Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
rzepakowepole wrote:U nas 68 bardzo długo było grane a 74 prawie wcale.
Ja nie miałam śpiwora, kombinezon i na to kołderka, ale tym razem zainwestuję w śpiworek i do wózka i do auta. A wydaje mi się, że co pod spód wtedy to zależy od tego jaki ciepły śpiwór i czy szczelny. Z tym że u nas na razie cieplutko przecież. W taką pogodę woziłam w rożku i pod kocykiem, ale fakt, że córka była wtedy mniejsza jednak.
no wlasnie my mamy kombi w spadku, ale chyba bedzie za maly ostatecznie, dlatego sie zastanawiam.
Podobaja mi sie spiworki z cottonmoose, ale wszyscy mowia ze te z elodie sa lepsze, ale wydaje mi sie ze one nie na wroclawskie zimy tylko bardziej na zakopiańskie 😅 🤷🏻♀️💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
przedszkolanka:) wrote:Dzisiaj na necie będą,pojechałam specjalnie do diagnostyki z laboratorium obok..
No to super, będziesz wiedziała i będziesz mogła działać. Może fałszywy alarm. Mojej koleżance wyszły fatalne te wyniki i stąd była taka szybka akcja z wywoływaniem. Ale to było tak, że w piątek miała wizytę u gina i trafiła do szpitala, tam zrobili badania, a ostatecznie urodziła w niedzielę w nocy. Ale naturalnie, młodej nic nie jest. 4 miesiące już ma -
rzepakowepole wrote:Tutaj nie ma co kupować mega grubego. Ja po sobie widzę, że cała zimę chodzę w jesiennej kurtce, więc dziecku też nie kupię czegoś na mega mrozy. Jak zmrozi na parę dni to się na śpiworek da coś jeszcze i tyle.
Haha ja to taki zmarźlak że cala zimę mogłabym chodzić w emu i kożuchu jak na syberię 🙄blair., sunshine03 lubią tę wiadomość
-
My mamy taki fajny puchowy spiworek ktory razem z wózkiem kupiliśmy. Podobny do tych z lamillou czy coś takiego. Na razie u nas powyżej 20 stopni w weekend było więc nie ubierałam jej mocno. I jak coś to kocyk.
Magda szybko rośnie Jerzykja mam piękne bodziaki i ubranka na 62-68 I większe, ale na razie 56
chociaż dzisiaj była u nas położna i Lauretta waży już 3400! 320 g przybrała w tydzień
Nikodemko, Przedszko, Beti - kciuki za same dobre wiadomości dzisiaj u wasto piękny dzień więc musi być dobrze!
I też bym poczytałam relację online z poroduswojego już nie pamiętam:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2019, 11:25
Pestkaa, Biegającą-mama, Beti82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 06:17
Biegającą-mama, blair., Malinowa91, Dośka, tęczova, Pestkaa, alex0806, Słoneczko123, Meggs, madziorek86, Beti82, Kijanka, Lami, Szczęściara, przedszkolanka:), Ani0nka, OlivkowaMama, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021