Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meggs - wypisz, wymaluj tak samo jak u mnie w tym cyklu. Na dodatek owulacja powinna byc z lewego jajnika, a ledwy jajowod prawdopodobnie jest przyblokowany przez miesniaka.
Nona - moj wykres to szalenstwo, nic nie mowi...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/189a47ad95e6.png -
Hej dziewuszki. Tak sobie zerknelam na swój kalendarzyk i jutro będę albo 6 dpo albo 7. Czy wynik progestronu będzie wiarygodny? Powiedzcie mi czy trzeba się jakoś przygotowywać oprócz tego że trzeba być naczczo?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciara tak, najlepiej 7-8dpo, nie trzeba sie przygotowywac z tego co mi wiadomo
Nikodemko uda sie uda! Widze ze jednak pozna ale pewnie byla ta owu! Trzymam kciuki za wzrost temp jutro:)Nikodemka, Szczęściara lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kozgo ja ide za tydzien z mezem. I potem juz kazda wizyta razem. W pierwszej ciazy zawsze na kazdej wizycie byl ze mna. Baaa nawet starajac sie byl na kazdej wizycie. Jakos tak mi razniej.. I te jego 1000 pytan do.. Bezcenne.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Matko, moja pierwsza wizyta u gin na nfz od dawna. Niby zapisujesz sie na konkretna godzine (ktora i tak mi kompletnie nie pasowala, za pozno) a i tak prawie godzina opoznienia juz jest. Nie wiem na ktora dotre do pracy. Trzeba byc chyba na zwolnieniu na takie wizyty..:p
przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Bo właśnie chciał być bardzo dziś ale nie mamy z kim młodego zostawić wiec powiedziałam ze na następne już zawsze razem chociaż nie był zbyt pocieszony.
Mi taki wielki pryszcz bolący wyskoczył na porodzie ze masakra i od rana mega mdłości
Nona pizza, seks i dziecko będziesz miała nowy przepis -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:22
speakyourmind93, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wizyta z mezem czy bez zalezy tez od gabinetu. Bo gdybym cala ciaze chodzila na nfz to moj by nie szedl ani razu . nie ma szans. Tam fotel jest na przeciw drzwi i jak ktos wejdzie to upssss. Podziwiac ma co tam nie ma warunków na wspolne wizyty.
Natomiast u mojej prywatnej jest lux. Osobny stolik i krzesla dla nas. Gadamy, wyniki itp a potem sa parawany i zrobiony taki fajne cos i tam jest fotel i usg. Osoba towarzyszaca nic nie widzi. Jak zbada to robi usg o jak widac dzidzia to wola tatusia i opowiada, puszcza serducho itp
Wiec moj prywatnie chodzi ze mna a na nfz go nie biore bo to jest jakies do mnie niesmaczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 11:40