Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kiedyś o teściach książkę napiszę, serio. O tym jak przeżyć i takowej nie zabić. No chyba że jednak ją ubiję i zza krat będę pisać to odwrotny tytuł ;p
Ja nie wiem jak to można być takim bezmózgim. Nam też odwali jak zostaniemy teściowymi?
Przez mojego "wspaniałego" teścia i to że nie chce I nie mam siły się z nim kłócić mam 38 osób planowanych na chrzciny. Z czego mojej rodziny jest 10...Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vian - ściskam Cię najmocniej jak potrafię ❤ Dużo siły dla Ciebie 😘
Za Waszą lekką namową wpadłam po pracy do Lidla i kupiłam pierwsze ciuszki dla mojego Skarba 😊 jak na nie patrzę to aż łezka mi sie w oku kręci..alex0806, VianEthel2, Kijanka, sunshine03, przedszkolanka:), Nona, madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Alex 38 osób 😯 to już się robi impreza prawie jak wesele 🙊
Poza tym nie utrzymują kontaktu z moim mężem ani mu dziecka nie pogratulowały. Walę je...
10 osób z mojej rodziny, kilka bliskich osób ze strony męża z którymi mamy dobre kontakty. A reszta to widzimisie teścia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 21:38
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex masz cierpliwość..ja bym juź dawno jej nie miała.
Sunshine naliczylam 25 co u mnie zupełnie nic nie oznacza;p no może skraca chociaż szyjke albo robi rozwarcie bo dobrze by bylo😏
Niezapominajko oczywiście piszesz ,że tuź tuź poród mojego zęba?😁 oby oby bo zdążę oszalec z nim! -
Uwielbiam Was 😘 idę się napić i potańczyć!
Nona, madziorek86, Lami, Wik89, Biegającą-mama, Magda - mbc, Pestkaa, przedszkolanka:), Beti82, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Po raz pierwszy dziś, pierwsza! 😄 Dzień dobry 😊
Ps. Nie rodzę. Nic się nie dzieje. Zero, null. Przespałam noc i wstałam raz tylko na siku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 07:01
Biegającą-mama, przedszkolanka:), Dośka, Nona, madziorek86, tęczova lubią tę wiadomość
-
Vian- dziękuję za odpowiedź! U mnie przy przyjęciu pobrali wymazy w kierunku muchy, gbs i posiew mykologiczny z pochwy, wszystko czyste, ale i tak z tyłu głowy jakaś panika jest. Bo szukali też choroby w górnych drogach oddechowych, w zatokach, uszach, spojówkach i wszędzie czysto, a CRP 500! Dwa antybiotyki i teraz jest ok, ale jakie ślady infekcja zostawi u mnie i u Julki nie wie nikt... Na kontrolnej wizycie lekarz szukał teraz na USG właśnie wylewów w mózgu. Do tego jest ryzyko, że infekcja wpłynie na łożysko i przepływy i generalnie raczej każą mi się nie nastawiać na donoszenie w terminie... Ale ja bym chciała wiedzieć, co to była za infekcja, może wtedy by się dało nawet teraz coś jeszcze zrobić. Albo zaraz po porodzie przebadać Małą pod kątem czegoś konkretnego. A tak to... ech. Różne myśli mam w głowie.
VianEthel2 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Hej
Teczova,Wiki też Was uwielbiamy!😁😁
Nona oł jeah i dobrze 😁
Pestko,Monia,Niezapominajko gratuluję przespanych nocy!;)u mnie było trochę czuwania by antybiotyk wziąć więc lipa,chyba dlatego głowa mnie muli.. Ale parcie na siku mam mniejsze o!
Niezapominajko wszystkiego najlepszego dla Was!! Pamiętam te przygotowania i wielki dzień
My z Monią i Nona już 5 rok jakoś razem tu :o
Co do parcia na poród to ja nie nie,pierw koncze antybiotyk,w piatek wizyta i nastepny tydzien terminowy Nasz!
Biegająca u mnie od 6:00 5 straszaków,w sensie twardnień i tyle,będę sobie liczyć a co ;p zdecydowanie nie rodze
Beti no dawaj testa,ile można czekać??
Sunshine stawiasz teź na kolejny tydzień?;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 08:30
Nona, Niezapominajka2, Biegającą-mama, madziorek86, tęczova lubią tę wiadomość