Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
speakyourmind93 wrote:Biore, 2x dziennie Duphaston od poczatku. Jesli nie znikna do poludnia na pewno pojade. Staram sobie tlumaczyc, ze to pewnie ten dziad polip, ze tak moze byc... ale co sie nadenerwuje, to moje
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:21
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:22
Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko ja tez wierze ze jest dobrze! Postaraj sie odganiac negatywne mysli
Pozdrawiam z kolejki do lekarza na nfz, wracam do niego po poltora roku i zapomnialam wziac moich wynikow badan:( ciekawe czy samo opowiadanie mojej historii wystarczy:p
Musze wziac recepte na cos doustnie i dpochwowo na te candida albicans:/ i wezme skierowanie do poradni leczenia nieplodnosci na karowa zeby pojsc razem z mezem.
Maz sie dzis zapisal na 12 kwietnia, powiem Wam ze nie takie zle te terminy na nfz, jestem pozytywnie zaskoczona! Ale idziemy tez wczesniej na wizyte do androloga prywatnie bo chcemy jak najszybciej skonsultowac te wynikiNikodemka, Słoneczko12, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Przedszkolanko - koniecznie powiedz o tym lekarzowi. Ale to na pewno nic złego Nie znam sie, ale z tego co mi wiadomo w ciazy rozciagaja sie wiezadla i pewnie dlatego boli.
Meggs - wiesz, ze przeszlo mi to przez mysl? Jak sie obudzilam, to moja pierwsza mysla bylo, ze moze zrobie test, ale szybko sie ocknelam.
Teczova - piekna temperatura! Nie moge sie doczekac Twojego testowania, bo czuje, ze Ci sie udalo...
U mnie dzis temperatura wyskoczyla w górę. Z 36,50 na 36,72. Sluzu plodnego juz poki co nie ma. Mam wielka nadzieje, ze tak zostanie. Po prostu NORMALNIE.Słoneczko12, Wik89, Lami, Pestkaa, przedszkolanka:), tęczova, blair., kark lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizytę na 18 ja za to id rana miałam takie kłucia w szyjce i w odbycie jak podczas okresu wiec humor od rana podły
Teczova wyglada to naprawdę ładnie trzymam mocno kciuki
Przedszkolanko będzie dobrze :*
Speacky jak Cię to uspokoi to pewnie ze jedz na IP
Dziewczyny a kiedy idziecie na usg z mężami na prenatalne dopiero ?
Nikodemko oby to był znak ze ovu jednak była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 10:04
przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:spoko, no mowil ze hsg to rozszerzone nogi i na fotelu robią jakby cytologie pobierali, ble, nienawidze tej pozycji, myslalam ze moze lezy się na lezance i pod kontrolą usg a to okrakiem jednak...tak, on delikatny, będzie sie staral.
Brrrr tez sie boje tego a ja mam miec w szpitalu i to zwykle wiec nikt nie bedzie sie cackal ze mna pewnie:( az troche mi ulzylo ze przez te drobna infekcje nie moge miec hsg w najblizszym cyklu:pII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hahaha, Nona, więc musicie koniecznie wyskoczyć na pizzę i wyluzować! Proroczy sen to musiał być!
Mi się kiedyś śniła moyeu i kark, które chwaliły się w autobusie pozytywnymi testami. Rozpoznałam je po tym, że zamiast twarzy postać miała to profilowe zdjęcie. U moyeu nawet się zgadzało, bo ma tego bitmoji ustawionego, ale u kark wyglądało to śmiesznieNona, blair., kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kozgo, byłam na serduszkowej i idziemy na prenatalne. Ale wychodzi na to, że mój chcę być na wszystkich usg. Jak chce niech chodzi.
Przedszkolanko, jeśli to takie jakby ściśnięcie kości, co promieniuje od kości ogonowej do tam na dole, ale tak na ok kilka sekund się pojawia. Wtedy się czuję, jakbym oglądała tego kościotrupa z sali z biologii w liceum, że tak mi się w ciele miednica zarysowuje.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs - na pewno to hormony. Ja juz nie moge sie doczekac (mowiac z ironia) przelomu miedzy zima a wiosna. To dla mnie zawsze ciezki czas. Ból glowy, zmeczenie, sennosc...
Ej, Nona, a u mnie? Ja tez chce uniknac laparo! Bo badania nasienia juz nie unikniemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 10:39