Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madziorek86 wrote:Nona, zaszczepić się warto! Ja chyba machnę teraz szczepienie ja grypę + boostrix. Zalecane w ciąży, tym bardziej jeszcze przed ciążą
Beti! 👌 Wstępne kilkudniowe badanie naukowe - obserwacja zwiększenia intensywności kreski - potwierdziło założoną w milczeniu hipotezęteraz przechodzimy do kolejnego etapu i wykorzystania kolejnej metody, mianowicie 2x badanie przyrostu bety
Następnie, w celu udowodnienia słuszności całego przedsięwzięcia badawczego włączona zostanie 3 metoda obserwacji : USG
Jako rzetelne forumowe centrum wsparcia i diagnostyki rozrodu przedstawimy odpowiednie wnioski i efekty emocjonalnego postępowania po przedstawieniu kolejnych wyników i dowodów naukowych 😂
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
P. S. Życzenia dalszych sukcesów na polu badawczym składa komitet forumowych ekspertów 🌷😂madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
PierwiastkaZuza wrote:Nona, ja też mam za darmo i się nie szczepię. A na grupę nie chorowałam już z 8 lat.
Beti, ja mam wspanialą lekarkę specjalistkę od prenatalnych, pracuje na Polnej. Razem ze swoją koleżanką załatwiły mi cesarkę poza kolejką w tym szpitalu bo ja miałam położenie miednicowe. normalnie na izbie przyjęć dała znać że ja przyjdę i mają mnie przyjąć na oddział. A w dniu porodu jeszcze do mnie dzwoniła jak się czuję. Kobieta anioł. Ogarnia też mutacje bo to ona wprowadziła mi heparynę. Jak byś była zainteresowana to na priv dam Ci namiary. -
nick nieaktualnyDzień dobry, dziś od rana @, wywołana przekopywaniem ogródka, przesadzaniem krzaków i sadzeniem drzewek. Witam się z wami w pierwszym dniu ciąży😊
madziorek86, Beti82, tęczova, alex0806, Meggs, VianEthel2, Nikodemka, Biegającą-mama, sunshine03, przedszkolanka:), Słoneczko123, Kijanka, Lami, Wik89, tere-fere, Pestkaa, Dośka, Magda - mbc, Domi_tur, Nona, Szczęściara, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość
-
Jade zaraz na działke i pozwole sobie chwile pobyć szczesliwą
Milej niedzieli dziewczynki :*tęczova, Meggs, madziorek86, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Słoneczko123, Kijanka, tere-fere, Pestkaa, Domi_tur, Nona, Szczęściara, Dośka lubią tę wiadomość
-
fiorella82 wrote:Dzień dobry, dziś od rana @, wywołana przekopywaniem ogródka, przesadzaniem krzaków i sadzeniem drzewek. Witam się z wami w pierwszym dniu ciąży😊
Fiorelko podoba mi się twój tok myślenia
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Beti82 wrote:Oczywiscie jestem zainteresowana
Dodam tylko, że ona ma naprawdę dobry sprzęt, można do gabinetu wchodzić z mężem i wszystko odbywa się w przyjaznej atmosferze pełnej kultury, bez głupich żartów. Odpowiada na wszystkie pytania, można do niej pisać smsy, maile, dzwonić, konsultować badania. Zwykła wizyta 200 a badania prenatalne 250.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 12:57
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Kurwa wlasnie przeczytalam,ze od jutra strajk i paraliz mojego szpitala.
Swietnie cos czuje ,ze bety nie zrobie.
Ja pierdole boje sie ,ze to znowu zly znak.
Dlaczego ja mam z ta beta zawsze takiego pecha 😭😭😭 -
Betinko A to nie mają być protesty fizjoterapeutów tylko? Labo raczej będzie działać... A jak nie to sikaj na testy, zanim pojedziesz to się dopytaj może. Żeby normalnego labo nie było no ;/
My w drodze w domu w końcu. Laura nie śpi, ale na szczęście się nie drze jeszcze. Dzisiaj super ciepło na dworze, piękne słońce więc byliśmy wcześniej na spacerze, bo moja siostra się chciała nawozić wózkiem;) po tym wyjeździe stwierdziliśmy że nowe auto to konieczność. Jesteśmy załadowani po sam dach. Ja z małą z tyłu, na przednim siedzeniu torby A w bagażniku wózek;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Betinko A to nie mają być protesty fizjoterapeutów tylko? Labo raczej będzie działać... A jak nie to sikaj na testy, zanim pojedziesz to się dopytaj może. Żeby normalnego labo nie było no ;/
My w drodze w domu w końcu. Laura nie śpi, ale na szczęście się nie drze jeszcze. Dzisiaj super ciepło na dworze, piękne słońce więc byliśmy wcześniej na spacerze, bo moja siostra się chciała nawozić wózkiem;) po tym wyjeździe stwierdziliśmy że nowe auto to konieczność. Jesteśmy załadowani po sam dach. Ja z małą z tyłu, na przednim siedzeniu torby A w bagażniku wózek;p -
PierwiastkaZuza wrote:Wysłałam wiadomość.
Dodam tylko, że ona ma naprawdę dobry sprzęt, można do gabinetu wchodzić z mężem i wszystko odbywa się w przyjaznej atmosferze pełnej kultury, bez głupich żartów. Odpowiada na wszystkie pytania, można do niej pisać smsy, maile, dzwonić, konsultować badania. Zwykła wizyta 200 a badania prenatalne 250. -
Nikodemko jak sie czujesz? Na ktora masz jutro wizyte?
-
Beti - odpoczywam, faszeruje sie nospa, magnezem i dupkiem, brzuch co i raz czuje... Jutro mam wejsc bez kolejki miedzy 16.00 a 18.00, wiec czeka mnie jeszcze caly dzien w niepewnosci. Ciagle mam w glowie, ze jesli bedzie nadal cos nie tak na tym usg, to umre ze strachu.