Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja czytam dziewczyny... będę polecać znieczulenie mega, miałam podpajęczynówkowe. Dobrze mieć możliwość wzięcia tego żeby odpocząć właśnie. W tym czasis odetchnęłam, dokonczylo się robić rozwarcie i miałam siły żeby przeć. Jeśli chcecie A jest możliwość to braćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny ja sie chyba jednak wykoncze
W nocy wstalam siku o 3 bo tak mnie kot obudzil to mowie sikne na test i sie podłamałam
A teraz wstalam i zrobilam drugi i wyszedl taki
To juz chyba czas isc na bete a nie wrózyc z fusów,bo gdybym w nocy nie robila a tylko teraz to bym sie cieszyła mega bo na tych wydaje mi sie ,ze jest najciemniejsza.A gdybym znowu zrobila tylko w nocy a teraz nie to kaplica.
Ja wiem ,ze mam lipe z tym sikaniem co chwile ale myslalam,ze juz na tym etapie nie ma to znaczenia.Wody tez duzo pije ale od czwartku wiec na to tez nie zwracam uwagiMalinowa91, przedszkolanka:), madziorek86, Lami, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Martek&M wrote:Właśnie mi tez na szkole rodzenia powiedzieli ze o znieczulenie teraz nienjest łatwo. Stawiają na łagodzenie bólu tymi innymi niefarmakologicznymi metodami lub ewentualnie gaz rozweselający. ZZO ciężko
na Polnej już również, tak mi mowila koleżanka
Sw rodzina tez nie daje za chetnie bo kumpela nie dostala.Nie wiem jeszcze jak DOski LutyckaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2019, 06:34
-
Beti słoneczko ten pierwszy test to jakiś niewypał z wada fabryczna 😋 na drugim krecha aż miło popatrzeć. Zrób dzisiaj tą betę i zbadaj przyrost. Bo te testy nawet z tej samej firmy to sa bardzo niemiarodajne ✊✊✊
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
Beti test pieknie ciemnieje. Trzymam kciuki za betke.
A Wy trzymajcie kciuki za mnie.. Słodki soczek wypity. Blee.. 🤐🤐Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2019, 06:51
Biegającą-mama, Pestkaa, Beti82, przedszkolanka:), tęczova, madziorek86, Dośka, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti kreska ciemna ze hej 😜!!
Szczesciaro miłego siedzenia te 2 h. Masz naładowana komórkę hehe? Kciuki za dobre wyniki!
Monia super ze dobra noc. Może organizm wie ze to już tuż tuż i daje Ci wyspać na zapas 😉
Apropo znieczulenia u nas z tym nie ma najmniejszego problemu. Ja jak tylko weszłam na sale porodowa to zaznaczyłam, ze znieczulenia nie chce, to wszystkie dziewczyny były pod wrażeniem i z 3 razy pytały czy na pewno. Ja mam teraz porównanie i dla mego organizmu znieczulenia nie służy ... fakt zasnęłam po , ale skurcze tez spowolniło , dodatkowo mocno spadło mi ciśnienie, mdlałam po nim i musieli mnie cucic , dostałam chyba efedrynę wtedy... cały poród trwał 20hi byłam zmęczona jak koń po westernie po ( bardziej niż po maratonie w czasie poniżej 3h 😉) Teraz bez znieczulenia ani bez oksytocyny na przyspieszenie rozwarcia i poród trwał ok 8h, ale to od odejscia wód , bo od normalnych skurczów to jakieś 3h, nie byłam po zmęczona, a bolało chyba nawet mniej i co najważniejsze byłam bardziej świadoma tego co się dzieje.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Beti nie wróżymy z fusów tylko teraz beta poniedziałek środa piątek:) trzymamy mocno kciuki ❤️❤️❤️
Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
U nas wczoraj ok 19 Hanka zaczęła popłakiwać , co usnie to po 5 min się budziła z płaczem. Bałam się, ze będzie tak cała noc. Ale zachowałam spokój , wzięłam ja na przewijak zrobiłam 5 min rowerek, wypierdziala się 😂 Potem ciasno zrobiłam kokon z kocyka i włączyłam z YouTube suszarkę hehe i tak oto spała od 21 do 5 😍 Może miała wzdęcie, ale pewnie tez to były emocje po wizytach gości i hałas w domu.
sunshine03, Malinowa91, przedszkolanka:), Dośka, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej;)
Beti myślę, że to pora na test ale z krwi i to z przyrostem 😊
Szczęściaro powodzenia!
Monia ,Sunshine weźmie Was z zaskoczenia,mówię Wam :p
Miała któraś z Was przypadek z choleostaza? Od kiedy mam jazdę z zębem i antybiotyk w nocy strasznie mnie siedzą stopy i dłonie głównie i mocz mam ciemnyksiążkowe objawy..
-
Beti pięknie ciemnieje trzymam kciuki żeby zrobili betę e szpitalu bo coś o strajku pisałaś.
Monia ja tez druga noc lepiej śpię za to uwaga uwaga mój synek ma prawdopodobnie anginę i dziś obudziłam się z bólem gardła także tego jak widać mój 39 tydz sam się zaplanował tam tam tam.
Sunshine trzymam kciuki żeby coś się w tym tyg ruszyło ja dziś lub jutro mam lekarza zobaczymy jaka sytuacja.