Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Już dzisiaj nie będę jeździć, za późno się za to zabrałam, ale liczyłam po prostu, że kupię chociaż jeden.
Siedzimy na tarasie i delektujemy się kawą ❤️ Dziewczyny, przez ten domek to my w ogóle nie spędzaliśmy czasu na odpoczynek. Jak odpuszczaliśmy jakąś niedzielę, to po prostu spaliśmy do 12-14, bo mój padnięty. A teraz trzeci dzień w domu i jakoś się zregenerowało wszystko. Tak mi dobrze 😁
przedszkolanka:), Słoneczko123, madziorek86, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Rzepakowepole, wychodzi na to, że teraz potrzebuję 95J, i na taki rozmiar rynek chyba nie jest gotowy 😉
ja już nawet nie szukam po sklepach, bo szkoda czasu i nerw. Też się czaję na taki z odpinanymi ramiączkami, ale jeszcze troszkę poczekam, bo coś czuję, że rozmiar jeszcze się zmieni 🙈
Kawa na tarasie... mmm cieszcie się chwilą 😊 -
przedszkolanka:) wrote:Ja się witam w 34 tygodniu 😲😲
Miałam dzisiaj prawie odpoczywać (prócz ciacha i malosolnych) ale jeszcze nam wypadl spontaniczny wyjazd po drobiazgi dla małego i do jedzenia (pizze będę robić a co) i dzisiaj ambitnie chce spakowac torbe w 99% ( by tylko dopakować tuż przed ładowarke i aparat na zeby). Wczoraj naszykowałam Olkowi ciuchy na wyjście i powiem Wam,że zapomnialam jak to bylo i stalam 20 min.i patrzylam co ja w ogóle mam mu ubrac😂😂
-
Mnie piersi bolaly cholernie, od ponad miesiaca. Jak podnosilam sie z lozka, to czasem az zasyczalam z bolu, a dzis jak reka odjal. No nic, skoro tez tak mialyscie, to mniej sie martwie i czekam dalej. Na pocieszenie robie sobie gofry z bita smietana i owocami
No wlasnie, ktora teraz testuje?Magda - mbc, alex0806 lubią tę wiadomość
-
A Jurek od 3 dni gada i się smieje 🙈
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 19:41
tere-fere, Arashe, Kasztanek, alex0806, alex0806, sunshine03, Nikodemka, Pestkaa, OlivkowaMama, Słoneczko123, Niezapominajka2, Lami, Kijanka, Ani0nka, PierwiastkaZuza, blair., Dośka, Meggs, Domi_tur, tęczova, miśka, madziorek86, Biegającą-mama, Szczęściara, Malinowa91, przedszkolanka:), Rodzynka, Nona lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wiecie, z tymi stanika to cięższa sprawa jest. Czasem ten sam rozmiar, inny producent i już kłopot,że nie jest dopasowany. Nawet kiedyś zamówiłam identyczny rozmiar od tego samego producenta, tylko pierwszy stanik kupowałam w sklepie, a drugi przez internet i okazało się, że ten internetowy jest za luźny🙄 Teraz kupuję z esotiq zawsze ten sam rozmiar i jedne są ciasniejsze, inne luźniejsze. A wy szukacie jeszcze biustonosza, który ma do tego wszystkiego spełnić dodatkową funkcję, więc dużo cierpliwości życzę 🙂
Cudny Jureczek. Do schrupania 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 10:30
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
rzepakowepole wrote:Ale ja mam takie piersi, G co najmniej i naprawdę nie mam najmniejszego problemu, żeby kupić stanik. Tylko z miękkim na sam początek po porodzie miałam problem, bo nawet zamówiony J (jak wynikało z rozmiarowki na stronie) okazał się za mały.
w sklepach stacjonarnych (wiadomka - w kilku w moim regionie) dużo gorzej, albo nie ma, a jak są to nic szczególnego. Ale zdecydowanie wolałabym pójść i poprzymierzać, niż zamawiać kilka, bo wtedy nigdy nie wiem co z tego będzie. No cycate nie mają łatwo
-
nick nieaktualnyNikodemko to normalne, że objawy czasem na parę dni znikają, nie martw się
każda z nas przeżyła chwilę paniki, że "dzisiaj czuję się coś za dobrze i nie mam mdłości, na pewno coś jest nie tak" albo "cycki dzisiaj nie bolą, na pewno coś jest nie tak"
Współczuję tych poszukiwań stanika
Ja zawsze miałam problem przed ciążą, bo znaleźć stanik z obwodem 65 graniczyło z cudem, jedynie esotiq mnie ratowało, bo ma 65. A że teraz śmiało przeskoczyłam na 75b i jest idealny to wreszcie mogłam sie obkupic w h&mie i jestem super zadowolona
Chociaż zazwyczaj w wielu firmach te staniki do karmienia zaczynają się od większych rozmiarów, co mnie też denerwuje 😠 w lidlu stanika nie kupię, bo dla mnie to będzie namiot
Ostatnio zamówiłam przez neta z h&mu staniki do karmienia, bo była promka -15% i wszystko idealnie pasuje, mają nawet zapas na nawał, bo są miękkiechociaż jeden dwupak byłam pewna, że będzie z fiszbinami (opisu oczywiście nie czytałam), bo tak wyglądały na fotce, a ich nie ma, ale może to lepiej
będę mieć takie zwykłe miękkie na noc i do szpitala, a z taką cieniutka gabeczka, ale też bez fiszbin na dzień
Jerzyk słodziak, taki fajny bobas 🥰🥰🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 10:41
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko daj znać, co szykujesz dla Olka do szpitala, bo ja jestem zielona
i nie mam pojęcia w co ubrać bejbi w szpitalu i na wyjście.
Wydawało mi się, że w szpitalu się ubiera body+pajac, ale na październiku dziewczyny pisały, że sam pajac wystarczy 🤔
A na wyjście to pewnie zależy od temperatury, ale pewnie naszykuję co najmniej kilka ciuszków i będę decydować w momencie ubierania 😅
Poza tym te polspiochy czy spodenki mozna nakladac, jak pepek jeszcze nie odpadl? -
Ale ten Jerzyk rośnie! ❤️ Słodziutki, i już ponad dwa miesiące 😮
Domi, jak nasza fioletowa mamo sobie radzicie?
Wiki, czekamy na zdjęcie z Italy! I nie jedzcie nigdzie kanapek! Bo ponoć mandaty wlepiają 😂 Tylko pizza!
Wczoraj byliśmy odwiedzić biocianią bliźniaczkę Niny. Taka słodycz 😍 Jak weszliśmy to spała i taki półmrok w pokoju i moje pierwsze słowa po cichu "ale ona opalona" a mała taki uśmiech od ucha do ucha 😁Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Pestkaa wrote:Beti jak tam? spokojniej dziś?
Boje sie jak cholera. -
Beti82 wrote:Troche lepiej ale nie jest ze mna dobrze
Boje sie jak cholera.Masz prawo się bać. Lami wczoraj w punkt napisała jak to jest na początku... Każda z nas to przeżywała, a czas oczekiwania na wynik bety, pierwszą wizytę, zarodeczek, serduszko to jakiś emocjonalny rollercoaster. Próbuj jak najwięcej myśleć o tym wszystkim pozytywnie, że spełnia się twoje marzenie.
A jaki masz teraz plan działania? Robisz jeszcze raz betę?