Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Właśnie przyszedł mi termometr owulacyjny. Ile godzin snu potrzeba żeby temp była wiarygodna?
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Właśnie wszystko zależy gdzie się chodzi. Np moja mama robi zdjęcia panoramiczne zębów i od razu rejestruje pacjentki do ginekologa, to malutki gabinet z 4 krzesełkami na poczekalni. Lekarki tam pozwalają wchodzić tatusiom tylko na czas usg. I często pacjentki dzwonią wcześniej i pytają, czy jak przyjdą z dzieckiem, to czy moja mama spojrzy na te dwie minuty, bo nie mają jak rozegrać tego logistycznie inaczej. No i tak jest. Małe berbecie siedzą w wózku, starsze tablet w łapkę i czekają te dwie minuty na tatę.
Ale faktycznie, jakbym miała wziąć "mojego starego" hahaha na USG na NFZ, gdzie byłam z niecnym planem otrzymania skierowań, to czułabym się jak jakaś klacz. Tam robią USG od razu na fotelu, jak masz kopyta wystrzelone w kosmos, żeby nie tracić czasu na schodzenie na kozetkę.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przedszkolanko kciuki za wizyte!
Ja wlasnie wyszlam, dostalam gynoflor i cos doustnego na te candide, mam to brac od nowego cyklu ktory juz tuz tuz.
Niestety u mnie w tym cyklu nie widze szans, lekarz zrobil mi usg, powiedzial ze wyglada jak w ii fazie typowo (dzis moj 25dc) to wszystko, ale endomentrium 4mm. Spytalam, ze to chyba za cienkie? A on na to - no troche tak, w tej fazie to mogloby miec i 14... powiedzialam, ze na usg w listopadzie w pierwszej fazie cyklu lekarz tez mowil ze dosc cienkie endo i ze moze tez przez to mamy klopoty z zajsciem, myslalam wiec ze dzis cokolwiek zaleci ale nic. Ja jestem zalamana takim endo w dugiej fazie:(
od przyszlego cyklu orzechy wino podwojnie ale co jeszcze? Doradzcie prosze!
Kurcze latwiej byloby jakby byl jeden problem na ktorym mozemy sie skoncentrowac a nie ciagle cos. Sorry za jęczenie Dprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, a b complex i e w kropelkach bierzesz? One poprawiają wzrost endometrium. Z grupy b to szczególnie b6 i b12.
Plus cynk i selen.
Wiadomo, że te rzeczy są właśnie min. w orzechach, pestkach dyni i słonecznika, ale ja tam łykałam i wiedziałam, że mam 100% zapotrzebowania. A w diecie np wyjdzie tylko 30% że 100g produktu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 12:24
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Cycki cycki cycki jak kamyki bolą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 12:34
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kciuki za wizyty!
Wik, nie poddawaj się. Dojdziecie co jest nie tak, podreperujecie wszystko i będzie bejbik
Czy tylko mi się tak dzisiaj chce spać? Same oczy mi się zamykają, chyba się zdrzemnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 12:46
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Wiki - ja tez kupuje brazylijskie w lidlu. Tylko pamietaj, zeby nie zjesc za duzo na raz Do tego wszystko to, co dziewczyny wypisaly, u mnie poskutkowalo. Będzie dobrze!!!!
Szczesciara - wedlug owulakow obstawiam, ze owulacja byla w poniedzialek, czyli jestem 3/4 dpo. Ale powiem Wam, ze ja po prostu czuje w kosciach, ze ten pecherzyk nie pekl i nic mnie nie moze przekonac.
Sloneczko - dzis chyba taki ciezki dzien... mnie wlasnie zlapal okropny bol glowy.Szczęściara lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:23
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Jutro ide na ostatnią betę 3 sikańce sobie zostawiam i 3 bety robię
Jejku klientki chcą się zapisywać już na październik a ja nie chce im mówić o ciąży... i te naciskania. Niektóre dziewczyny w ogóle nie myślą, nie potrafią uszanować, że zapisy z 2 miesięcznym wyprzedzeniem a od maja chce całkowicie zrezygnować z tego bo się stresuję i mnie bolą plecy. Ehh -
Nikodemko, chyba masz rację. U mnie cały czas pada deszcz, więc pogoda do kitu.
A tak apropo snów. Dziś pp raz kolejny w przeciągu kilku dni śnił mi się pożar, nie wiem czego, ale z takimi ładnymi płomieniami. Dzisiaj go zagasiłam. I dodatkowo stłukłam jakaś szklaną miskę. Sprawdzałam w senniku i wróżą mi szczęście oraz gotowość do zmiany hahahaNona, Wik89 lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Wiki polecam ten artykul dla Ciebie : https://matkamimowszystko.pl/jak-poprawic-grubosc-endometrium-26-sposobow/
Sprobuj w przyszlym cyklu popracowac na endometrium , powinno się poprawić, a jak nie to pamiętaj ze to łatwo ogarnąc estrogenami nic sie nie stresuj!Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny:* no podlamalo mnie to endometrium powiem Wam, 4mm w 25dc to tak strasznie malo:( przedwczoraj wyniki nasienia a dzis to. Ale ok walczymy, w takim razie robie jutro zakupy na caly nowy cykl i witaminowe i orzechowe, plus skonsultuje to pewnie z endo. Byc moze w poniedzialek dostaniemy sie do androloga:) jesli nie to dopiero 11.03.
Dobra mysle pozytywnie..
Meggs dzieki za ten artykul!
Przedszkolanko juz w kolejce?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023