, w jednym pani mi dała 3 biustonosze do zmierzenia, już nie pamiętam cen, ale były fatalne, więc pojechałam do drugiego z nadzieją, że tam na pewno. A tam pani dała mi jeden, pod biustem 90, tyle miałam przed ciążą, teraz przybrało mi tam. Miseczki beznadziejne, więc ja wołam i mówię że nie. To mi wmawia, że jest ok. Mówię wie pani takie piersi to ja mam od 14 lat, więc wiem, że nie jest ok, poproszę inny. Wraca po jakimś czasie i mi mówi, że ten drugi jest 1 cm szerszy pod biustem, no zmierzę wiadomo. Ale ten drugi mniej elastyczny, więc już w ogóle się w nim dusiłam bez zapięcia, więc ja wołam i mówię że nie, że jednak żeby się nie upierała przy 90, tylko dała 95. A ona na to, że to największe 😮 Mówię, wie pani w ciąży to raczej co druga większą kobieta ma więcej pod biustem niż 90. Wyszła z kabiny i do szefowej mówi szeptem, że ja coś wymyślam, bo ona dała większy. Jeny. Wychodzę a ta znowu mi wciska kity, że pierwszy był ok, kosztował 150. Pytam czy będzie jakaś dostawa. Nie. Ale ma super pomysł, może mi znaleźć normalny biustonosz i w tydzień przerobią mi ramiączka na rozpinane za 50 zł. Na takie wiecie zwykłe cienkie ramiączka, co mojego biustu nie utrzymają za chiny. No myślałam że padnę. Miałam zapłacić 180 za biustonosz plus 50 za ramiączka. Powaliło. Więc jest tak, jak się spodziewałam. W tej materii rynek w ogóle nie dopasowany, jeszcze mi tylko ciśnienie podniosła. Brrr.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Uff. Mam nadzieje, ze jest ok. Odliczam dni do wizyty, nie wiem czy nie oszaleje do tej pory.
Dzis u mnie 9+0 tc (suwaczek sie myli).Meggs, Ani0nka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Lami nieźle. Myślałam że rynek brafitterek itd jest dość szeroki. Ja kupiłam staniki do karmienia w Lidlu na razie i jak dla mnie są wygodne, fajnie na cyckach leżą. A z B na D mi skoczyło. Później kupię sobie jakieś lepsze, na początek mogą być takie
Nikodemko stres w ciąży będzie trwał do końca. Postaraj się o tym nie myśleć. Ja na przykład teraz mam obawy że mała ma nogi na dole. Bo od wczoraj inaczej czuję jej ruchy. Idę wpieprzyć loda bo zwykle po tym ma czkawkę i zobaczę, gdzie ta głowa ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami wrote:Tak Nikodemko, raz mogą boleć, raz nie. A inne nigdy nie będę boleć, albo cały czas 😊
Z serii promocje - po zalogowaniu się na pampers można odebrać bon na zakup w sklepie allegro. Za pieluchy premium care 2 240 sztuk zamiast 114 zł wychodzi 96, mają smarta, to 0,4 zł/sztuka.
Ja wczoraj zjechałam dwa lepsze sklepy z biustonoszami w okolicy, w jednym pani mi dała 3 biustonosze do zmierzenia, już nie pamiętam cen, ale były fatalne, więc pojechałam do drugiego z nadzieją, że tam na pewno. A tam pani dała mi jeden, pod biustem 90, tyle miałam przed ciążą, teraz przybrało mi tam. Miseczki beznadziejne, więc ja wołam i mówię że nie. To mi wmawia, że jest ok. Mówię wie pani takie piersi to ja mam od 14 lat, więc wiem, że nie jest ok, poproszę inny. Wraca po jakimś czasie i mi mówi, że ten drugi jest 1 cm szerszy pod biustem, no zmierzę wiadomo. Ale ten drugi mniej elastyczny, więc już w ogóle się w nim dusiłam bez zapięcia, więc ja wołam i mówię że nie, że jednak żeby się nie upierała przy 90, tylko dała 95. A ona na to, że to największe 😮 Mówię, wie pani w ciąży to raczej co druga większą kobieta ma więcej pod biustem niż 90. Wyszła z kabiny i do szefowej mówi szeptem, że ja coś wymyślam, bo ona dała większy. Jeny. Wychodzę a ta znowu mi wciska kity, że pierwszy był ok, kosztował 150. Pytam czy będzie jakaś dostawa. Nie. Ale ma super pomysł, może mi znaleźć normalny biustonosz i w tydzień przerobią mi ramiączka na rozpinane za 50 zł. Na takie wiecie zwykłe cienkie ramiączka, co mojego biustu nie utrzymają za chiny. No myślałam że padnę. Miałam zapłacić 180 za biustonosz plus 50 za ramiączka. Powaliło. Więc jest tak, jak się spodziewałam. W tej materii rynek w ogóle nie dopasowany, jeszcze mi tylko ciśnienie podniosła. Brrr. -
W Marino i na psiaku. Już przesiedziałam wczoraj pół dnia na allegro, znalazłam kilka i zamówię, mój będzie odsyłał. Tylko żebym jeden znalazła dobry. Tak będę na swoich lecieć i tyle. Przynajmniej będę wiedziała, że są dopasowane, a nie cycek po pępek.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:W Marino i na psiaku. Już przesiedziałam wczoraj pół dnia na allegro, znalazłam kilka i zamówię, mój będzie odsyłał. Tylko żebym jeden znalazła dobry. Tak będę na swoich lecieć i tyle. Przynajmniej będę wiedziała, że są dopasowane, a nie cycek po pępek.
-
Dzień dobry ☺ Życzę miłej soboty Kobietki!
Nikodemko, mnie biust to raz boli raz nie i jakoś się tym nie stresuję, bo ten cykl był zupełnie inny i po owu nie bolał wcale, dopiero po pozytywnym teście. Także myślę, że dziewczyny mają rację, objawy mogą się zmieniać ☺
Julka, niech ta Twoja córcia już Cię tak nie męczy i przychodzi na ten świat 😘
A tak w ogóle, to która teraz testuje i kiedy? 😀