Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dlaczego po pewnym czasie gin zmienia duphaston na luteine dopochwowa? Bo ta gin na nfz mi kazala zmienic ale narazie nie zmieniam bo glownie trzymam sie mojej gin prywatnej. Wiec za tydzien sie okaze ale pamietam ze w 1 ciazy tez mi ginka moja zmienila po czasie..
-
Moi mieli prezent na dzień ojca. Tata dostał prezent i mowimy,że mamy jeszcze jeden i pokazałam na brzuch a siostrze powiedziałam że my daliśmy lepszy prezent a ona jaki a ja,że wnuka
Lami gratki!!
Speaky na 15;30 i jadę juz o 13:30 by być pierwsza ;p
Monia mi zmienił ze względu na jelita i torbiel..
Muuuli mnie po śniadaniu ;pkark, Lami, Ani0nka, speakyourmind93, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja gin przepisuje dupka tylko jak jest krwiak. Takto zawsze lutke (na szyjkę w późnej ciąży też miałam lutke).
I z tego co pamiętam to coś było odnośnie chłopców w brzuchu i dupka (w ulotce coś pisało), ale za Chiny nie mogę sobie przypomnieć o co chodziło... -
XxMoniaXx wrote:Ojej Przedszkolanko 2h przed gabinetem? Wspolczuje :*
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:21
kark, Beti82, madziorek86, przedszkolanka:), blair., Wik89, patuniek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczowa kochanie testuj za 3 dni! Mi 11dnia po owu pokazała się delikatna kreska! Wcześniej jest bez sensu! Ja trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
Monia i po wizycie powiesz rodzicom? ja jeszcze 15 dni do wizyty.
Zapisałam się na jutro do laryngologa niech mi weźmie ten katar bo spac nie mogę i budzę się w nocy...
A w poniedziałek do pracy i pójdę do dyrektorki jej powiedzieć czemu tak długo byłam na zwolnieniu ze może i lekko przeziębiona jestem ale jestem w ciąży i takie zwolnienia mogą się pojawiać i aby nikomu nie mowila bo nawet rodzice moi nie wiedzą.
-
U mnie znow plamienia?brudzenia?... w sumie taka bardziej brazowa wydzielina... Lekarz mowil zeby nie panikowac bo to moze byc ten polip... No i teraz powinnam dostać miesiaczke planowo pomyslalam, ze od tego. Sama nie wiem co robic. Brzuch nie boli. Boje sie, ze w poniedzialek na prenatalnych uslysze zle wiesci...
-
nick nieaktualny
-
Kochana, a bierzesz progesteron? Słuchaj, w poniedziałek jak miałam stresa, to już się tak zafiksowałam, że coś nie tak, że tylko mnie ta wizyta na IP uratowała. Może podjedź do szpitala, muszą Cię zbadać. Jak masz 4 dni żyć w strachu, lepiej odsiedzieć dwie godziny i wiedzieć, że jest ok i się uspokoić. Nie powiem, że nie denerwuj się, bo stres jest całkowicie uzasadniony, bo masz dzidziusia, za którego odpowiadasz i o którego się martwisz. Zastanów się nad wizytą :* Ściskam mocno! Wszytko na pewno jest dobrze, ale tylko lekarz Cię uspokoi.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
To pewnie to mówcie! ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 09:36
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Kochana, a bierzesz progesteron? Słuchaj, w poniedziałek jak miałam stresa, to już się tak zafiksowałam, że coś nie tak, że tylko mnie ta wizyta na IP uratowała. Może podjedź do szpitala, muszą Cię zbadać. Jak masz 4 dni żyć w strachu, lepiej odsiedzieć dwie godziny i wiedzieć, że jest ok i się uspokoić. Nie powiem, że nie denerwuj się, bo stres jest całkowicie uzasadniony, bo masz dzidziusia, za którego odpowiadasz i o którego się martwisz. Zastanów się nad wizytą :* Ściskam mocno! Wszytko na pewno jest dobrze, ale tylko lekarz Cię uspokoi.
Biore, 2x dziennie Duphaston od poczatku. Jesli nie znikna do poludnia na pewno pojade. Staram sobie tlumaczyc, ze to pewnie ten dziad polip, ze tak moze byc... ale co sie nadenerwuje, to moje -
Szukam chętnej, która nasika na proszek do pieczenia hahaha Nie mam sody i dałam proszek, to tak się spieniło jakby trojaczki chłopaczki w brzuchu siedziały
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Speaky, dobra decyzja. Podejrzysz zdrowego bobaska, który do mamusi pomacha i do poniedziałku będziesz spokojna :*
Kurcze, że tego polipa nie można niczym zasmarować, żeby zniknął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 09:40
speakyourmind93, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️