Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny :* Faktycznie, od 5.00 nie spie, bo ciagle o tym mysle.
W sobote sprawdzalismy tetno detektorem i jest, wiec troche sie uspokoilam, ze maly zyje, ale skurczem martwie sie nadal.
-
alex0806 wrote:Beti nic nie szkodzi, krew to nie siku;p
Labo w szpitalu czynne.Pytam pani kiedy moge odebrac wyniki a ona hmm yyy no dzisiaj raczej nie bo jest strajk i malo ludzi w pracy.A ta druga co mnie lubi nie wiem dlaczego jak zobaczyla,ze to beta to mowi do niej .Pisz ,ze PILNE to wazne badanie i mi oczko puscila.Takze bedzie dzisiaj ale ok 14
Tylko wiecie 1 beta to tak naprawde chyba i tak nic mi nie da
Nikodemko trzymam kciuki za Ciebie dzisiaj Jestem pewna ,ze bedzie wszystko dobrze i mały bedzie fikał
A co do testów to jak patrze po zdj na telefonie to wniosek jeden.Robic je co 48 h to wtedy nie ma wątpliwosci a jak ja robie 2 x dziennie to mam co mamalex0806, madziorek86, Malinowa91, Dośka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, mojej przyjaciółce pojawiły się te objawy cholestazy jak miała ciąże donoszoną tak jak Ty i prowadzący kazał jej jechać do szpitala - tam na szybko badania i wywoływanie porodu sn. Chyba tak jest bezpieczniej dla dzidziusia.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Beti piekne te krechy! Powodzenia dzis na pobraniu!
Chcialabym kiedys takie krechy zobaczyc...
Tymczasem psychicznie u mnie gorzej bo juz po owu wiec humor slabszy... te wyniki meza sa tragiczne a przyczyny nie znamy. Moze jutro ten urolog bedzie mial jakis pomysl. -
Beti mam nadzieję, że będziemy wiedzieć przed Starym jaki jest wynik 😂😂😂
Bo my tu z Szymkiem układamy już krok taneczny do tańca radości 😂
Ejj laski, weźcie się do roboty, chętnie bym poczytała streszczenia porodów 😂tęczova, Beti82, Szczęściara, Magda - mbc, Biegającą-mama, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Beti mam nadzieję, że będziemy wiedzieć przed Starym jaki jest wynik 😂😂😂
Ejj laski, weźcie się do roboty, chętnie bym poczytała streszczenia porodów 😂 -
Domi_tur wrote:Beti mam nadzieję, że będziemy wiedzieć przed Starym jaki jest wynik 😂😂😂
Ejj laski, weźcie się do roboty, chętnie bym poczytała streszczenia porodów 😂 -
alex0806 wrote:Magda jak tam u was?
chciałam zrobić zdjęcie Laurki dla Jerzyka w pajacu do spania z jeżem, moja mama jej kupiła. I co? Za mały już;p
Nagle zaczęła mi w ciągu ostatnich 4 dni wyrastać z pajaców 56
A u nas przez weekend dużo się działo tak prywatnie - i dobrego i złego. Także dlatego tak mnie mniej tutaj.
A jesli chodzi o Jerzyka, to wszystko u nas dobrze, ale podobnie właśnie nagle wskoczył mi w 68 i to tak na styk, bo ma juz 66cm 🙈 Generalnie w 62 chodził 3 miesiące i bach. I teraz nie wiem czy kupować 68 i lepiej 74 od razu 🤷🏻♀️I w ogóle nie mam koncepcji na jesienną garderobę.
Macie śpiworki do wózka już? Używacie ich? Jak się ubiera pod spód wtedy? 🤯💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda bo Jerzyk to prawdziwy mężczyzna, co woli rosnąć niż się stroić
Mój Kurczak ma 60cm, pół szuflady 56 bawet nie ubrał po porodzie bo jakieś małe były, teraz niektórych 62 też nie będzie nam dane ubrać 😂 bardzo się cieszę, że na mega promce w Smyku kupowałam tylko rozmiary 62,68 i 74 bo u nich większe to na trochę będą
Ale śmiejemy się z mężem, że poprałam i poprasowałam ubranka do rozmiaru 68 dumna z siebie, że do wiosny będę miała luzik... Yhy🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2019, 10:55
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Jestem na wynikach,lekarz kazał natychmiast zrobić. Kazał w środę o 9 być na usg,ale jeszcze jak tylko dostanę wyniki mam mu dać znać. Boję się jak cholera😥😭
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Powiem Wam, ze dostalam wczoraj 2 okres i skubaniutki co 29 dni przychodzi, pytam gdzie byla ta regularnosc jak chcialam byc w ciazy. Teraz to nie spada! 🙄
alex0806, Biegającą-mama, Beti82, sunshine03, madziorek86, Kijanka lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:A u nas przez weekend dużo się działo tak prywatnie - i dobrego i złego. Także dlatego tak mnie mniej tutaj.
A jesli chodzi o Jerzyka, to wszystko u nas dobrze, ale podobnie właśnie nagle wskoczył mi w 68 i to tak na styk, bo ma juz 66cm 🙈 Generalnie w 62 chodził 3 miesiące i bach. I teraz nie wiem czy kupować 68 i lepiej 74 od razu 🤷🏻♀️I w ogóle nie mam koncepcji na jesienną garderobę.
Macie śpiworki do wózka już? Używacie ich? Jak się ubiera pod spód wtedy? 🤯
Ja nie miałam śpiwora, kombinezon i na to kołderka, ale tym razem zainwestuję w śpiworek i do wózka i do auta. A wydaje mi się, że co pod spód wtedy to zależy od tego jaki ciepły śpiwór i czy szczelny. Z tym że u nas na razie cieplutko przecież. W taką pogodę woziłam w rożku i pod kocykiem, ale fakt, że córka była wtedy mniejsza jednak.