Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka2 wrote:Kijanka jakie usta ma ta Twoja dziewczynka 😍😍 po kim takie piękne? Gratuluję dobry wieści, od razu wiedziałam, że te pomiary to różnie wchodzą 😉
Właśnie nie wiem. Na pewno będzie ładniejsza ode mnie
Taaak... pomiary wychodzą różnie. Np. mój maluszek dwa tygodnie temu miał kość udową długości 60,8 mm, dzisiaj 61 mm. A nie sądzę, żeby wzrost kości nagle się zatrzymał. Więc póki nie ma widocznych dużych nieprawidłowości, trzeba naprawdę na spokojnie podchodzić do tych pomiarów.
-
Dziewczyny gratulacje super wieści z wizyt
cudne maluszki, jeszcze chwila i będziecie się tulić
A pomiarami się nie przejmujcie za bardzo. Pamiętacie jak swirowałam że mi Laura za mało przyrosła, a na kolejnej wizycie już było ok i to musiał być błąd pomiaru jakoś. Urodziła się 2760, później spadła Do 2496 czyli sporo, a wczoraj już miała 3080maluchy nadrabiają poza brzuszkiem
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny a powiedzcie mi prosze jeszcze kojarzycie jak u Was z tym endo jest.No ja zawsze widzialam to trojwarstwowe ,nikt mi nie powiedzial ,ze po owu powinno byc jedno
-
Niezapominajka2 wrote:
kurde ja sie postaram swoje wstawic haha
P.s
pieknie pekniety pecherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2019, 21:50
-
Kiedyś byłam na monitoringu, co prawda młoda lekarka, ale dobrze rokowała według mnie 🙂 Dużo tłumaczyła. I pamiętam do dziś jak się zachwycała endometrium, że takie piękne, jak kanapeczka, takie trzy warstwy jak bułeczka u góry, na dole i szynka w środku 😆 Takie jest super hiper. No to ja chyba czegoś nie rozumiem...
Beti82 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Meggs wrote:
Chodzi mi bardziej o to ,ze on mi twierdzi ,ze ja owu nie mialam bo 3 warsty sa przed owu a nie po owu hmm -
Dobry wieczór we Wrocławiu
Jerzyk już śpi, prysznic ogarnięty i najważniejsze rzeczy (butelki, jedzonki) wypakowane. No i prezent jest. Muszę tylko rozmiar zmniejszyć
blair., Kijanka, alex0806, Domi_tur, tęczova, przedszkolanka:), sunshine03, Pestkaa, Wik89, madziorek86, tere-fere, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021