Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyale Jerzyk już duży chłopiec!!! Kiedy to zleciało ja się pytam
Domi chciałabym już zdawać sprawozdanie, ale sama wiesz, jak sposoby na wywołanie porodu mają się ze skutecznością haha
Meggs ja też jestem zmarzluch straszny (oprócz teraz w ciąży) i sama chodzę zimą w emu, podwojnych skarpetkach, przy -10 to juz w narciarskich, getrach narciarskich pod spodnie i swetrach i polarach pod super ciepla kurtkąwiec dziecko w zimie ubiorę pewnie jak siebie haha
a moj maz cienka kurtka, rozpieta, bez szalika, adidasy zamiast zimowych butow i jemu cieplo, a chudy jak wiórblair., Meggs, Lami, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:No tak ale jak sie sika w nocy 2 razy to ten rano tez jest chyba do dupy hah
Ide do szpitala ale cos czuje ,ze klamke pocałuje
Jak widzisz po testach nie do końca :p poranny, mimo że oddany był mocz także w nocy, wyszedł przepięknyBeti82 lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Magda - mbc wrote:no wlasnie my mamy kombi w spadku, ale chyba bedzie za maly ostatecznie, dlatego sie zastanawiam.
Podobaja mi sie spiworki z cottonmoose, ale wszyscy mowia ze te z elodie sa lepsze, ale wydaje mi sie ze one nie na wroclawskie zimy tylko bardziej na zakopiańskie 😅 🤷🏻♀️
ja zdecydowalam sie na spiworek zaprojektowany dla nasmoja kolezanka szyje cuda dla dzieciaczkow i wlasnie tez spiworki. Piekne, ocieplane, jesli chcesz to i obszyte uterkiem i do tego rekawiczki lub mufka do kompletu do wozka
cena nie powala jak przy gotowych produktach❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
Magda ale On ma oczyska piękne
śliczny chłopczyk .Robcie drugiego hahah
Magda - mbc, sunshine03, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Martek&M wrote:ja zdecydowalam sie na spiworek zaprojektowany dla nas
moja kolezanka szyje cuda dla dzieciaczkow i wlasnie tez spiworki. Piekne, ocieplane, jesli chcesz to i obszyte uterkiem i do tego rekawiczki lub mufka do kompletu do wozka
cena nie powala jak przy gotowych produktach💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:jak ma jakas strone, to podrzuć, pooglądam chętnie
na razie dziewczyna sprzedaje rzeczy przez Facebooka ale znajdziesz ją pod nazwą "Tkane Sny - handmade"Magda - mbc, madziorek86 lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
Magda, to przecierz Jerzyk idealny 😍
Magda - mbc lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti ♥️♥️♥️ Cała moc w Twoją stronę skierowana.
Nikodemko, czekamy na wieści z wizyty, na pewno będzie dobrze wszystko 😘
Przedszkolanko, dobrze, że byłaś na krwi. zaraz będzie wszystko wiadomo, nie denerwuj się tylko. Ściskam mocno 😘
Jerzy! Kiedy tak przystojniaku urosłeś ciocia się pyta? Ale się zmienił, szok! 😮
Ja właśnie odkleiłam się od mojego dziecka, które oplotło mnie niczym boa o 7.30. Za godzinę obudzi się na papu, więc zastanawiam się czy się przespać czy zjeść śniadanie o tej 13?
Jak wskoczył temat prebiotyków, może coś podpowiecie. Problem z brzuszkiem zaczął się w dniu, kiedy dostała krople Colflor specjalny jakiś po cesarce. Mówiłam o tym położnej i pediatrze, ale powiedziały, że nie ma takiej możliwości, to wszystkim dzieciom ewentualnie pomaga, gdy problemy się pojawiają. W czwartek jak wieczorem dostała to nowe mm to nie dałam jej tego probiotyku, dzień super, to samo w piątek. W sobotę dałam jej tylko 1 krople, nadal było ok, a wczoraj dałam jej tak jak wcześniej 3 krople i armagedon. Dostała na spacerze ataku wrzasku, później w domu to samo od 20 do 24 nie mogliśmy jej odłożyć, na od razu zaczynała się prężyć i krzyk. Później zasnęła, no i od 7.30 jest lepiej, ale widać było u niej taki niepokój, że nie chciała żebym ja na chwilę zostawiała. Minęły teraz 24 h od podania tych kropli i jest spokój, śpi bez stękania i wybudzania. Dzisiaj jej ich nie dam, zobaczę jaka będzie noc. Jutro najwyżej dam 1 kroplę. Może być taki związek tych kropli z dolegliwościami? W składzie mają jeszcze jakaś inulinę, może to to dziadostwo. Jak dzisiaj będzie wszystko ok to po prostu kupię jakieś inne te kultury bakterii.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beta 143 😍 takiej jeszcze nie mialam
tere-fere, Lami, przedszkolanka:), Malinowa91, Dośka, sunshine03, Magda - mbc, alex0806, blair., Cytrynowy sok, tęczova, Kasztanek, Meggs, coma, Pestkaa, Ani0nka, madziorek86, XxMoniaXx, Domi_tur, Nikodemka, Martek&M, Biegającą-mama, OlivkowaMama, fiorella82, Rodzynka, Słoneczko123, Nona, Niezapominajka2, talku lubią tę wiadomość