Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, bardziej niż Twoja opryszczka, choćby nie wiem jak wielka, szkodzi Twojemu synkowi Twój stres. Pomyśl o tym
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
No właśnie nie wiem co z ta kreska. Wiem że na fotach przy becie 500 bez pęcherzyka i potem jak juz był pecherzyk ciążowy jej nie ma. Więc moze ona stopniowo po owu zanika?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 10:16
-
Teczova - to bardziej smutek niz stres... Jutro wizyta u cudotworcy, moze mnie troche uspokoi.
Beti - ja tez zerkne do moich monitow.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Sunshine mogę sobie tylko wyobrazić jak ciężko się możesz czuć na końcówce, ale od siebie dodam, ze u mnie tez nic nie wskazywało na poród, jesteś już na tym etapie, ze może być w każdej chwili bez wcześniejszych sygnałów;)
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:No właśnie nie wiem co z ta kreska. Wiem że na fotach przy becie 500 bez pęcherzyka i potem jak juz był pecherzyk ciążowy jej nie ma. Więc moze ona stopniowo po owu zanika?
Ten mnie zabił stwierdzeniem ,ze skoro mam takie to owu nie mialam.A ja powiedzialam,ze przed samym poronieniem takie mialam
Kurde ciałko żółte wtedy bylo przepiękne ,endo grube tylko,ze z kreska .No i franca powiedziala ,ze to ciazowe jeszcze nie jest.Ale bardziej chyba wlasnie zrozumialam,ze jeszcze nie jest a nie ,ze tu nic z tego nie bedzie bo nie jest.Wiec z tego zdj Twojego edno przy becie 500 to by sie zgadzało
No bo tez przeciez mi franca powiedziala ,ze gdyby nie wyniki bety to by stwierdziła ,ze wszystko ok i kazala przyjsc za tydzien szukac pecherzyka w macicy ...
Wiec no chyba by cos powiedziala na tą kreske w endo
No nic bede miala nastepną rozkmine haha
A laski ,ktore nie zaszlyscie jeszcze zwracajcie na to uwage na wizytach
Ja sie zapytam poloznej jeszcze .Przeciez ona sie naoglada i namierzy tyle razy ,ze chyba widzi jakie maja hah -
Meggs u nas sprawdziły się pampers Newborn 1 mimo że mała była szczupła a długa.. Zawsze można dokupić inne jak nie będą pasować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 11:45
Meggs lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Biegającą-mama wrote:Sunshine mogę sobie tylko wyobrazić jak ciężko się możesz czuć na końcówce, ale od siebie dodam, ze u mnie tez nic nie wskazywało na poród, jesteś już na tym etapie, ze może być w każdej chwili bez wcześniejszych sygnałów;)
Ja od początku miałam pampers Premium Care 1. Ale dupka taka mała że na nóżkach te ściągacze luźne. Dada 2 fioletowa rozmiarowo taka sama ale mocniejszy ściągacz właśnie. I na promce w biedzie są teraz;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs, Premium Care Pampersa na pierwsze chociaż 2-3 tygodnie. Po tygodniu założyłam małej dwie pieluchy rosmanowskie i odparzona i w potówkach cała pupka. Wróciłam do premium i na drugi dzień nie było ani śladu. Teraz chce wprowadzać na dzień takie zwyklejsze, zaczęłam od niebieskich pampersów ale skóra zaczerwieniona się robi od razu.
Meggs lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja w domu wycieram ciepłą wodą i wacikami. Bo Laura nie lubi zimnego. Ale czasem tak się obrobi że muszę chusteczką to ogrzewam w ręce albo też liczę trochę wodą. Mam water wipes i dady też jakieś bawełniane teściowie kupili. W sumie na razie nic jej nie odparza, ani pampers ani da da i chusteczki też toleruje. Polecam kupić małe ilości, przetestować i zobaczycie co waszemu dziecku najbardziej odpowiada
W ogóle jakby któraś chciała to mam na sprzedaż mleko Hipp 1 całą paczkę bo Laura mi odrzuciła butlę A szkoda żeby stało. Zamknięta paczka
Meggs gratulacje, jedna trudna część za Tobą. Drugą jest upchanie tego wszystkiego po szafkach, ewentualnie już w torbie do szpitala ;p mi brakło szuflad więc kupiłam sobie takie zamykane pudła w pepco i stoją na komodzie.
Dzisiaj Laura jednak jechała samochodem. Pierwszy raz te 2 tygodnie temu że szpitala. I powiem wam że te pół kilo więcej robi mega różnicęjuż siedzi ładnie
od razu zasnęła w samochodzie jak ruszyliśmy. Taki mam otulacz z Lidla polarowy. Na zimę chyba nieco grubszy kupię. Przedszko masz jakieś uszyte gotowce może?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 16:50
Kijanka, Szczęściara, Meggs, Dośka, madziorek86, sunshine03, Kasztanek, tęczova, Biegającą-mama, Lami lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zgubiłam się w temacie endo. Czyli jak jest ta kreska to co to oznacza?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy