Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko pewnie juz cZekasz w kolejce wiec trzymam kciuki i daj znac jak naj szybciej bo czekamy na zdjecie bejbika
W sumie jestem ciekawa na jakim etapie jest maluch bo ja za tydzien i bede na tym samym etapie co tyPestkaa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej mamuski. Wkoncu urlop wlanie probuje sie pakowac. A te ciagle zmeczeni sennosc i mdlosci nie pomagaja. Juz tydzien jak mam te okropne mdlosci. 4 ciaze i nigdy nie czulam sie tak okropnie jak w tej ciazy. Jutro o 18 wizyta u ginekologa . Oby wszystko bylo ok
Ani0nka, Nona, przedszkolanka:), Arashe, blair., Lami, kark lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczyny, oto moj pierwszy poczasiak, w dodatku zalany, ale jest!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99223e1118cd.jpgSłoneczko12, speakyourmind93, kalcia64, XxMoniaXx, Julia93, madziorek86, tęczova, Szczęściara, Pestkaa, blair., Lami, kark, Wik89, Biegającą-mama, Malinowa91, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Jutro ide na ostatnią betę 3 sikańce sobie zostawiam i 3 bety robię
Jejku klientki chcą się zapisywać już na październik a ja nie chce im mówić o ciąży... i te naciskania. Niektóre dziewczyny w ogóle nie myślą, nie potrafią uszanować, że zapisy z 2 miesięcznym wyprzedzeniem a od maja chce całkowicie zrezygnować z tego bo się stresuję i mnie bolą plecy. Ehh -
Nikodemko matko jest! Są dwie kreski!!! Który to dzień po owu? Cudownie! FIOLETOWA STRONA MOCY MA MOC! ❤️
-
Beti tak jestem wizazystką w weekend i nauczycielka w tygodniu za te marna pensje jako nauczyciel na dużo bym nie mogła sobie pozwolić
-
nick nieaktualny
-
Umówiłam się jeszcze 18 marca do innego ginekologa i u niego zostanę chociaż przyjmuje raz w tygodniu w moim mieście ale ma zupełnie inne podejście do pacjenta. Ostatnio mój ginekolog miał klientki co 5 min a moja siostra za odbiór cytologii zapłaciła 50zł wiec idę do niego 8 marca by usłyszeć serduszko a później idę do innego
Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, ale fajnie!!
Zmotywowałaś mnie do kupienia testu, tak dla pewności, że nic z tegoNona lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:23
przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”