Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Najmłodsza! Ale masz super!
Wiem, że Skoroiony są ciężkie- mam męża Skorpiona i mój ojciec tez Skorpion twarde charakterkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 04:12
-
nick nieaktualnyU mnie tata i dziadek, oboje z 13.11
Nasikałam z rana na tą sodę i kurde nie wiem co mam wpisać... Pieni się, ale tak minimalnie, ledwo ledwo. To co facet z małym pyndzlem czy babo-chłop?
Ja nie kupowałam segregatora, na pierwszej wizycie razem z siatą próbek dostałam taką mini teczkę z przegrodami od ginki. Jedna na kartę ciąży, jedna na zalecenia i skierowania, jedna na usg i jedna na wyniki badań. Jest moc
O, duphavit na nim piszeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 06:01
blair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macie jakieś pomysły na poinformowanie swoich rodziców o ciąży? Myślałam nad pudełeczkiem a w środku smoczek i zdjecie usg. Ale może macie jakieś pomysły? Nie wiem czy był już taki temat jak coś
-
Ani0nka wrote:Macie jakieś pomysły na poinformowanie swoich rodziców o ciąży? Myślałam nad pudełeczkiem a w środku smoczek i zdjecie usg. Ale może macie jakieś pomysły? Nie wiem czy był już taki temat jak coś
Nona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy zawsze wyciągamy piccollo Już się nauczyli, że jak piccollo idzie na stół to będzie kolejny wnuk/wnuczka
Raz ich nawet M wkręcił, postawił piccollo, teściowa w ryk, a tu niespodzianka - 3 lata temu otworzyłem firmę
Ja się właśnie zważyłam, już -2.2kgLami, Beti82, przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Najmłodsza, wypoczywaj za nas wszystkie Super wyjazd!
Nasi rodzice dostali ciasto w kształcie dziecięcych body i liściki coś w stylu "Jeszcze 32 tygodnie i Was poznam. Wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci i dziadka. Wasza wnuczka albo wnuczek" i USG do tego. USG nikt z nich nie zauważył, a synapsy połączyły im ciastko i kartkę po dwóch przeczytaniach tekstukark, Ani0nka, blair., Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
No, ja też myślę, że ta pierwsza ciąża to tak człowiek chciałby z pompą powiedzieć, przynajmniej rodzicom. Tym bardziej jeśli się na to czeka. Jeżeli nikt się dziecka nie spodziewa to zwykły tekst "jesteśmy w ciąży" i tak jest ogromną niespodzianką. A, że u mnie wszyscy byli zaangażowani w teo czekanie, to chcieliśmy zrobić wejście dzidziusia
Ani0nka, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWow, kozgo, ja nie wiedziałam, że Ty takimo aforyzmami walisz ot tak! Kurcze, jak się czyta stopkę Nony, to człowiek się nagle taki pusty w środku czuje przy twoich przemyśleniach
Ja myślę, że jak kto chce tak powie U mnie mąż zawsze chciał, żeby się sami domyślili, ale nigdy nie wyszłoAni0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:41
-
nick nieaktualny