Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti, teraz juz legalnie, na forum, a nie w zaciszu domowym w poduszkę - aaaaaaaaaaaaaa!!!! Beti jest w ciąży ❤ z brzydkiego pęcherzyka będzie piękna mała Beti, no dobra... albo mały "Stary"!
Szczęściaro, kochana, mam nadzieję, że wyniki nie są takie złe i ogarniesz to dietką. Doświadczona z Ciebie Mama to dasz radę bez wątpienia 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2019, 14:32
Beti82, alex0806, Lami, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczęściara wrote:Boże ja cały czas becze.. Załałam mnie ten wynik..
-
Meggs wrote:Beti ❤❤❤❤❤ teraz już musi być wszystko dobrze 🥳🥳 ah te bezowulacyjne cykle, brzydkie pecherzyki i nieciążowe endo 🤣🤣🤣
-
Ja pierdziele dziewczyny ryczec mi sie chce normalnie
Jestescie najlepsze.
Lepsze od rodziny i przyjaciół
Serio tyle wsparcia to ja nigdzie nie dostalam i nie dostane
Tak bardzo Wam dziękuje za wszystkomadziorek86, przedszkolanka:), alex0806, Dośka, Meggs, Słoneczko123, Ani0nka, Magda - mbc, Lami, Pestkaa, Niezapominajka2, Nona, tęczova, tere-fere, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Beta 143 😍 takiej jeszcze nie mialam
Beti pięknie!!!czułam że tak będzie! Życie zawsze bierze tak z zaskoczenia
Gratuluje kochanaBeti82 lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Beti, napisałabym, że "a nie mowiłysmy", ale przecież nic nie mowiłysmy, więc nie napiszę.
Jesteś w ciąży. Teraz już nie rób testów, tylko powtórz betę. Sam fakt, że tym razem udało się bez komplikacji dobrze wróży.Beti82, Magda - mbc, Lami, Pestkaa, tęczova lubią tę wiadomość
-
To ja tak nieśmiało proszę o kciuki za moja jutrzejsza bete🙏🙏🙏😱
madziorek86, Beti82, Kijanka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, blair., Biegającą-mama, alex0806, coma, Meggs, VianEthel2, fiorella82, Słoneczko123, Szczęściara, Ani0nka, Magda - mbc, Lami, Pestkaa, Nona, tęczova, Wik89, tere-fere, Nikodemka lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Beti - to bedzie piekna ciaza! ❤️❤️❤️
Przedszko, Szczesciaro - ja tez jestem z Wami myslami.
Niech ten dzien zakonczy sie pozytywnie...Beti82, przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko, Beti 105-211-189
Czułam że nie może być pięknie..
Tsh też szału nie robi☹️☹️
Wiem że muszę dać radę ale dzisiaj jestem rozbita😭😭
Bo ja u siebie tez czuje cukrzyce jak nic. -
Malinowa91 wrote:To ja tak nieśmiało proszę o kciuki za moja jutrzejsza bete🙏🙏🙏😱
Czy nic nie pisałas małpo coooo?????
Zastrzyki robisz?Malinowa91, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Beti 🎉🤰🏼 Who next? Nona pierwsza wiedziała , czyli będzie podobny do starego 😂
Szczesciaro trzymaj się! Rozumiem, ze lepiej by jej nie było, ale w ciazy za bardzo na to wpływu nie masz, może podejść do tego zadaniowo, taka dieta to ogólnie nic złego, może dobre nawyki zostaną do końca życia, a i motywacji większej już nie będziesz nigdy mieć.Kijanka lubi tę wiadomość
-
Beti, gratulacje! Ale super, że udało się za pierwszym razem! To na pewno dobry znak! Kochana, nie sikaj już na testy. Czekamy do środy na wynik kolejnej bety!
Malinowa91, kciuki zaciśnięte!
Nikodemko i Przedszkolanko - za Was też!
Szczęściaro, ogarniesz tą cukrzycę. Nie będę Cię czarować, bo te wyniki są naprawdę słabe i moim zdaniem wymagają szybkiej konsultacji z diabetologiem. Ale nawet zakładając ten najgorszy wariant i kłucie się, to zobacz, że zostało Ci do terminu tylko 15 tygodni (a pewnie mniej!). A ja Ci obiecuję, że od połowy listopada trzymam dietę razem z Tobą!
My wczoraj zamówiliśmy kolejną szafkę, a dzisiaj łóżeczko. Kafelki się kładą. Jutro będę umawiać firmę sprzątającą. Ze złych rzeczy to mamy awarię pieca CO, bo po zdemontowaniu i założeniu odmówił współpracy. Rano ustaliliśmy, że są problemy z serwisem. Szczęśliwie udało się umówić na za tydzień. Mam nadzieję, że pan sobie poradzi z usterką.
No i poćwiczone! Mąż wszedł w trakcie i stwierdził, że wyglądam jak rozjechana żaba. A że koncentruję się teraz na rozciąganiu i rozluźnianiu bioder, traktuję to jak komplement. Mam teraz założenie, że ćwiczę codziennie. Mam nadzieję, że kontrola u ginekologa za tydzień nie przekreśli moich planów.
Malinowa91, Lami lubią tę wiadomość