Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Lami Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już dzisiaj nie będę jeździć, za późno się za to zabrałam, ale liczyłam po prostu, że kupię chociaż jeden.
    Siedzimy na tarasie i delektujemy się kawą ❤️ Dziewczyny, przez ten domek to my w ogóle nie spędzaliśmy czasu na odpoczynek. Jak odpuszczaliśmy jakąś niedzielę, to po prostu spaliśmy do 12-14, bo mój padnięty. A teraz trzeci dzień w domu i jakoś się zregenerowało wszystko. Tak mi dobrze 😁

przedszkolanka:), Słoneczko123, madziorek86, blair. lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 12:02

❤💙❤💙
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami wrote:
    Rzepakowepole, wychodzi na to, że teraz potrzebuję 95J, i na taki rozmiar rynek chyba nie jest gotowy 😉
    Nie jest gotowy nawet od miseczki E-F :/ ja już nawet nie szukam po sklepach, bo szkoda czasu i nerw. Też się czaję na taki z odpinanymi ramiączkami, ale jeszcze troszkę poczekam, bo coś czuję, że rozmiar jeszcze się zmieni 🙈
    Kawa na tarasie... mmm cieszcie się chwilą 😊

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Czy to normalne, ze przestaja bolec mnie piersi?
    mnie nic nie bolalo, mialam zero objawow az do momentu babelkowania w brzuchu. Wiec pewnie normalne :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Ja się witam w 34 tygodniu 😲😲
    Miałam dzisiaj prawie odpoczywać (prócz ciacha i malosolnych) ale jeszcze nam wypadl spontaniczny wyjazd po drobiazgi dla małego i do jedzenia (pizze będę robić a co :D) i dzisiaj ambitnie chce spakowac torbe w 99% ( by tylko dopakować tuż przed ładowarke i aparat na zeby). Wczoraj naszykowałam Olkowi ciuchy na wyjście i powiem Wam,że zapomnialam jak to bylo i stalam 20 min.i patrzylam co ja w ogóle mam mu ubrac😂😂
    No i się zestresowałam, już?!

• rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja mam takie piersi, G co najmniej i naprawdę nie mam najmniejszego problemu, żeby kupić stanik. Tylko z miękkim na sam początek po porodzie miałam problem, bo nawet zamówiony J (jak wynikało z rozmiarowki na stronie) okazał się za mały.

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi bolaly cholernie, od ponad miesiaca. Jak podnosilam sie z lozka, to czasem az zasyczalam z bolu, a dzis jak reka odjal. No nic, skoro tez tak mialyscie, to mniej sie martwie i czekam dalej. Na pocieszenie robie sobie gofry z bita smietana i owocami :)
    No wlasnie, ktora teraz testuje?

Magda - mbc, alex0806 lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Jurek od 3 dni gada i się smieje 🙈
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 19:41

tere-fere, Arashe, Kasztanek, alex0806, alex0806, nick nieaktualny, Nikodemka, Pestkaa, OlivkowaMama, Słoneczko123, Niezapominajka2, Lami, Kijanka, Ani0nka, PierwiastkaZuza, blair., Dośka, Meggs, Domi_tur, tęczova, miśka, madziorek86, Biegającą-mama, Szczęściara, Malinowa91, przedszkolanka:), Rodzynka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Kasztanek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, z tymi stanika to cięższa sprawa jest. Czasem ten sam rozmiar, inny producent i już kłopot,że nie jest dopasowany. Nawet kiedyś zamówiłam identyczny rozmiar od tego samego producenta, tylko pierwszy stanik kupowałam w sklepie, a drugi przez internet i okazało się, że ten internetowy jest za luźny🙄 Teraz kupuję z esotiq zawsze ten sam rozmiar i jedne są ciasniejsze, inne luźniejsze. A wy szukacie jeszcze biustonosza, który ma do tego wszystkiego spełnić dodatkową funkcję, więc dużo cierpliwości życzę 🙂

Cudny Jureczek. Do schrupania 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 10:30

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
    07.2025 💔 cb
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jerzyk jest naprawde przesliczny 😍

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzepakowepole wrote:
    Ale ja mam takie piersi, G co najmniej i naprawdę nie mam najmniejszego problemu, żeby kupić stanik. Tylko z miękkim na sam początek po porodzie miałam problem, bo nawet zamówiony J (jak wynikało z rozmiarowki na stronie) okazał się za mały.
    W internecie też nie mam żadnego problemu, nawet przebieram w kolorach i wzorach ;) w sklepach stacjonarnych (wiadomka - w kilku w moim regionie) dużo gorzej, albo nie ma, a jak są to nic szczególnego. Ale zdecydowanie wolałabym pójść i poprzymierzać, niż zamawiać kilka, bo wtedy nigdy nie wiem co z tego będzie. No cycate nie mają łatwo ;)

• Pestkaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Jureczku! 🤩

Edit: no nie mogę się napatrzeć :P Madzia Twoje dziecko hipnotyzuje :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 11:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko to normalne, że objawy czasem na parę dni znikają, nie martw się :) każda z nas przeżyła chwilę paniki, że "dzisiaj czuję się coś za dobrze i nie mam mdłości, na pewno coś jest nie tak" albo "cycki dzisiaj nie bolą, na pewno coś jest nie tak" :D

Współczuję tych poszukiwań stanika :/

Ja zawsze miałam problem przed ciążą, bo znaleźć stanik z obwodem 65 graniczyło z cudem, jedynie esotiq mnie ratowało, bo ma 65. A że teraz śmiało przeskoczyłam na 75b i jest idealny to wreszcie mogłam sie obkupic w h&mie i jestem super zadowolona :D
    Chociaż zazwyczaj w wielu firmach te staniki do karmienia zaczynają się od większych rozmiarów, co mnie też denerwuje 😠 w lidlu stanika nie kupię, bo dla mnie to będzie namiot

Ostatnio zamówiłam przez neta z h&mu staniki do karmienia, bo była promka -15% i wszystko idealnie pasuje, mają nawet zapas na nawał, bo są miękkie :) chociaż jeden dwupak byłam pewna, że będzie z fiszbinami (opisu oczywiście nie czytałam), bo tak wyglądały na fotce, a ich nie ma, ale może to lepiej :) będę mieć takie zwykłe miękkie na noc i do szpitala, a z taką cieniutka gabeczka, ale też bez fiszbin na dzień :D

Jerzyk słodziak, taki fajny bobas 🥰🥰🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 10:41

• OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jurek słodziak :) jeszcze nie dowierzam, że niedługo będę takiego malucha mieć ❤️

Lami lubi tę wiadomość

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko daj znać, co szykujesz dla Olka do szpitala, bo ja jestem zielona :D i nie mam pojęcia w co ubrać bejbi w szpitalu i na wyjście.
    Wydawało mi się, że w szpitalu się ubiera body+pajac, ale na październiku dziewczyny pisały, że sam pajac wystarczy 🤔
    A na wyjście to pewnie zależy od temperatury, ale pewnie naszykuję co najmniej kilka ciuszków i będę decydować w momencie ubierania 😅
    Poza tym te polspiochy czy spodenki mozna nakladac, jak pepek jeszcze nie odpadl?

• Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny Jerzyk 😍 Poprzytulałabym 😍

tęczova lubi tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti jak tam? spokojniej dziś?

• Lami Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten Jerzyk rośnie! ❤️ Słodziutki, i już ponad dwa miesiące 😮

Domi, jak nasza fioletowa mamo sobie radzicie?

Wiki, czekamy na zdjęcie z Italy! I nie jedzcie nigdzie kanapek! Bo ponoć mandaty wlepiają 😂 Tylko pizza!

Wczoraj byliśmy odwiedzić biocianią bliźniaczkę Niny. Taka słodycz 😍 Jak weszliśmy to spała i taki półmrok w pokoju i moje pierwsze słowa po cichu "ale ona opalona" a mała taki uśmiech od ucha do ucha 😁

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Beti82 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestkaa wrote:
    Beti jak tam? spokojniej dziś?
    Troche lepiej ale nie jest ze mna dobrze :(
    Boje sie jak cholera.

w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti82 wrote:
    Troche lepiej ale nie jest ze mna dobrze :(
    Boje sie jak cholera.
    Dobrze, że lepiej, nawet jeśli tylko trochę ;) Masz prawo się bać. Lami wczoraj w punkt napisała jak to jest na początku... Każda z nas to przeżywała, a czas oczekiwania na wynik bety, pierwszą wizytę, zarodeczek, serduszko to jakiś emocjonalny rollercoaster. Próbuj jak najwięcej myśleć o tym wszystkim pozytywnie, że spełnia się twoje marzenie.
    A jaki masz teraz plan działania? Robisz jeszcze raz betę?

‹‹ 1483 1484 1485 1486 1487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ