Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra ostatni raz wstawiam nie bede spamowac hahah
Jest piękna .Nawet testa juz nie rozbrajam
Ciekawa jestem jaka to beta jest
Ahh gdybym miala jutro wiekszą niz doszlam ostatnio (72 ) to bym sie moze troszke ucieszyła
P.s na zywo jest jeszcze ciemniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 08:41
Nona, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Dośka, Wik89, Pestkaa, alex0806, sunshine03, Słoneczko123, Meggs, Szczęściara, Ani0nka, Biegającą-mama, madziorek86, Martek&M, OlivkowaMama, Kasztanek, tere-fere, tęczova, Magda - mbc, blair., Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Ciekawe jak Sunshine 😉 I Przedszkolanka hehe
Tez czekam na kolejny z tych 30 testów Beti. Wiem, ze go już wysilała wiec wstawiaj go szybko 😉Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti czy możemy sie już cieszyć, czy czekamy na betę z gratulacjami? 😉
tęczova lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
Beti, róż jak nic. To znaczy właściwie fiolet
pięknie;)
Ja też gratuluję przespanych nocy dziewczyny i nawet dołączam do tego teamumąż jeszcze śpi bo ma kaca. Wczoraj wjechało whisky z moim tatem i teściem, wrócił koło 23 na karmienie małej, wymasował żonie plecy i do spania
A mnie gardło boli od tej ósemki. Normalnie ciągnie od lewej strony jakbym chora była. A to od dziąsła tak rwie. Oszaleć idzie. Powyrywam te 8 w cholerę za jakiś czas i będzie spokój.Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Pestko a w skali od 1 do 10 jak bardzo chcesz już urodzić? Bo Sunshine oceniam na 10, Przedszko na 9, reszta to nie wiem... 😉
Kochana wspaniałej rocznicy ślubu 💞
Przedszko ja też w piątek mam wizytęa jutro przed 8 idę na ktg.
przedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Beti - piekna krecha. Obstawiam bete powyzej 72
Ja przy jasniejszej niz Twoja mialam 42.
Tym razem musi byc dobrze. Przerywam zaslone milczenia i po cichu gratuluje :*
Niezapominajko - ja tez jestem na forum od roku. Przylaczylam sie chyba rowno z TobaBeti82, Niezapominajka2, Nona, tęczova lubią tę wiadomość
-
Alex mnie teź cala prawa strona gardła boli,dzisiaj ciut lepiej juź było ale nie dość że piłam tylko przez rurkę plus przelykanie to jakaś jazda..
Sunshine może tak być a może wziąć nagle,to właśnie ta wielka niewiadoma;)
Opowiem Wam jeszcze coś. Dzisiaj mamy urodziny chrzesniaka. Świeży przedszkolak. Ja jestem ta ostrożna bo poród+ ósemka i nie daj Boże przeziębienie Poli to byłby kosmos. (A jakoś z T.zostac musi na poród plus wiadomo-noworodek w domu). No i wczoraj pytam profilaktycznie czy mały jest zdrowy no i co? Oczywiście nie.. wkurzyłam się! Gdybym nie zapytała to bym ciągła Polke..No ale przyznali się na szczęście więc idę sama na chwilę. Ale juź widzę walkę po porodzie na bezmyślność ludzi w około.
Pestko czekasz do wizyty ze mną czy rodzisz przed?😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:03
-
Betinko kochana ale piękna ta kreseczka. Limit swojego nie powodzenia już wyczerpałaś tym razem będzie dobrze. Czekam na jutrzejszą betke😘😘
Niezapominajko dużo miłości Wam życzę..
Pestko, Sunshine03, Przedszkolanko no co Wy?? Rodzic nie ma na co czekać..Beti82, sunshine03, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti krecha jak ta lala 🥳🥳 zobaczysz że ten cykl po cb i bezowulacyjny będzie tym szczęśliwym!
Niezapominajko pięknej rocznicy Wam życzę 😘 duuuużo miłości dla Was!
Ach kurcze serio z wiekszoscia z Was znam sie już rok czasu ❤ to niesamowite, ale naprawde poznałam super babeczki! Tak wartościowe znajomości i to w internecie 😍 jaram się i dziękuję 😊Beti82, Ani0nka, Niezapominajka2, Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Ja na forum ponad 2 lata
cała moja przygoda że staraniami o dziecko, wszystkie 3 ciążę, diagnostyka. Gdyby nie forum to pewnie połowy rzeczy bym nie wiedziała o sobie I bym nie badała
Przedszko ty antybiotyk masz, nie? Ja się zastanawiam czy mogę to czymś posmarować albo gardło czymś psiknąć przy kp. Jak wrócę do domu to poczytam ulotki bo mam jakieś psikacze.
Niezapominajko cudownej rocznicykochajcie się z każdą kolejną coraz mocniej
Niezapominajka2, Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny kochane cieszyc sie moze bede jak zobacze cos w macicy,chociaz maly pecherzyk.
Bo caly czas mam w glowie to moje edno ,ze jest nie takie
Nie wiem totalnie jak to u siebie liczyc przez tą owu,ktora byla albo 7 albo 9 wrzesnia. -
Beti82 wrote:Dziewczyny kochane cieszyc sie moze bede jak zobacze cos w macicy,chociaz maly pecherzyk.
Bo caly czas mam w glowie to moje edno ,ze jest nie takie
Nie wiem totalnie jak to u siebie liczyc przez tą owu,ktora byla albo 7 albo 9 wrzesnia.
Beti, gratulujęLicz, że 9 września, a USG Ci później skoryguje TP
Ja bym tak zrobiła. No i jednak chyba musisz się przejść na bety...