Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti mi po pozytywie przez kolejnych kilka dni wychodziły kreski podobnej "ciemności" co ta pierwsza. Ja czekałam do wizyty, nie robiłam bet, ale po biochemach koniecznie dla spokoju zrób
Malinowa91, Beti82 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Beti82 wrote:Dziewczyny ja sie chyba jednak wykoncze
W nocy wstalam siku o 3 bo tak mnie kot obudzil to mowie sikne na test i sie podłamałam
A teraz wstalam i zrobilam drugi i wyszedl taki
To juz chyba czas isc na bete a nie wrózyc z fusów,bo gdybym w nocy nie robila a tylko teraz to bym sie cieszyła mega bo na tych wydaje mi sie ,ze jest najciemniejsza.A gdybym znowu zrobila tylko w nocy a teraz nie to kaplica.
Ja wiem ,ze mam lipe z tym sikaniem co chwile ale myslalam,ze juz na tym etapie nie ma to znaczenia.Wody tez duzo pije ale od czwartku wiec na to tez nie zwracam uwagi
Ale Beti, kochana, po co robisz test w nocynie ten mocz, nie ta koncentracja hormonu i dlatego. A rany test jaka dama widzisz piękny jak talala
Śmigaj na bete bo mi się wydaje, tak jak i dziewczynom, ze tutaj wszystko ładnie się rozwijaMalinowa91, Beti82 lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek&M wrote:Ale Beti, kochana, po co robisz test w nocy
nie ten mocz, nie ta koncentracja hormonu i dlatego. A rany test jaka dama widzisz piękny jak talala
Śmigaj na bete bo mi się wydaje, tak jak i dziewczynom, ze tutaj wszystko ładnie się rozwija
Ide do szpitala ale cos czuje ,ze klamke pocałujeMalinowa91 lubi tę wiadomość
-
Beti piekne te krechy! Powodzenia dzis na pobraniu!
Chcialabym kiedys takie krechy zobaczyc...
Tymczasem psychicznie u mnie gorzej bo juz po owu wiec humor slabszy... te wyniki meza sa tragiczne a przyczyny nie znamy. Moze jutro ten urolog bedzie mial jakis pomysl.
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti, ale to jest normalne. Nie wiem czy pamietasz jak ja panikowalam, ze kreska nie ciemnieje
To zalezy od testu, od stezenia hormonow w sikach i cholera wie czego. Na tym drugim jest tlusta krecha, szoruj na bete i badaj przyrost nie ma na co czekac.
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
Przedszko dla świętego spokoju zrób sobie badania najlepiej.
Beti, kciuki żebyś tej klamki nie pocalowała to będą emocje w czekaniu na wyniki
Ja dopiero wstałam. Mąż poszedł do pracy dzisiaj pierwszy raz, a my z Laurą urzędujemy same. Spi jeszcze ale zaraz pora karmienia to pewnie się obudzi za chwilęMalinowa91 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko mnie tez ostatnio swedzi ale tylko jedno miejsce. Pod biustem. Ito co wam pisalam o tym pieprzyku. Pueprzyk przestal jak go posmarowalam lanolina ba sutki. Nie wiem czy to ma cos wspolnego ze soba czy nie ..
Ale te rece i nogi chyba by mnie zaniepokoily i lepiej badania ogarnac.
Muslicie ze jak oddalam material na gbs w labo przed 10 rano to oni oddali to do badania juz w piatek i caly weekend juz byla obserwacja czy z racji weekendu olali sprawe i dzis dopiero zaczna obserwacje probki ?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wiem czy dobrze zrobilam...krew mi pobrali ale przed wyjsciem zrobilam zastrzyk z heparyny...
To.nic nie szkodzi,ze ta krew taka rozrzedzona?kurde bo fajnie leciala do fiolki widac ,ze inaczej niz bez zastrzykualex0806, Magda - mbc, Malinowa91 lubią tę wiadomość